AUDIOVECTOR VS MIRAGE

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
να βλεπεις με τηλεοραση τα mirage ειανι απλα καλυτερα αν με πανι το μονο ηχειο που εχω ακουσει να ανεβαζει διλογους ψηλα στο πανι και να μην προδιδει τη θεση του ειναι τα mirage μιας και τα εχω ακουσει παρα πολυ και τα δυο
 

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
φίλε τα έχω ακούσει και τα 2. Πολύ καλά και τα 2 αλλά θα σε παρέπεμπα στα ξύλινα μια και ακούς περισσότερο μουσική. Με τα Omni πρέπει οποσδήποτε να παίζει και το sub, ενώ με τα K3/Κ3S όχι. Βέβαια δεν το θεωρούσα και τόσο σοβαρό λόγο αυτό όταν επέλεξα αλλά άλλο ξύλινα άλλο πλαστικά έτσι? (Επίσης τα Omni πολύ λεπτά και ψηλά μου φάνηκαν με κίνδυνο στο 1ο άγγιγμα να γίνουν όπως οι 2διμοι πύργοι.) Από ποιότητα/φινίρισμα θα εκπλαγείς επίσης. Εννοείται οτι τα παίρνεις για να ακούς περισσότερο cd όχι mp3 γιατί αναδεικνύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια...επίσης και αυτά έχουν soundstage capabilities όχι όμως σε τόσο βαθμό όσο τα V2FS και εξαρτάται και το πως θα τα τοποθετήσεις.
Θα σου έλεγα να επιλέξεις τη σειρά super που είναι και πιο νέα.
Σε τι χώρο θα μπουν και με τι ενισχυτή/ές σκέφτεσαι να τα οδηγήσεις ?
Άντε καλορίζικα μπρε!
 

skunk93

Senior Member
15 January 2007
412
ταυρος
αν επελεγα το ζευγος κ3 super με εναν δικαναλο ενισχυτη μετα θα μπορουσα να αγορασω ποιο φτηνα πισω ηχεια και sub και ενα καλυτερο κεντρικο για να μπορω να το κανω 5-1 με την προσθηκη αναλογου ενισχυτη βεβαια...Τι προτεινεις για δικαναλο ?
 

skunk93

Senior Member
15 January 2007
412
ταυρος
ο χωρος ειναι περιπου 35τμ σε Γ .τα ηχεια θα τοποθετηθουν στην πιο στενη πλευρα που ειναι περιπου 14 τμ
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,475
Πειραιάς
Εγώ θα πήγαινα για τα Κ3 super μπροστά δεξί/αριστερό, το αντίστοιχο super KC για κεντρικό κ τα Κ3 τα απλά για πίσω. Τέλος το Κ υπογούφερ κ όλα σούπερ. Το έχω ακούσει το σύστημα αυτό που περιγράφω κ είναι φοβερό.
Αν θες μπορείς να βάλεις για πίσω τα Κ1 που είναι σαφώς πιο μαζεμένα, είναι όχι βάσης αλλά ηχεία βάσης.

Από την άλλη, εγώ προτείνω δικάναλο σύστημα αφού πιο πολύ μουσική θα ακούς.
 

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
Πάρε από την αρχή για τα 3 μπροστινά την S σειρά και το απλό sub όχι το KS (που είναι και πιο ακριβό και δεν θα το χρειαστείς στην ουσία), για να δέσει το γλυκό και να μην ψάχνεσαι.

Αν θέλεις να ρίξεις λίγο το κόστος πάρε για πίσω τα K1 τα απλά. Είναι βάσης και αυτά, μπορείς βέβαια να τα κρεμάσεις και στον τοίχο με κάποια βάση. Τώρα για πίσω υπάρχει επίσης η λύση τοίχου από τη σειρά V2, πιθανόν να έδεναν για surround.
 

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
Αν ξέχασα να σου πω αν θέλεις μόνο δικάναλο σύστημα για αρχή (2 K3S) άκουσέ τα με κάποιον Audiolab ενισχυτή.
 

skunk93

Senior Member
15 January 2007
412
ταυρος
Τον audiolab μπορω να τον συνδεσω μετα με αλλον ενισχυτη για να βαλω τα υπολοιπα ηχεια?
 

skunk93

Senior Member
15 January 2007
412
ταυρος
Ειμαι μεταξυ των audiovector k3 super και των chario silverette 200T .Ποια ειναι η γνωμη σας και ποιον αλλο ενισχυτη προτεινεται εκτος απο audiolab?