εκτροπές και παρεκτροπές...

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,868
Απάντηση: Re: εκτροπές και παρεκτροπές...

Αγαπητε Γιωργο,
παρε εσυ γιατρο και αγουδεα ,και γω παιρνω Ντοκ και Λυμπε:award:


(και στοιχηματα δεχομαστε λεμεεεεεεεεεε:flipout: -bye- )


Περα απο την πλακα, οντως ειναι απολαυστικο, γιατι και το επιπεδο ειναι υψηλοτατο και τα γραφομενα ευφυεστατα :grinning-smiley-043


δεν μαζευομαστε για να κρασομεζε?
 

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,350
Αγαπητε Γιωργο,
παρε εσυ γιατρο και αγουδεα ,και γω παιρνω Ντοκ και Λυμπε:award:


(και στοιχηματα δεχομαστε λεμεεεεεεεεεε:flipout: -bye- )


Περα απο την πλακα, οντως ειναι απολαυστικο, γιατι και το επιπεδο ειναι υψηλοτατο και τα γραφομενα ευφυεστατα :grinning-smiley-043

δεν κατάλαβα ρε Μιχάλη...
γιά μπιρίμπα πάμε?:flipout:
και συ θα κρατάς το τεφτέρι?-bye-
 
17 June 2006
62,722
Χολαργός
Απάντηση: Re: εκτροπές και παρεκτροπές...

Καταγράφηκαν αρκετές γνώμες, καταγράφηκε επίσης το ότι αρκετά μέλη έστω ενημερώθηκαν.

Κατά τα άλλα δεν σκοπεύω (πλέον) να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα. Ποτέ δεν το επεδίωξα.
Σπύρο, το να γράφει κάποιος ότι η προσφορά του εδώ μέσα προσφέρεται στα σκυλιά, προϋποθέτει ότι κάποια είναι τα σκυλιά.
Εάν το θάρρος και η οικειότητα που έχουμε μεταξύ μας, κάποια στιγμή εκλαμβάνεται ως προσβολή, τότε ίσως είτε θα πρέπει να περιορίσουμε τις ανοχές μας ή τη δεκτικότητά μας είτε να περιορίσουμε τα θάρρητα...
Περί τα ταχύτητας, να μην εκπλήσσεσαι, όντως είμαι ταχύς, και αν κάποια στιγμή αργοπορήσω, σπεύδω να επανορθώσω, όπως έκανα και δημόσια, αλλά φαίνεται ότι είσαι επιλεκτικός και στις συγγνώμες.
Τελεία εδώ.
Εχω μάθει να ανταπεξέρχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις, και ευτυχώς ή δυστυχώς έχω περάσει αρκετές. Είσαι φίλος και σε δέχομαι όπως είσαι. Όπως και τα υπόλοιπα μέλη, γιά τα οποία διαχειρίζομαι το περιβάλλον εδώ και από τα οποία θα κρατώ ΠΑΝΤΑ πολιτική ίσων απόστάσεων.

@Δημήτρη Ιωάννου, ευχαριστώ που, όπως και άλλοι, ξανατοποθετήθηκες.
Το περι 70'ς και το ότι η μουσική σταμάτησε εκεί, είναι γιά μένα σχεδόν τρόπος ζωής, άσχετα αν ακούω ως επί το πλείστον μουσική του 40 και του 50 και ενίοτε μέχρι το 07. Λίγοι γνωρίζουν τι περιλαμβάνουν τα καθημερινά μου ακούσματα. Η υπογραφή περί 70'ς θα παραμείνει έστω ως πιστεύω ή αν θέλεις ως αυτοσαρκασμός. Δεν σημαίνει όμως ότι επιβάλλεται στους άλλους

