Αναζήτηση Πολυκάναλου ενισχυτη μέχρι 500Ε

hunter

Moderator
Staff member
9 December 2006
883
Θεσσαλονίκη

thanasiskokk

Established Member
27 January 2007
235
Athens
Εγω φίλε μου Hunter θα πηγαινα με τα... μπούνια σε εναν Yamaha που είναι αξιόπιστοι και με παράδοση στον ήχο. Έχουν πολλές δυνατότητες και βγάζουν πολύ καλό και καθαρό ήχο σε συνδιασμό με ένα μαγικό κουμπάκι, το pure direct. Α, ακόμα μια μικρή λεπτομέρια στους Yamaha είναι οτι με σχετικά λίγα λεφτά μπορείς να κάνεις ισοστάθμηση με μικρόφωνο στα ηχεία σου (στο παρέχει ο ενισχυτής)! Ψάξε λίγο το θέμα και τα ξαναλέμε!
 

hunter

Moderator
Staff member
9 December 2006
883
Θεσσαλονίκη
Σε ευχαριστώ φίλε Θανάση .Έχεις να μου προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο Yamaha?Κι όποιος άλλος έχει να μου προτείνει κάτι θα χαρώ να δώ τις προτάσεις.
 
16 July 2006
7,499
HAMBURG
φιλε αν διαβασεις πιο προσεκτικα καποια προηγουμενα θεματα στα οποια αρκετοι εδω μεσα εχουν ηδη εκφρασει τη γνωμη τους για καποια μηχανηματα που εχουν ισως βοηθηθεις καλυτερα !!

τωρα και εγω θα σου προτινα ΥΑΜΑΗΑ ΝΤΕΝΟΝ ΠΙΟΝΕΕΡ οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα ......

μοντελα θα σου ελεγα να παρεις καποιο μεσαιο διοτι τα πανακριβα των εταιριων ειναι πεταμενα λεφτα διοτι πληρωνεις πραγματα που ποτε δεν χρησιμοποιεις !!!! οπως το απσκαλινγκ συστηματα αποδικωποιησης στα οποια δεν υπαρχουν δισκακια ουτε στα βιντεοκλαμπ ουτε στα μαγαζια ...κτλ....
 

thanasiskokk

Established Member
27 January 2007
235
Athens
Φίλε Hunter, μια πολύ καλή περίπτωση με τιμή κοντά στα 450, είναι ο Yamaha RXV-659, αυτόν τον ενισχυτή τον έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική του συμπεριφορά. Είναι δυνατός, είναι 7.1, έχει αξιοπιστία στον ήχο που παράγει και μπορεί να οδηγήσει άνετα μεγάλα ηχεία. Αλλα δεν θέλω να σε επιρρεάσω, γι' αυτό σου λέω ψάξτο λίγο ακόμα, μπορεί να βρείς και κάτι άλλο. Πάντος για πληροφορίες μπορείς να τον δεις στο site της Yamaha (www.yamaha-europe.com)!
 

dooper

New member
15 January 2007
13
Re: Απάντηση: Αναζήτηση Πολυκάναλου ενισχυτη μέχρι 500Ε

Υπαρχει επισης ενας KENWOOD (5.1) KRF-V5100D-S και ειναι ιδιαιτερα φθηνος.
Αναφερεται ως 5x120 Watt.. (να ειναι RMS?)
Ξερει κανεις τιποτα για τους KENWOOD?
 

radomer

New member
11 November 2007
5
Psahno enishiti dikanalo (2x100) i tetrakanalo (4x100) kai me iheia simvata.
markes protimo : Pioneer,JVC,Kenwood,Yamaha,Denon,Maranz kai timi ohi pano apo 600 euro mazi me ta iheia.

ti proteinete pedia?