Borat

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ψηφίστε την ταινία


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Borat

Χώρα : ΗΠΑ και όχι Καζακστάν
Έτος: 2006
Διάρκεια : 80
Σκηνοθεσία : Λάρι Τσαρλς
Σενάριο – πρωταγωνιστής: Σάσα Μπάρον Κόεν
Εικόνα: 1,85:1
Ήχος : D.D 5,1

Κυκλοφορεί σε dvd
Προσοχή , μην νομίσετε ότι κάποιο video club σας έδωσε αντίγραφο. Το δισκάκι είναι σαν να πρόκειται για αντίγραφο που έχουν γράψει τον τίτλο επάνω με μαρκαδόρο. Είναι μια κατά τα άλλα αφυέστατη προωθητική της εταιρίας που όμως θα κάνει τον πελάτη να νομίζει ότι του έδωσαν αντίγραφο.

Για την ταινία κα τον σχολιασμό της θα επανέρθω από Δευτέρα .


Ο Μπόρατ αφήνει την πατρίδα του, το Καζακστάν και ταξιδεύει μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την αμερικανική κουλτούρα. Καθώς περιφέρεται από τη μία πολιτεία στην άλλη, ο Μπόρατ συναντά πολλούς και διάφορους ανυποψίαστους ανθρώπους και μπλέκει σε αληθινές καταστάσεις με απίστευτα αστείες συνέπειες.
 
Last edited:

Stergios Giotas

AVClub Enthusiast
4 November 2006
833
Πρωτότυπο σενάριο, απίστευτες καταστάσεις στα όρια της καφρίλας και ο Σάσα Μπάρον Κόεν απολαυστικός. Αποκορύφωμα, η σκηνή με την Πάμελα Άντερσον. Σίγουρα, αξίζει τον κόπο να το δεί κανείς.
 

Gleon

Senior Member
2 March 2007
396
Δεν το χω δει ακόμα αλλά από το trailer έριξα πολύ γέλιο;)
 

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
το ξεχωριστο σε αυτην την ταινια ειναι οτι δεν υπαρχει σεναριο..οι μονοι που ξερουν τι συμβαινει ειναι ο cameraman και οι 2 κυριοι πρωταγωνιστες Sacha Baron Cohen και Ken Davitian..υπαρχουν κανα 2 περιπτωσεις οπου υπαρχει και κανας τριτος ή τριτη ηθοποιος..

ολοι οι υπολοιποι ειναι απλοι καθημερινοι ανθρωποι και μερικοι απο αυτους που κανουν ορισμενες σκηνες που μας φαινονται στημενες πολυ απλα νομιζουν οτι ο Borat ειναι οντως δημοσιογραφος..

στην ταινια ελαχιστες σκηνες ειναι οι στημενες..

οταν ειδα την ταινια εκανα ενα search στο net και διαβασα παρα πολλα πραγματα ( μου εφυγε και η περιεργεια) που λενε με περισσοτερα λογια αυτα που εγραψα πιο πανω..αξιζει αφου την δειτε να κανετε και εσεις ενα search αν εχετε χρονο...μονο γελιο εχετε να κανετε...

η ταινια εχει πολυ γελιο..εγω ελιωσα κανονικα..
 
Last edited:

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,916
Washington, DC
Η ταινία αυτή περιέχει και την τρομακτικότερη σκηνή μάχης που έχω δει ποτέ μου. Με το που βγαίνει από το μπάνιο και βρίσκει το συνεργάτη του .... Το Ψυχώ μπροστά του με τη σκηνή στο ντους ήταν καρτούν μπροστά σε αυτή τη σκηνή.
 

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
Re: Απάντηση: Borat

Η ταινία αυτή περιέχει και την τρομακτικότερη σκηνή μάχης που έχω δει ποτέ μου. Με το που βγαίνει από το μπάνιο και βρίσκει το συνεργάτη του .... Το Ψυχώ μπροστά του με τη σκηνή στο ντους ήταν καρτούν μπροστά σε αυτή τη σκηνή.

:firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize:
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν . Αυτός ο τύπος δεν παλεύετε με τίποτα. Πήγε στην Αμερική, τους τα έχωσε χοντρά και τον εκθείασαν κι από πάνω. Η ταινία του έσπασε ταμεία . Έχει κάποιες σκηνές που λύνεσαι από τα γέλια αλλά σε γενικές γραμμές το παρακάνει εκβιάζοντας μας να γελάσουμε με άκομψο και χυδαίο τρόπο. Δείτε την με παρέα .
 

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,575
Παντως εμενα τις περισσοτερες φορες στεναχωρια μου εφερε παρα γελια.

Κι αυτο γιατι αν οντως ειναι ετσι οι αμερικανοι, εχουμε πολυ μεγαλο προβλημα απο τη μια, απο την αλλη βεβαια δικαιολογούνται πολλα. Παρα πολλα....
 

send

AVClub Fanatic
19 June 2006
30,947
Θεσσαλονίκη
γιατί μου έφερε από την αρχή στο μυαλό τον περίφημο Μαχίρ Καγκρί? Ειδικά όταν έπαιζε πινγκ-πόνγκ.
 

dionisis

AVClub Enthusiast
23 February 2007
740
Θεσσαλονίκη
Την είδα χθες. Είχα παρακολουθήσει κατά καιρούς παλιά τα ένθετα του Μπόρατ στο Da Ali G show. Η ταινία μου φάνηκε πολύ καλή γιατί ενώ περίμενα μια "συρραφή" από τα δρώμενα στο Da Ali.... είδα ότι υπήρχε και μια, απλοϊκή μεν ιστορία. Η σκηνή με τον καυγά όντως ήταν από τις πιο καλά σκηνοθετημένες σκηνές πάλης. Γενικά μπράβο στον Κοέν, ξεμπροστιάζει την ανοησία και την υπεροψία ορισμένων ανθρώπων και έχει και το θράσος για να το κάνει. Θα συνιστούσα να δείτε και επεισόδια της εκπομπής του Κοέν όπου ως Ali G παίρνει συνεντεύξεις από προσωπικότητες (είχε πάρει συνέντευξη και από τον Galbraith), κυβερνητικούς αξιωματούχους κ.α. και δείχνει το θράσος του και την ευφυΐα του.
 

Ηλίας Σ.

AVClub Enthusiast
13 October 2006
1,251
To Καζακστάν για τον μέσο Αμερικανό αντιπροσωπεύει "κάτι Αραβικό", και ο εξευτελισμός του επιπέδου αυτών των ανθρώπων με τον τόσο χοντροκομμένο τρόπο της ταινίας κάνει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ να μοιάζει σαν πιο ανώδυνη παρέμβαση σε κοινωνίες σχεδόν ανθρωποειδών...
Η αυτοκριτική της πλάκας στον Αμερικανικό τρόπο ζωής, υπογραμμίζει τον φόβο ότι οι Άραβες θα επιβάλουν τον δικό τους τρόπο αν δεν εμποδιστούν.
Το αναίτιο αντιεβραϊκό μένος τού Borat και των κατοίκων του Καζακστάν όπως παρουσιάζεται στην ταινία, τι σκοπούς εξυπηρετεί άραγε; Η εβραϊκή καταγωγή του πρωταγωνιστή - σεναριογράφου παίζει κάποιο ρόλο?
Η ταινία απαγορεύτηκε στον Καναδά σαν ρατσιστική.

Απλά προσωπικές σκέψεις και απόψεις φυσικά. Αν σας αρέσει η ταινία δεν μου πέφτει λόγος! Απλά την θεωρώ κάτι αρκετά διαφορετικό από απλή κωμωδία με χοντρά αστεία...
 
Last edited:

Thannasis Kalimeris

Established Member
28 June 2006
173
BA Attika
Η ταινία είναι πολύ καλή για το είδος της.
ΤΤρομερός... ο Borat και αποθέωση η σκηνη στο Rodeo. Το εψαξα και εγω στο Internet και στην συγκεκριμένη σκηνη μετά το τέλος εφυγε απο το rodeo με συνοδεία αστυνομίας.

www.borat.tv...


Τ.
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,840
ντραπηκα που την ειδα ειλικρινα......αλλα μαγκια του......χτυπα καρδια ο τυπος και εχει κρυφα νοηματα η ταινια......
 

felixxx

Senior Member
20 June 2006
584
Απαραδεκτος ο τυπος, ξεφτιλιζει με τοσο ασχημο τροπο εναν ολοκληρο λαο!
Αραγε τι γνωμη να εχουν οι Καζακοι για το Borat
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,840
έλα ντε ........
να η αδερφή μου απ εδώ και την φιλά στο στόμα με γλώσσα....