iPhone έκδοση 2.0;;;

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Πριν καλά καλά βγεί το πρώτο iPhone στην κυκλοφορία, άρχισαν οι φημολογίες πως η Apple ήδη επεξεργάζεται την δευτερη έκδοσή του. Πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί....

Κάντε κλικ εδώ.

Πάμε καλά μωρέ;:bang:
 

 Νίκος

Supreme Member
Ε λογικό είναι .. Μέχρι τον Ιούνη έχουμε 6 μήνες και άλλους 10 μέχρι να φτασει Ευρώπη. Και 2008 για Ασία...
Στον χώρο της τεχνολογίας μιλάμε για τεράστιο χρονικό διάστηκα και ειδικά στην Ασία που γίνεται χαμός.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Απάντηση: Re: iPhone έκδοση 2.0;;;

Α! Δεν θέλω τέτοια....
Δεν θα πάω να το πάρω και σε 1 μήνα να ανακοινωθεί το επόμενο...

Στράτο μου έχω την Apple ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Μας έχει συνηθίσει ειδικά στα Macintosh. Και με τους χρόνους αναμονής που έχουμε στα λημέρια μας... είναι θέμα τύχης αν θα πάρεις το προηγούμενο πριν βγεί το επόμενο, ειδικά με την μυστικοπάθεια που την διακρίνει.
 
Οπως λεει κι η εκφωνητρια στο βιντεο.. "Ξερουν καλα πως Ο,ΤΙ και να βγαλουν θα σπευσουν να το αγορασουν".. (ακομα και το -κατα πολλους- αμφιβολης χρησιμοτητας για οσους εχουν ηδη ενα mac/ pc itv ή οπως αλλιως λεγεται)

Μια και οι "μακαδες" είναι ένα πολύ ξεχωριστό είδος κομπιουτεράδων που κατα μια εννοια λατρευουν την εταιρια Apple, αυτη η κατάσταση μου δημιουργει διαφορες σκεψεις περι ενος ειδους "εκμεταλλευσης" απο την εταιρια της λατρείας αυτής. Ωστοσο δε μπορεί κανείς να κατηγορήσει την Apple γι'αυτο, αφου ως εταιρια πετυχαινει τον βασικο σκοπο της: τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Καλο θα ηταν παντως να γινουμε και λίγο ρεαλιστες..και να καταλαβουμε το οτι το ζιβαγγο του Jobs δεν τον καθιστα αυτοματως κολλητο μας, και ιδεαλιστη που νοιαζεται μονο να παραγει τεχνολογιες αιχμης. O Jobs ειναι CEO μιας πολυεθνικης εταιριας και εχει πολλα αλλα στο μυαλο του εκτος απο το να μας κανει ευτυχισμενους. Eχει να λογοδοτει σε μετοχους, εχει να αντιμετωπιζει διαφορα.. Δεν ειναι ολα θεματα λατρειας και ιδεολογιας.
Λιγο off topic τα παραπανω αλλα καταληγω στο:
Kαλό θα ήταν οι καταναλωτές να είναι λίγο πιο συγκρατημένοι και να αντιδρούν όσο μπορούν στις συνεχείς "αναβαθμίσεις" -αλλαγές μοντέλων (βλ. iPod - εκπληκτικο γκατζετ, αλλα δε χρειαζεται καθε 3 μηνες να αγοραζουμε αλλο)
 
Last edited: