Hardware news

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUSTEK: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ASUS S6 Η ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), συνεχίζει να πρωτοπορεί ενσωματώνοντας μησυμβατικά στοιχεία στα σχέδια των φορητών υπολογιστών της. Το ASUS S6, με χειροποίητο ανάγλυφο δέρμα, διακοσμημένους συνδέσμους και στιλπνό πληκτρολόγιο, υπερέχει σε δυνατότητες και οδηγεί την τάση για κλασική πολυτέλεια στα νέα σχέδια υπολογιστών. Η φυσική, υφή και ποιοτική παλαιότητα των δερμάτινων στοιχείων του ASUS S6 το μεταμορφώνουν σε ένα ιδιαίτερα προσωπικό αντικείμενο ? εξευγενίζοντας την τεχνολογία με ένα νέο και προσιτό τρόπο.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUSTEK COMPUTER Η εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ) συμπεριέλαβε πρόσφατα την ASUSTeK Computer Inc.(ASUS) στη λίστα Asia 200 με τις διακόσιες καλύτερες εταιρείες της Ασίας, ενώ η ποιότητα των προϊόντων της ASUS κατατάχθηκε πρώτη ανάμεσα στις ταϊβανέζικες εταιρείες. Η Market Intelligence Center (MIC), παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρεία ερευνών, διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη για της μάρκες των φορητών υπολογιστών, και η ASUS αξιολογήθηκε ως το κορυφαίο όνομα για την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την υποστήριξη πωλήσεων των προϊόντων της.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
OKTABIT: ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ SEAGATE TECH. Στην υπογραφή συνεργασίας προχώρησε η Oktabitμε την εταιρεία Seagate Technology, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Υπενθυμίζεται ότι, η εταιρεία Seagate ήταν η πρώτη που κατασκεύασε σκληρούς δίσκους 5.25 ιντσών για προσωπικούς υπολογιστές και έχει ήδη συμπληρώσει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Για το 2006, απονεμήθηκε στη Seagate από το αμερικανικό περιοδικό «Forbes»ο τίτλος της «Εταιρείας της Χρονιάς», κερδίζοντας την αναγνώριση για τις καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις που διαθέτει. Τον Μάιο του 2006 η εταιρεία Seagate προχώρησε στην εξαγορά της Maxtor Corporation, με την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός των 2 brands και των γραμμών παραγωγής τους θα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τόσο την ευρύτερη όσο και την πιο διαφοροποιημένη γκάμα αποθηκευτικών προϊόντων.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ DIGITAL TECHNOLOGY EXPO 2006 LENOVO: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ 3000Ν, 3000C ΚΑΙ 3000V Η Lenovoανακοίνωσε τη διάθεση των πρώτων 3000Ν, 3000C και 3000V φορητών υπολογιστών, οι οποίοι έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Core 2 Duo της Intel, πραγματοποιώντας την πρώτη παρουσίασή τους στο ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον Εκθεσιακό χώρο Expo Athens, στην Ανθούσα. Οι νέοι υπολογιστές, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις απαιτήσεις των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως: δυνατότητα σύνδεσης WiFi νέας γενιάς, ενισχυμένες δυνατότητες multimedia εφαρμογών, σύγχρονους επεξεργαστές διπλού πυρήνα από την εταιρεία Intel καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας Microsoft στην αναμενόμενη πλατφόρμα με την επίσημη ονομασία Windows Vista. Η τεχνολογία “Multiple In/Multiple Out” (MIMO) βασισμένη στο νέο στάνταρντ ασύρματης δικτύωσης 802.11n, επιτρέπει ταχύτερη σύνδεση και μεγαλύτερη εμβέλεια ασύρματης σύνδεσης, σε σύγκριση με φορητούς υπολογιστές προηγούμενης τεχνολογίας. Οι νέοι υπολογιστές των οικογενειών 3000Ν, 3000C, και 3000V είναι επιπλέον εξοπλισμένοι με οθόνες τεχνολογίας VibrantView, που αποδίδουν μεγάλη ακρίβεια στην αντίθεση χρωμάτων, καθαρές εικόνες, αυξημένο βάθος χρώματος και πιο ευρυγώνιες δυνατότητες. Η τεχνολογία VibrantView, επιπρόσθετα, αυξάνει την εμπειρία των multimedia εφαρμογών παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν υψηλής ευκρίνειας γραφικά και περιεχόμενο βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και dual-core απόδοση, ο νέοι φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν τους πιο σύγχρονους επεξεργαστές της Intel, τους Core 2 Duo, μια τεχνολογία που διευκολύνει ιδιαίτερα τους πελάτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς τους δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την τεχνολογία των 64-bit σε πιο απαιτητικές εφαρμογές, αλλά και την εμπειρία καλύτερης απόδοσης των multimedia εφαρμογών. Oι νέες σειρές Lenovo 3000, συμπεριλαμβάνουν τα εργαλεία μηχανογραφικής διαχείρισης με την ονομασία Lenovo Care, τα οποία διευκολύνουν την αυτοματοποίηση πολλών εργασιών συντήρησης και ασφάλειας.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΙNTEL: CORE 2 DUO ΚΑΙ XEON 5100
Οι επεξεργαστές πολλαπλού πυρήνα της Intel Corporationέχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την εμπειρία των χρηστών υπολογιστών, αυξάνοντας τις δυνατότητες του υπολογιστή, επιτρέποντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα για τις εταιρείες, πιο έντονες εμπειρίες ψυχαγωγίας για το σπίτι και εκτέλεση αυξημένης πυκνότητας εργασιών από servers επιχειρήσεων. Η Intel έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεση των μικροεπεξεργαστών Core 2 Duoκαι Xeon 5100. Αυτοί οι νέοι επεξεργαστές βασίζονται στην μικροαρχιτεκτονική Intel Core, η οποία έχει σχεδιαστεί να παρέχει ισχυρές επιδόσεις με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας. Με την ισχύ των διπλών πυρήνων, οι επεξεργαστές μπορούν να διαχειριστούν ταυτόχρονες εργασίες ταχύτερα. Επίσης, μπορούν να λειτουργήσουν ομαλότερα όταν τρέχουν πολλαπλές εφαρμογές, όπως σύνταξη e-mails, ενώ παράλληλα κατεβάζουν τραγούδια ή βίντεο και γίνεται έλεγχος για ιούς.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUSTEK ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ GAMING
Η ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) παρουσίασε τη σειρά καρτών ASUS EN8800, η οποία περιλαμβάνει τις πρώτες κάρτες γραφικών στον κόσμο που υποστηρίζουν την τεχνολογία DirectX 10 και παρέχει ισχυρή δυνατότητα βίντεο. Η σειρά ASUS EN8800 πέτυχε 10.531 βαθμούς στο γνωστό benchmark test 3DMark06. Για να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στην επένδυση των fans του esport σε συστήματα gaming, η σειρά ASUS EN8800 περιλαμβάνει δυο συναρπαστικά παιχνίδια 3D: Το Ghost Recon Advanced Warfighter και το GTI Racing. Η σειρά ASUS EN8800 αυτή τη στιγμή αποτελείται από δυο μοντέλα, την EN8800GTX/HTDP/768M και την EN8800GTS/HTDP/ 640M. Παράλληλα, η ASUSTeK ανακοίνωσε την κυκλοφορία της motherboard ASUS Striker Extreme, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απλοποιήσει τη διαδικασία «Do-It-Yourself» και να προσθέσει στυλ στα συστήματα gaming. Η ASUS Striker Extreme βασίζεται στην nForce 680i SLI και υποστηρίζει τον επεξεργαστή Intel Quad Core και την τεχνολογία Quad-SLI της Nvidia, ενώ είναι συμβατή και με τη νέα προδιαγραφή 1,333MHz FSB. Η motherboard της ASUS είναι κατασκευασμένη ειδικά για gamers και tweakers, ενώ παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για ομαλή ροή βίντεο και extreme επιδόσεις.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
FUJITSU SIEMENS COMPUTERS
Η Fujitsu Siemens Computersθα λανσάρει το νέο σταθμό εργασίας Celsius V840βασισμένο στους τελευταίας γενιάς διπλοπύρηνους επεξεργαστές AMD Opteron και στα ταχύτατα DDR2 αποθηκευτικά μέσα κατά τη διάρκεια της έκθεσης Visit 2006. Ο συγκεκριμένος σταθμός εργασίας δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις των εφαρμογών που απαιτούν πολυεπεξεργαστική ισχύ.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΑΠΟ ΤΗ LENOVO ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
Η Lenovoανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων σειρών επιτραπέζιων υπολογιστών της οικογένειας Lenovo 3000, τους J115και τους J110. Τα νέα μοντέλα έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια της Lenovo να προσφέρει οικονομικούς και κατασκευαστικά άψογους υπολογιστές που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις τεχνολογίας, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά των επιτραπέζιων 3000 J115, υποστηρίζει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista, ενώ είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές AMD, όπως ο ταχύτατος Athlon64Χ2 dual-core, συμβατός με την πλατφόρμα ΑΜ2, και με μνήμη DDR2 έως 4GB. Η σειρά των επιτραπέζιων 3000 J110, υποστηρίζει και αυτή το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista, ενώ παράλληλα οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και μοντέλα τα οποία να είναι Windows Vista Premium Ready.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUS AI LIFESTYLE P5N32-E SLI MOTHERBAORD ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
Η ASUSTeK (ASUS) παρουσίασε τη motherboard ASUS AI Lifestyle P5N32-E SLI, η οποία προσφέρει και μια τρίτη θύρα PCI Express x16 για υποστήριξη καρτών physics. Ο σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα προσφέρει αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη που αντισταθμίζει τη θερμότητα που προκαλείται από τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Η νέα motherboard βασίζεται στο Chipset nForce 680i SLI και υποστηρίζει τον επεξεργαστή Intel Quad-Core, καθώς και την τεχνολογία QuadSLI της NVIDIA. Παράλληλα, μπορεί να υποστηρίξει την επερχόμενη προδιαγραφή 1,333MHz FSB. Ειδικά φτιαγμένη για gamers και tweakers, η motherboard ASUS P5N32-E SLI παρέχει την ισχύ που απαιτείται για ομαλή ροή βίντεο και υψηλές επιδόσεις.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Η ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων motherboards που υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές Quad-Core της Intel. Παρέχοντας εκπληκτικές επιδόσεις για τις highly threaded εφαρμογές gaming του σήμερα και του αύριο, οι προηγμένοι επεξεργαστές Quad-Core επιτυγχάνουν ουσιαστική ενίσχυση των επιδόσεων, παρέχοντας παράλληλα μια πλατφόρμα μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUS
H Asus, ηγέτης στο χώρο των motherboards, παρουσίασε την Commando, το νέο μέλος της σειράς motherboards R.O.G (Republic of Gamers). Η motherboard αυτή προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες overclocking για βελτιωμένες επιδόσεις, καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά που προσδίδουν μία νέα διάσταση στο gaming απλοποιώντας τη διαδικασία DIY.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΤΕΤΡΑΠΛΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTEL INTEL QUAD-CORE ΓΙΑ PC ΚΑΙ SERVERS Η Intel παρουσίασε επίσημα τρεις ακόμα επεξεργαστές quad-core, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου επεξεργαστή που φέρει το εμπορικό όνομα Intel Core2 Quad. Ουσιαστικά με την έλευση αυτών των μοντέλων, σηματοδοτείται η διεύρυνση των πωλήσεων υπολογιστών με επεξεργαστή quad-core προς το ευρύ κοινό. Η Intel προσφέρει τώρα συνολικά εννέα εκδοχές επεξεργαστών quad-core στα τμήματα της αγοράς που απευθύνονται σε desktops και σε επιχειρήσεις. Ο επεξεργαστής Intel Core 2 Quad προσφέρει την απαιτούμενη υψηλή ταχύτητα για την επεξεργασία των σημερινών ιδιαίτερα απαιτητικών εφαρμογών multimedia και είναι άμεσα διαθέσιμος στο κανάλι μεταπωλητών. Η Intel ανακοίνωσε επίσης δύο επεξεργαστές quad-core για servers (single socket). Οι υπολογιστές με επεξεργαστή Intel Core 2 Quad είναι ιδανικοί για video ψυχαγωγίας υψηλής ανάλυσης και απαιτητικές εφαρμογές λογισμικού που τρέχουν ταυτόχρονα. Με