Γεγονός! Vista Premium στο MacBook!

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
:Banane0: Δεν θα σας πω περισσότερα, απλώς ότι αυτό είναι το δικό μου MacBook.... περισσότερες λεπτομέρειες, αυριο!:Banane0:
 

Attachments

  • vista_on_macbook.jpg
    vista_on_macbook.jpg
    107.2 KB · Views: 37

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
ΟΟΥΥΥΥΥ ΒΕΒΗΛΕ !!!! ΟΟΥΥΥΥΥ 665+1!!!!!!!

:flipout: :flipout:
Κι όμως συνάδελφε. Κακώς με κατακρίνεις και με γιουχάρεις!! :slapface:

Αποφάσισα να θυσιάσω το MacBook και να βάλω μέσα τον ακατονόμαστο (ουστ) για το καλό του φόρουμ. Λες να πληγωθεί και να μου :violent-smiley-011: στα μούτρα;
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Λοιπόν, εντυπώσεις από το εγχείρημα. Ολα πήγαν τέλεια και όλα τρέχουν θαυμάσια. Σχεδόν τα πάντα στο MacBook αναγνωρίσθηκαν και μάλιστα με τους drivers των XP, ακόμη και η ενσωματωμένη isight κάμερα του MacBook. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει, είναι οι drivers (προς το παρόν μέχρι να έρθει το Leopard) να τρέξουν χειροκίνητα κι όχι από την αυτόματη εγκατάσταση του CD διότι είναι για XP. Είναι σαφές λοιπόν ότι η Apple προετοιμάζει το Leopard για τα Vista και πλέον κάθε Mac θα μπορεί για όσους θέλουν να τα τρέξουν απροβλημάτιστα. Να σημειώσω ότι τα Vista στο MacBook τρέχουν το Aero πλήρως και σαφώς το Media Center. Που σημαίνει ότι το Mac mini μπορεί και είναι το ULTIMATE media center!! Είτε frontrow θέλετε είτε media center, έχετε ένα μηχάνημα και για τα δύο.

Περί windows Vista να μην μιλήσω πολύ γιατί θα παρεξηγηθώ. Σίγουρα για έναν mac user το reboot και η επιστροφή στο Mac OS X είναι συνώνυμο της λύτρωσης. Για μένα τα Windows Vista παραμένουν Windows XP με διαφορετικό γραφικό περιβάλλον. Με λίγα λόγια ξαναείδα τις συνήθεις λειτουργίες και τα ίδια πράγματα με άλλο "τομάρι". Εντός των επόμενων ημερών αφού εξαντλήσω τα Vista με τις δοκιμές μου, θα τα βγάλω, μην "κάψουμε" και το MacBook!:flipout: Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τα Windows πάντως, δεν θα έχουν λόγο να το πράξουν αγοράζοντας Mac. Αντιθέτως, με έναν Mac θα μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα απ' ότι με ένα PC. Απλά πράγματα.

Είμαι διαθέσιμος για απορίες.

Υ.Γ. Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω... το Flip 3D σε σχέση με το expose του Mac OS X είναι για γέλια!