Helios HVD2085 DVDp 1080p παρουσίαση/σχόλια

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Σήμερα παρέλαβα το παραπάνω μηχάνημα. :Banane0:
Το είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες, μέσω του site http://www.neodigits.com/ , όπου έχει κ προσφορά κ τα μεταφορικά είναι μηδέν (0). :grinning-smiley-043 Τελική τιμή ήταν 199 δολλάρια, κάπου στα 160 ευρώ.
Είναι ένα dvd player region-free, με δυνατότητα upscaling μέχρι τα 1080p σε οποιοδήποτε δισκάκι. Δεν παίζει HD αρχεία ούτε divx, αλλά από αυτά έχω πολύ λίγα οπότε δεν με πειράζει. Το βασικό είναι που κάνει upscale σε όλα, κ επειδή έχω μεγάλη ταινιοθήκη ήταν μια καλή επιλογή, μέχρι φυσικά να αρχίσουν να έρχονται τα blueray/hd-dvd.

Η πληρωμή έγινε μέσω Paypal για να μην έχω προβλήματα, η δε αποστολή έγινε από ότι είδα σήμερα με Parcelforce (αγγλική κούριερ εταιρεία) κ μετά με ACS μέχρι το σπίτι μου. Στο κουτί πάνω έγραφε 48 ευρώ έξοδα αποστολής από την Parcelforce !

Η όλη συσκευασία πολύ καλή, στιβαρή.
 
Last edited:

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Το κουτί περιελάμβανε εκτός του μηχανήματος, το τηλεχειριστήριο, μπαταρίες, εγχειρίδιο στα αγγλικά, καλώδιο composite κ τέλος καλώδιο HDMI.

Το χειριστήριο είναι μεγαλούτσικο, με φωτιζόμενα πλήκτρα, καλής ποιότητας.
 
Last edited:

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Η προσοψή του είναι αρκετά λιτή με μόνα κουμπιά το on/off standy, play/pause, next & previous. Υπάρχει επίσης μια μικρή οθονούλα αριστερά που όταν δεν λειτουργεί είναι καθρέπτης, όταν λειτουργεί είναι με μπλε φωτισμό.

Στην πίσω μεριά υπάρχουν διάφορες συνδέσεις, όλες επίχρυσες. Υπάρχει vga, hdmi, component, composite, s-video , 5.1 audio, 2 channel mixed audio, optical audio & coaxial audio και τέλος το κουμπί του ρεύματος.
 
Last edited:

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Απάντηση: Re: Helios HVD2085 DVDp 1080p παρουσίαση/σχόλια

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Μεγειά Μιχάλη. Βάλτο να παίξει και πές μας τί "παίζει" (δεν περίμενες εμένα να σου το πώ, αλλα λέμε τώρα .... )
Ευχαριστώ Κυριάκο.
Θα το συνδέσω σύντομα να δούμε τι 'ψάρια' πιάνει.

υγ: εννοείται ότι κ αυτό το μηχάνημα είναι Κινεζούλα...! Τώρα που ξεκίνησα, δεν σταματάω να αγοράζω κινέζικα...! χαχαχα :music-smiley-005:
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Καλοριζικο φιλε μου. Enjoy, και καλες θεασεις στην Amoi σου..
Αντε κι εγω περιμενω το Oppo μου απο μερα σε μερα απο Ολλανδια, αμα υπαρχει ενδιαφερον μπορει να ποσταρω και γω καμμια photo.
Παρεπιπτωντος περιμενω κι εγω να ποσταρεις καμμια photo οταν τα συνδεσεις ολα να δουμε πως παιζουνε οι κινεζουλες μαζι..χεχε
 

Σάββας Σ.

New member
22 June 2006
25
Μιχαλη καλοριζικα και τα δυο.
Περιμενουμε με αγωνια περαιτερω ενημερωση, μετα το "παντρεμα" των δυο κινεζουλων.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Καλορίζικο! Αντε να δούμε αν κάνει και στην οθόνη όσα υπόσχεται!
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Απάντηση: Re: Helios HVD2085 DVDp 1080p παρουσίαση/σχόλια

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Αντε καλοριζικο φιλαρακι. Εγω το σκεφτομαι για KISS 600 το οποιο παιζει τα παντα και HD αρχεια γραμενα σαν data σε απλο dvd-r. Αλλα ειδομεν. Υπομονη.

Ευχαριστώ Παναγιώτη. Προσοχή με το ΚΙΣΣ 600 γιατί έχει παρουσιάσει τα άπειρα προβλήματα αν διαβάσεις 'δίπλα'. Δεν παίζει σωστά το μπρος/πίσω, η επικοινωνία με ασύρματο δίκτυο κάνει 'νερά', κάποια HD αρχεία δεν τα παίζει για άγνωστο λόγο, δεν κάνει σε αυθεντικά δισκάκια upscale σε 1080p κ.α. Συν ότι κάνει 300+ ευρώ, συν ότι η αντιπροσωπεία που τα πρωτοέφερε εδώ δεν τα αντιπροσωπεύει πια !!! Άστο λοιπόν για αργότερα αυτο το μηχάνημα, αφού περάσει τις παιδικές του ασθένειες, βγουν αρκετά firmware updates κ 'ισιώσει'.
 

Nikolas_T

Senior Member
19 June 2006
311
Αθήνα
Μιχάλη εύχομαι να το ευχαριστηθείς με την ΑΜΟΙ, και να μας κάνεις μια αναλυτική και άρτια παρουσιάση, όπως συνηθίζεις άλλωστε.

Νικόλας