Benq linkpro - σύνδεση προβολέα χωρίς καλώδια?

boubal

New member
11 August 2006
41
Καλησπέρα ! Έως τώρα αναζητώντας προβολέα έχω ενθουσιαστεί με τον HD72 kai Benq 8720 περισσότερο λόγω πιο κινηματογραφικής αίσθησης χωρίς rainbow. Βέβαια οικονομικά ανεβαίνει αρκετά για μένα προς το παρόν. Διαβάζοντας όμως την ακόλουθη διαφήμιση ,αναρωτιέμαι μήπως γλιτώσω έξοδα καλωδίων, μερεμέτια σε τοίχους κτλ. και αυτά που γλιτώσω τα προσθέσω στο budget μου και αγοράσω τον 8720.

"Λατρεύετε το βιντεοπροβολέα σας αλλά σας ενοχλούν τα ατελείωτα καλώδιά του... Η Benq έχει μια λύση, που ακούει στο όνομα linkpro. Αυτή η συσκευή επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του βιντεοπροβολέα σας και διαθέτει συμβατότητα firewire για εύκολη και γρήγορη συσκευή. Με εμβέλεια μέχρι και 10 μέτρων σε εσωτερικό και 30 μέτρων σε εξωτερικό (ελεύθερο πεδίο), η linkpro ενδείκνυται για υπαίθριες προβολές."


Έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο? Λειτουργεί το προιόν αυτό? Μόνο με Benq?

Ευχαριστώ!
 
23 June 2006
21
Φίλε Boubal.
Η συσκευή που αναφέρεις δυστυχώς δεν κάνει για το συγκεκριμένο προβολέα.
Η συσκευή Link Pro ''κουμπώνει' πάνω στην DVI των προβολέων της σειράς ΜΡ της BenQ (MP720,MP770 ...).
Και σίγουρα ακόμη και να ταίριαζε δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσες γιατί άλλη κίνηση θα έχει η εικόνα που θα βλέπεις στον ΡΕ8720 με καλώδιο HDMI και άλλη κίνηση θα έχει οτιδήποτε ασύρματο κυκλοφορεί στην αγορά.
Άλλωστε - όπως λέει και ο φίλος ManosR - αφού δεν μεταφέρει και το ρεύμα δεν έχει πρακτική αξία στο σαλόνι μας.
 

boubal

New member
11 August 2006
41
Το ρεύμα λύνεται χωρίς ιδιαίτερα μερεμέτια (στο χώρο μου) με τις άλλες πηγές έχω πρόβλημα γιατί θα είναι και 2,3 αλλά και μακριά.

Αν έχει επίπτωση στο σήμα όμως πάω πάσο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως.