HOME SATELLITE, Τεύχος 1

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Ενα νέο περιοδικό με αντικείμενο την δορυφορική και επίγεια ψηφιακή τηλεόραση πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του πανελλαδικά απο την 1η Νοεμβρίου.
Καλωσορίζουμε τη νέα προσπάθεια ευχόμενοι αντικειμενική ενημέρωση και απεξάρτηση απο τις διαφημιζόμενες εταιρίες.
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,868
το χω στα χερια μου ειναι πολυχρωμο με παραξενα γραφικα και γραμματοσειρες μολις ολοκληρωσω την μελετη θα σας πω
εχει και ενα αρθρο για δορυφορικη στο αυτοκινητο!!!!
 
Χμμμ... Καλο το αρθρο για την δορυφορικη στο αυτοκινητο αλλα πρεπει να ομολογησω οτι γενικα σαν περιοδικο (και μαλιστα καινουριο) δεν μου εκανε κατι. Ισα ισα θα ελεγα οτι με κουρασε τα ματια με τις πολυχρωμες σελιδες και ιδιαιτερα εκει που λεει τις συχνοτητες των δορυφορων (οσων εχει τελος παντων). Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια γιατι ενταξει πρωτο τευχος ειναι αλλα αν δω το ιδιο στησιμο λυπαμαι αλλα δεν θα μπορεσω να το παρακολουθησω. (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)
 

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Τα ίδια και από εμένα. Το βρήκα σήμερα στο περίπτερο αλλά δεν μου έκανε κάποιο κλικ όταν το διάβασα. Πολύ εφετζίδικο χωρίς να έχει "το κάτι" διαφορετικό από τα περιοδικά του χώρου. Επίσης παρατήρησα πως έχει πολύ μικρή θεματολογία. Αν αφαιρέσουμε τις εικόνες και μικρύνουμε τα γράμματα (γιατί είναι αρκετά μεγάλα), θα είναι το μισό σε σελίδες. Μια δεύτερη ευκαιρία φυσικά θα έχει και από εμένα... αλλά... δεν ξέρω... Ο ανταγωνισμός με τα 3 περιοδικά που κυκλοφορούν... είναι πολύ σκληρός.