τέσσερις υπολογιστικούς πυρήνες, ο επεξεργαστής αυτός είναι μοναδικά σχεδιασμένος ώστε να 'τρέχει' πολλαπλά ψηφιακά streams σε ολόκληρο το σπίτι - καθιστώντας τον την απόλυτη μηχανή ψυχαγωγίας για υπολογιστές βασισμένους στην τεχνολογία Intel Viiv. Η Intel παρουσίασε επίσης τη νέα σειρά επεξεργαστών Quad-Core Intel Xeon 3200 για servers (single-socket). Βασισμένα στη μικρο-αρχιτεκτονική Intel Core, τα προϊόντα αυτά θα φέρουν νέα επίπεδα επιδόσεων με εξοικονόμηση ενέργειας στη χρήση διαφόρων εφαρμογών server, όπως e-mail, Web, file και print. Δύο νέοι επεξεργαστές διατίθενται με ταχύτητα ρολογιού 2.4 και 2.13 GHz, front bus 1066 MHzκαι 8 MB μνήμης L2 cache.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ
H PACKARD BELL ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ MAESTRO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Η Packard Bellπροχώρησε στην διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας wide 16/10 οθόνης 22 ιντσών Maestro 220 Wdv. Αναλυτικότερα, με ταχύτατο χρόνο απόκρισης gray-to-gray στα 5 ms, η Maestro 220Wdv αποτελεί κορυφαία λύση για τους φανατικούς gamers, ενώ ο συνδυασμός του γυαλιστερού μαύρου πλαισίου και της ασημένιας βάσης, δίνουν ένα industrial φινίρισμα που την καθιστά ιδανική για χρήση τόσο σε οικιακό περιβάλλον, όσο και σε περιβάλλον γραφείου. Χαρακτηριστικό που κάνει την Maestro 220Wdv πραγματικά μοναδική, είναι η συμβατότητά της με το πρωτόκολλο ασφαλείας HDCP (High-bandwidth Digital Copy Protection) το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιείται μέσω των συνδέσεων DVI (Digital Visual Interface) και HDMI (High-Definition Multimedia Interface) προκειμένου να αποτρέψει την παράνομη αντιγραφή πνευματικά κατοχυρωμένου υλικού. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά της ηχεία με RMS απόδοση 2,5W και οι θύρες VGA και DVI παρέχουν την δυνατότητα αναπαραγωγής ψηφιακών αρχείων πολυμέσων από εξωτερικές πηγές, ενώ τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης εξασφαλίζουν κρυστάλλινη ευκρίνεια και πιστότητα στα χρώματα είτε πρόκειται για προβολή DVD σε HD, είτε για τρισδιάστατα παιχνίδια.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
INTEL
ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ ΚΑΙ FLASH
ΣΤΑ 9,7 ΔΙΣ ΔΟΛ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ
Στην ανακοίνωσή των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο προχώρησε η Intel. Αναλυτικότερα, η εταιρεία κατέγραψε έσοδα ύψους 9,7 δις. δολ., λειτουργικά έσοδα 1,5 δισ. δολ., καθαρά έσοδα 1,5 εκατ. δολ. και κέρδη ανά μετοχή 26 cents. Επίσης εξαιρουμένης της επιρροής των αποζημιώσεων των μετοχών, η εταιρεία εμφάνισε λειτουργικά έσοδα της τάξης των 1,8 δισ. δολ., καθαρά έσοδα 1,7 δισ. δολ. και κέρδη ανά μετοχή 30 cents. Σημειώνεται ότι, τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου ενσωματώνουν το όφελος από την πώληση παγίων σχετικών με τη δραστηριότητα επικοινωνιών και επεξεργαστών εφαρμογών στην εταιρεία Marvel Technology Group, το οποίο εν μέρει αναβαθμίστηκε από τις δαπάνες απομείωσης παγίων, συμπεριλαμβανομένης της απομείωσης που αφορά στην απόφαση της εταιρείας να πουλήσει της εγκαταστάσεις Fab 23 που διαθέτει στην περιοχή Colorado Springs. Το όφελος και οι απομειώσεις επέφεραν σε συνδυασμό μια καθαρή αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή, που κυμάνθηκε στα 2,5 cents. Οι δαπάνες αναδιοργάνωσης του τέταρτου τριμήνου που αφορούν στο πρόγραμμα δομής και αποδοτικότητας της εταιρείας, δεν παρουσίασαν αποκλείσεις από τις προβλέψεις της εταιρείας και αποδυνάμωσαν τα κέρδη ανά μετοχή κατά 1,5 cents περίπου. Για το 2006, η Intel σημείωσε έσοδα 35,4 δισ. δολ., λειτουργικά έσοδα 5,7 δισ. δολ., καθαρά έσοδα 5 δισ. δολ. και κέρδη ανά μετοχή 86 cents. Η Intel κατέβαλε υψηλότατο μέρισμα της τάξης των 2,3 δισ. δολ., ενώ χρησιμοποίησε 4,6 δισ. δολ. για την επαναγορά 226,6 εκατομμυρίων κοινών μετοχών.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ASUSTEK:
ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ MOBILE GAMING ΜΕ ΤΑ G1 ΚΑΙ G2
H ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους φορητών υπολογιστών υψηλής τεχνολογίας, παρουσίασε τους δύο πρώτους φορητούς υπολογιστές, ειδικά σχεδιασμένους για mobile gamers. Βασισμένα στην τελευταία Intel Centrino Duo για φορητούς υπολογιστές με προηγμένες λύσεις γραφικών, τα G1 και G2 φέρνουν την επανάσταση στο gaming, με εκπληκτική ταχύτητα και ρεαλιστικές επιδόσεις video και ήχου – εν κινήσει! Διαθέσιμοι σε δύο μεγέθη, 15.4” και 17”, οι widescreen φορητοί υπολογιστές εξυψώνουν τη γενικότερη εμπειρία του χρήστη, ενσωματώνοντας ιδιαίτερες λεπτομέρειες σχεδιασμού, όπως μία OLED οθόνη instant display, πλάγια/εμπρόσθια ηχεία, hotkey highlights αλλά και sidelights.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SUPER MULTI H LG
Electronicsπαρουσίασε στην αγορά οπτικά μέσα αποθήκευσης Super Multi, προσφέροντας αξεπέραστη ευελιξία για τα DVD formats επόμενης γενιάς. Τα βασικά προϊόντα της LG περιλαμβάνουν το προηγμένο Super Multi Blue’ Blu-ray Disc Rewriter, το HD DVDROM Drive (GGW-H10N) και το νέο Super Multi DVD Rewriter με τη Λειτουργία Ασφαλείας «SecurDisc» Σ technology που έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με το Nero.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
INTEL
Οι ερευνητές της Intel ανέπτυξαν τον πρώτο προγραμματιζόμενο επεξεργαστή στον κόσμο, ο οποίος προσφέρει επιδόσεις όμοιες με αυτές ενός supercomputer, από ένα και μόνο μικροεπεξεργαστή 80 πυρήνων, ο οποίος δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από το μέγεθος ενός νυχιού ενώ παράλληλα καταναλώνει λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τις σημερινές οικιακές συσκευές. Αυτό είναι αποτέλεσμα μίας πρωτοπόρου έρευνας που στοχεύει στην προσφορά επιδόσεων σε Teraflops για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τους servers του μέλλοντος.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
OKTABIT: ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑMD
Η Oktabit, επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας AMD, ανακοίνωσε τις νέες μειωμένες τιμές των επεξεργαστών AMD που ισχύουν από τις 12.02.07 και σε μερικά μοντέλα φτάνει και το 20%. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της AMD, οι νέες τιμές δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επεξεργαστές της και σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες που τους χαρακτηρίζουν τοποθετούν τα προϊόντα στις πρώτες θέσεις των τεχνικών δοκιμών και των προτιμήσεων των καταναλωτών. Σε ένα διαρκές μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον για πολύπλοκες εφαρμογές, οι επεξεργαστές της AMD και ιδιαίτερα οι διπύρηνοι AMD Athlon64 X2 αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους υπολογιστές του ψηφιακού lifestyle.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΑΠΟ ΤΗΝ MEDIA VIS
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΕΩΝ WIDE LCD ΟΘΟΝΩΝ
Πρόκειται για LCD οθόνες 24,1 και 21,1 ιντσών αντίστοιχα, που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Χωρίς καμία αμφιβολία η ΕΙΖΟ είναι μία εταιρία που δεν κάνει οικονομίες σε R & D. Στο ειδικό κτήριο που στεγάζεται το τμήμα R & D, έκτασης 12.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει αναπτυχθεί ο νέος κεντρικός επεξεργαστής οθονών με την ονομασία R1 που ενσωματώνεται σε αυτές τις νέες οθόνες. Έχει δυνατότητα να αυξήσει έως και 3000:1 τον λόγο αντίθεσης καθώς και να αυξήσει την οξύτητα μιας εικόνας είτε αυτή είναι στατική, είτε είναι κινούμενη. Οι δύο αυτές οθόνες συνδυάζουν άριστα κινούμενα και στατικά γραφικά. Μπορούν να δεχτούν σήμα HDCP μέσα από το DVI interface που διαθέτουν.

COM Today