Αγορά LCD απo online shop ή από το "κατεστημένο" της αγοράς?

Κατ´ αρχάς χαιρετίζω όλη την παρέα του forum -bye-

Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ νομίζω πως είναι πρέπον να σας συστηθώ εν συντομία. Με λένε Δημήτρη και είμαι πολιτικός μηχανικός. Είμαι από Θεσσαλονίκη αν και τον τελευταίο καιρο βρίσκομαι στη Λήμνο (94 και σήμερα)οπου υπηρετώ την μαμα πατρίδα και τα περήφανα φτερά (και στριγκακια εσχάτως) της πολεμικής αεροπορίας.

Επι τη ευκαιρία του πρώτου ποστ και για να μην ρυπαίνω το φόρουμ με αχρείαστα ποστς θα ήθελα να ρωτήσω για τις όποιες εμπειρίες σας πανω στο θέμα των ηλεκτρονικων καταστημάτων στην Ελλάδα.

Έχω σχεδον κατασταλάξει σε ό,τι αφορά την τηλεόραση που θέλω, Phillips 32PF9731D or 37PF9731D, όμως επειδή οι διαφορές στην τιμή ειναι αρκετά μεγάλες και στις δύο περιπτώσεις, δεν θέλω να δώσω τζάμπα λεφτά στις γνωστές αλυσίδες αλλά ούτε και να τα κλάψω online. Έχω κανει στο παρελθόν άπειρες ηλεκτρονικές αγορές όταν έμενα στο εξωτερικό, δεν είμαι άπειρος στο θέμα αλλα δεν ξέρω τι κατασταση επικρατεί στην Ελλαδα και όπως προείπα δεν μιλαμε για CD,DVD κτλ.
Κάθε γνώμη ή εμπειρία θα μου ήταν χρήσιμη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημήτρης
 
Εγω το μονο ζητημα που θα σε προετρεπα να ψαξεις, ειναι τι γινεται με το θεμα υποστηριξης και εγγυησης.

Ποιος θα σε καλυψει για τι και ποτε

Κατα τα αλλα, ισχυει ο νομος της αγορας. Πας εκει που σε συμφερει περισσοτερο...
 

Σεραφείμ

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,382
Γλυφάδα
Πρώτ' απ' όλα καλώς ήρθες.

Όσον αφορά τα e-shops, πρέπει πρώτα να βρεις την καλύτερη τιμή στο δίκτυο κι εφόσον η διαφορά είναι αρκετή τότε να ψάξεις την αξιοπιστία και την εγγύηση. Όταν με το καλό κάνεις την έρευνά σου και καταλήξεις postαρε τί βρήκες και το ξανακουβεντιάζουμε.
 

mseraf

New member
13 February 2007
37
Εκάλη
Πριν από 10 ημέρες αγόρασα μια μεγάλη plasma. Φυσικά έκανα την έρευνα μου όπως λέει παραπάνω ο συνονόματος και αυτό που ανακάλυψα με εξόργισε. Μια διαφορά της τάξης του 30-40% σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Δε λέω, έχουνε το stock, τα ενοίκια, τους πωλητές και απ' ότι δείχνουν οι ισολογισμοί τους δεν πάνε και τόσο καλά. Εσύ όμως σαν καταναλωτής πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις την προσφορά που σε συμφέρει περισσότερο.
 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,124
ΑΘΗΝΑ
Στις περισσότερες των περιπτώσεων με λίγο παζάρι παραπάνω,θ´αγοράσεις την τηλέραση που θέλεις από κατάστημα στην τιμή που βρήκες στο internet.
Φυσικά όταν λέω "κατάστημα" δεν πάει ο νους μου στα Car....r ή στα Med...M...kt, αλλά κυρίως στις "ηνωμένες" επιχειρήσεις τύπου Ex...t.
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,481
Land of Dystopia
BIG4 : Καλώς όρισες, οι επιλογές σου είναι κορυφαίες η μόνη μάλλον διαφορά στα δύο μοντέλλα είναι η ύπαρξη του Amblight.
Τώρα, η γνώμη μου είναι να επιλέξεις μαγαζιά που θα μπορείς να δείς τα μοντέλλα σε πραγματική χρήση.
 

tot2day

New member
7 October 2006
67
Γεια χαρά..
Πρόσφατα ψώνισα από ιντερνετομάγαζο και πρέπει να πω οτί έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και έχοντας και γω στο μυαλό μου ανάλογα μαγαζιά του εξωτερικού δε βρήκα διαφορές.. Εξάλλου τα περισότερα από τα Ελληνικά μαγαζιά είναι "παραρτήματα" ξένων site. Εκεί που μπαίνει και ο Έλληνας στη φάση χαλάει το πράμα αφού στα θέματα των εγγυήσεων και των service ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τις εδώ επίσημες αντιπροσωπίες. Αυτό καλό είναι να το ρωτήσεις πριν αγοράσεις. Τώρα βέβαια οι διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη και δελεαστική.. Τι να σου πω.. Είναι ένα ρίσκο αν χτύπα ξύλο χρειαστεις service..
Αυτά.. και χτύπα και καμιά σκοπιά στην Ανεμόεσσα.. είναι καλά κει πάνω.. :2thumb22sup:
Φαντάζομαι στη ΣΜ θα είσαι.. :music-smiley-005:
 

karalrs

Established Member
17 July 2006
137
τα περήφανα φτερά (και στριγκακια εσχάτως) της πολεμικής αεροπορίας.


:slapface: Σορρυ αλλα στο πεζικό ηταν...ειναι κρίμα να μπερδευεις καταστάσεις...

οσο για το θέμα σου ημουν και εγώ στο ιδιο διλλημα.

τελικά πηρα την samsung le40f71 με 1750 ευρώ με αντικαταβολή απο online shop ευρώπης.
η τιμη μετρητοις σε ελληνικο πολυκαταστημα ηταν 3050 ευρώ.

η τηλεοραση ήρθε σε 5 μέρες .ανοιξα το κουτι και ειδα μηπως ειναι γρατζουνισμένη και μετά έδωσα τα λεφτά.

επισης έχει ελληνικό μενου και πανευρωπαική εγγυηση που πιθανώς με καλυπτει και στην ελλάδα