Εκτίμηση τιμής και σκέψης

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Έχω μια Sony Dsc-V1 και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα ούτε 150 φωτογραφίες θα θελα να τη πουλήσω και επειδή δεν είμαι καθόλου γνώστης του αντικειμένου η μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια πόσο θα μπορούσα να την πουλήσω σήμερα ?
Θέλω να είμαι τίμιος με την τιμή γιατί ίσως την δώσω σε πολύ γνωστό μου άτομο και δεν θα ήθελα να μου πει ότι τον κορόιδεψα η κάτι τέτοιο προσπαθώ.

Αν καταφέρω και την δώσω θα πάρω την Panasonic Lumix DMC- LS2 για δυο λόγους πρώτων μπαταρίες ΑΑ και δεύτερων όγκος . Λέτε να κάνω βλακεία?
 
17 June 2006
9,802
Αν υποθέσουμε ότι είναι σε άριστη κατάσταση νομίζω πως 25% κάτω από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς για την ίδια καινούργια είναι ένας καλός συμβιβασμός και για τον αγοραστή και για τον πωλητή...
Αν δεν βρεις τιμή για καινούργια (που αν κατάλαβα καλά το μοντέλο δύσκολα θα βρεις) μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο ebay να δεις σε τι τιμές τις πουλάνε.
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Το μοντέλο είναι εύκολο να το βρεις κάνοντας αναζήτηση στο google η πατάς εδώ : http://www.dpreview.com/reviews/sonydscv1/ (αν θέλεις να το δεις ) αλλά για τιμή δύσκολο μιας και δεν βγαίνει πια .Την είχα πάρει τότε γύρω στα 500 – 600 ευρω αν θυμάμαι καλά ,οπότε λέω να την σκοτώσω με κάνα 150αρι ευρω.
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Σκέφτομαι απλός ότι δεν θα την χρησιμοποιήσω ποτέ πλέον αν πάρω την Panasonic μιας και δεν είμαι (ακόμη) φανατικός στην φωτογραφία και θα κάθετε τζάμπα στο ντουλάπι.
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Εγω πιστευω οτι αν την έχεις μονιμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου θα την χρησιμοποιεις ποιο συχνά κ χωρις το αγχος αν ξεχάσεις την καινούρια η φοβασαι μην την χάσεις.

Αν αυτο δεν είναι εφικτό τότε τι να πω, αν εχεις ανάγκη τα χρήματα σκοτωσε την αν όχι κάνε την δώρο καλλίτερα σε κοντινό συγγενικό σου πρόσωπο (που θα το εκτιμήσει). Δε θα την πουλούσα εγω πάντως.
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Λοιπόν ,μάλλον έχετε δίκιο θα κρατήσω την Sony .
Για την Panasonic τώρα πέρασα από Κοτσοβολο σήμερα και μου είπανε 129 ευρα μαζί με 512 μνήμη και αν θέλω σε 6 άτοκες δόσεις ,νομίζω καλή τιμή.
Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα πριν την αγοράσω και οποίος γνωρίζει ας μου πει .Το πρώτο είναι αν θα έχω καλύτερη η τουλάχιστον την ίδια ποιότητα με την Sony?Και είναι τελικά καλύτερα από πλευράς ξενοιασιάς μπαταρίες ΑΑ και χρηστικότητας η να προτιμήσω κάποιο άλλο μοντέλο με ληθιου που θα είναι και πιο λεπτό.
Το λέω αυτό γιατί με την Sony αγανάκτησα κυριολεκτικά μα την μικρή αυτονομία της .Ενώ έτσι πας σε ένα περίπτερο και αγοράζεις 2 να κανείς την δουλεία σου. Τα λέω σωστά?
 

Θοδωρής Κ.

AVClub Enthusiast
25 June 2006
915
Βόρεια
Τελικά αγόρασα σήμερα την LS2 και κράτησα και την Sony. Εντυπώσεις , είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω οτιδήποτε. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.