Εγκατάσταση projector, καλιμπραρίσματα... και όχι μόνο στο Ρέθυμνο

sdiama

New member
16 September 2011
9
Χαιρετώ την παρέα.

Εδώ και 2+ χρόνια είμαι κάτοχος ενός BenQ W600 που προβάλει σε έναν τοίχο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, με μόνη εξαίρεση την κακή αντίθεση στο μαύρο.

Το πρόβλημα μου είναι, ότι στα τελ. στα χρόνια που "ψάχνομαι" με home theater, έχω πάρει τα κομμάτια που θέλω και έχω φτιάξει το multimedia network στο σπίτι μου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ολα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να βρω έναν εγκαταστάτη ώστε να καλιμπάρω τόσο την εικόνα όσο και τον ήχο, να βάλω πανί, να βάλω τον projector στο ταβάνι, να κρύψω-αναρτήσω τηλεοράσεις, να κάνω καλωδιώσεις κλπ κλπ ώστε να σιγυρίσω τους χώρους και να πάρω το μέγιστο από τον εξοπλισμό μου. Δυστυχώς όμως, στο Ρέθυμνο, δεν υπάρχουν εγκαταστάτες (σοβαροί τουλάχιστον) και τους 1-2 που βρήκα και είχαν (ας πούμε) εμπειρία ακόμα τους περιμένω να έρθουν να δουν το χώρο, να τους πως τί θέλω, να συζητήσουμε για το τί λύσεις υπάρχουν και να προχωρήσουμε. Με έχει πιάσει απελπισία.

Πραγματικά θα ένιωθα τεράστια ανακούφιση, αν γνωρίζετε κάποιους σοβαρούς εγκαταστάτες στην Κρήτη, ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους.

Ευχαριστώ πολύ.