Λυπάμαι ,αλλά οφειλω να συνεχίσω.Το συμπέρασμά σου ότι ´κάποιοι είναι τα σκυλιά´ειναι εντελώς αυθαίρετο.Αποτελεί μεταφορική έκφραση.Και έχει να κάνει με το ότι δεν είναι δυνατόν ,όταν κάποιος γράφει ένα thread με ενδιαφέρον κάποιος άλλος αδαής να φέρεται αγενώς ,παραφράζοντας συνθέτες,μουσικούς τίτλους και έργα ,ειδικά σε είδη που είναι άσχετος.Εννοώ λοιπόν ότι δεν διατίθεμαι να γράφω όταν αισθάνομαι ότι τα γραπτά μου γϊνονται σκουπίδια.Το ίδιο αντιδρώ όταν αυτό συμβαινει σε άλλα γραπτά για τα οποία έχω μουσική γνώμη.
Εχεις απόλυτο δίκιο.ΠΑΝΤΑ κρατούσες πολιτική ίσων αποστάσεων.Ακόμα και όταν εισέβαλλαν εδώ μέσα άνθρωποι,απο ....άλλους γαλαξίες που χυδαιολογούσαν εναντίον ολόκληρου τού site.Kαι τώρα ακόμα ´αγνοείς´ το περιεχόμενο τών posts,πού είναι επιεικώς προσβλητικά και απο τα γραφόμενά σου θεωρείς ότι ´απλά κάποιοι πειράχτηκαν ή παρεξηγήθηκαν´.
Οχι το θέμα είναι σοβαρότερο.Και αντί να αποδοκιμάζεις post δικό μου με ιδιαίτερη σπουδή που δεν είναι προσβλητικό και μάλιστα με smilies Ρωμαϊκού τύπου,θάχε περισσότερο ενδιαφέρον να είχες τοποθετηθεί ενωρίτερα και όχι μετά απο τριήμερο,ή να είχες στείλει ενα απλό p.m που να τακτοποιεί τα πράγματα απλά και φιλικά,μιά και αναφέρεσαι σε φιλικές σχέσεις.Οπως επίσης προκαλεί εντύπωση ο διαχωρισμός αμνών και εριφιων.
Το θάρρος που υπάρχει μεταξύ μας-αναφέρομαι ευρύτερα στο μουσικό φόρουμ,όχι σε σένα ειδικά-δεν συνεπάγεται αμετροέπεια .Θα έλεγα μάλιστα ότι το προηγούμενο τριήμερο,που απουσίαζες απο την κατηγορία αρκετά μέλη έδειξαν αυτοσυγκράτηση υψηλού επιπέδου.Αυτό δεν σημαίνει πάντως υποχρεωτικά,διατήρηση τής ίδιας στάσης και στο μελλον.Ουτε υποχρεωτική και διαρκής ανοχή για φάλτσες πριμαντόνες.
Δεν αμφισβητώ την σημαντική και ουσιαστική προσφορά σου στο στήσιμο και στην διατήρηση τής μουσικης κατηγορίας.Απλώς επαναπροσδιορίζω την δική μου συμμετοχή σάν μέλος.Και χρειάζομαι χρόνο γι´αυτό όπως είναι φυσικό.
Και επιμένω.Ομελέττα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται.Οπως επίσης ότι τα αυγά με τα οποία φτιάχνεται η ομελέττα έχουν ποικίλες προελεύσεις και πολλαπλό προσανατολισμό.Η πυξίδα τους δεν δείχνει μόνον μία κατευθυνση.
Η μουσική κατηγορία σίγουρα θα παρει τον δρόμο της πάλι.Ευχομαι αυτό να ταυτίζεται με την συμμετοχή περισσοτέρων μελών στην καλή μουσική.Και βέβαια ελπίζω να πρυτανευσει η λογική ´Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του´.Αλλως τε ο καφές είναι θαυμάσιο ρόφημα.Δεν χρειάζεται να μετατρέπεται σε malt 16ετίας με το ζόρι για να αποδείξουμε ότι έχουμε δοκιμάσει και μιά τζούρα ΚΑΙ απ´αυτό.
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Σπύρο μην ξεχνάς σύμφωνα με τον Ζαμπούνη να έχεις το μικρό δακτυλάκι τεντωμένο όταν πιάνεις το φλυτζάνι....:flipout: :flipout:
 
17 June 2006
62,722
Χολαργός
Σπύρο μην ξεχνάς σύμφωνα με τον Ζαμπούνη να έχεις το μικρό δακτυλάκι τεντωμένο όταν πιάνεις το φλυτζάνι....:flipout: :flipout:

Ειναι γνωστό Αντώνη μου-περαστικά κιόλας:ernaehrung004: -ότι τα ´μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ....λους.;)
 

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,832
Ελλαδα
Τελικα ο Παναγιωτιδης ειναι πρωθυπουργος και υπουργος πολιτισμου..
καποιον μου θυμιζει..μωρε ποιον..?
α..γι αυτο δεν παμε καλα..! :flipout: -bye-