art ensemble of chicago

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
εχει κανεις σας το "live in Paris" των art ensemble of chicago? ειναι ιδεα μου ή ειναι τοοοοοσο κακογραμμενο οσο μου φαινεται? δεν μπορω να το ακουσω!!!

αυτο εχω.
 

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
τι να σου πω ; εγώ που με ενδιαφέρει και το πως ακούγονται οι δίσκοι και τα cd δεν το έχω . Ο Λυμπε που μάλλον θα τόχει δεν ασχολείται με καλές ή κακές ηχογραφήσεις . Μάλλον την πάτησες , ποιός άλλος θα σου λύσει την απορία ; ( Κανας Νεος Πανιώνιος , , ίσως ο Maverick ;)
 

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
στην ECM έχουν εκπληκτικές ηχογραφήσεις ( πχ Nice Guys , The Third Decade) αλλά και πως θα μπορούσε να γίνει αλλοιώς . Επίσης το les Stances a Sophie σε 180άρι , ακούγεται πολύ καλά για την εποχή του . Βέβαια σε αυτό που έχεις , εκείνο το actuel ως εταιρία λίγο άγνωστη μου φαίνεται . Μπας κι είναι bootleg που επισημοποιήθηκε , μιά και όλοι τώρα τελευταία βγάζουν τα πάντα .
 

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
Δημήτριος Ντοκατζής said:
Βέβαια σε αυτό που έχεις , εκείνο το actuel ως εταιρία λίγο άγνωστη μου φαίνεται . Μπας κι είναι bootleg που επισημοποιήθηκε , μιά και όλοι τώρα τελευταία βγάζουν τα πάντα .

ξερω κι εγω ρε γ@...το :angry:
 
17 June 2006
14,350
Re: Απάντηση: art ensemble of chicago

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Ο Λυμπε που μάλλον θα τόχει δεν ασχολείται με καλές ή κακές ηχογραφήσεις

Δεν το έχω παιδιά. Εχω μόνο τα Urban Bushmen και The Alternate Express. Δεν μπορώ επίσης να πώ ότι επιστρέφω συχνά σ αυτούς τους δίσκους: τους κρατώ περισσότερο γιατί μου θυμίζουν τη Μαύρη avant-garde του Σικάγου στα 60ς και, φυσικά, τον μεγάλο Muhal Richaard Abrams.
 

Maverick

Senior Member
18 June 2006
484
Εμένα μη με ρωτάτε για ποιότητα ηχογραφήσεων.
Όλη η μουσική μου είναι σε mp3 στο σκληρό μου δίσκο.
Πάντως καλά που μου τους θυμίσατε να βάλω να ακούσω το "Tribute To Lester", έτσι για διάλειμμα από τον Μότσαρτ...
 

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
σημερα εκανα και το τελευταιο τεστ. ακουσα το πρωτο απο τα δυο CD στο αυτοκινητο, εκει που ολα ακουγονται χαλια και συνεπως περιμενα να μη μου κανει και τοσο κακη εντυπωση. αμ δε, ακομα και εκει εδειξε την κακη του ηχογραφιση.
 

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,210
Αλιμος
Πηρα το Americans Swinging in Paris. The Pathe Sesions που ειναι τα Les Stances a Sophie και People in Sorrow σε ενα CD!!!! Η κυκλοφορια ειναι του 2002 και η ποιοτητα του ηχου παρα πολυ καλη. Το βρηκα εχτες στο FNAC σε πολυ χαμηλη τιμη, καπου 7 :award:.

Οσοι πιστοι, σπευσατε...