JAMES BOND 007 Πως σας φάνηκε ?

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη

james-bond-21-casino-royale-poster-0.jpg


Πολύ μιλάν για τον καλύτερο 007 που πέρασε ποτέ απ την μεγάλη οθόνη. Είναι ίσος η πρώτη φορά που ο θρυλικός πράκτορας αποκτά και γυναικείο fun club. Γιατί όμως?
Ο λόγος είναι απλός . Ο Bond ΑΓΑΠΑΕΙ. Ναι φίλοι μου ,ερωτεύεται σφόδρα και φτάνει ακόμα και στην παραίτηση του για χάρη της ωραίας συναδέρφου . Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο James ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ . Τρώει το ξύλο της χρονιάς του , ξεσκίζει το σμόκιν του, εμφανίζεται γυμνός ( τελείως) , και δεν διαθέτει σχεδόν κανένα gadget από αυτά που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Εντύπωση μου έκανε και η απουσία του Q. Κοινός έχουμε να κάνουμε με ένα τελείως καινούριο μοντέλο πράκτορα που πιθανών να μην αρέσει στους πωρωμένους fun , αφετέρου όμως θα λατρέψουν όλες οι κυρίες. Επίσης να επισημάνω ότι ακόμα και ο κακός δεν είναι και τόσο κακός αφού ο σκοπός του δεν είναι να καταστρέψει τον κόσμο αλλά να τα κονομήσει. Δεν ξέρω αλλά όταν την είδα μου άρεσε πολύ όλη αυτή η αλλαγή . Τώρα όμως που το καλοσκέφτηκα έχω της αντιρρήσεις μου . Εγώ είχα μάθει να λέω πως στις ταινίες του 007 όσο πιο πολύ υπερβολή ( φέσι) υπάρχει τόσο το καλύτερο. Τώρα τι θα λέω?
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,404
Land of Dystopia
Δυστυχώς δεν ξετρελάθηκα από το στόρι, ούτε λέει τίποτε ο καινούργιος ωστόσο η επισύμανσή σου ότι έγινε πιο τρωτός θα βάλει ένα νέο στοιχείο που δεν υπήρχε έως τώρα, κατά μια πολύ καλή παραγωγή με εκπληκτικές σκηνές.
 

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
δεν την εχω δει την ταινια ακομα..θελω να ρωτησω, σε αυτην την ταινια μας δειχνει και καλα τα πρωτα σταδια του 007? δηλαδη το πως ξεκινησε?
 

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Μου άρεσε πολύ. Και αισθάνομαι πως θα μου αρέσει περισσότερο στην επόμενη ταινία που θα "δέσει" και θα γίνει ο 007 που ξέραμε.

Ναι, dimitris84, είναι το σενάριο από την πρώτη ταινία που έγραψε ο Φλέμινγκ και δείχνει τα πρώτα βήματα, πως έγινε 00, πως πίνει το περιβόητο βότκα-μαρτίνι κ.α.
 
17 June 2006
23,579
Αθήνα
Γεγονός είναι ότι κι εμένα μου άφησε μια περίεργη αίσθηση.

Σαφώς και μου άρεσε, αλλά βγαίνοντας από την αίθουσα αναρρωτιόμουν αν μου άρεσε γενικά σαν ταινία δράσης ή σαν James Bond. :chinscratch:

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτή η αίσθηση οφείλεται στο ότι και καλά θεωρείται το πρώτο james bond γι αυτό και δεν υπάρχουν τα γνωστά πράγματα που φέρουν την σφραγίδα των James Bond ή θα το συνεχίσουν έτσι.
 

Strax

Established Member
19 June 2006
190
Θα ξεπεράσω γρήγορα τις αλλαγές που είχαμε από τα κλασσικά Bond. Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι γιατί επελέξαν να κάνουν την ταινία τόσο μεγάλη, από τη στιγμή που το σενάριο δεν μπορούσε να την υποστηρίξει. Μια τεράστια κοιλιά ήταν το έργο με κάποια διαλείμματα δράσης...

Αποτέλεσμα: Πολύ μέτριο!
 
Σαν περιπέτεια, μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Σαν ταινία 007...δε με ενθουσίασε πάντως.
Ο πρωταγωνιστής σε αρκετά σημεία μου φάνηκε υπερβολικός, αλλά σε γενικές γραμμές καλός (χωρίς όμως να έχει το look του Bond)
Τέλος...είναι ιδέα μου, ή είχε περισσότερες σκηνές με γυμνό τον πρωταγωνιστή από ότι τις συμπρωταγωνίστριες; Πρωτοφανές:)
 

Theotokatos Konstantinos

AVClub Enthusiast
19 June 2006
883
ΜΑΡΟΥΣΙ
Το είδα το Σάββατο και θα έλεγα οτι δεν με ενθουσίασε καθόλου
Με χάλασαν η υπερβολικές σκηνές βίας, η κοιλιά που έκανε η ταινία σε διάφορες στιγμές, τα κενά του σεναρίου, ο ηθοποιός που δεν κάνει για το ρόλο γιατί του λείπει το ειρωνικό και φλεγματικό εγγλέζικο στυλ, η επιλογή των “κοριτσιών του 007”
Μου άρεσαν οι καλογυρισμένες σκηνές δράσης, η επιλογή των τοποθεσιών

Ανεξάρτητα πάντως αν μου άρεσε ή όχι ΔΕΝ ήταν ταινία του James Bond
 

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
την ειδα και γω εχθες..ννννττταξει καλη ταινια ηταν..

νομιζω ειναι λογικο να λειπουν καποια πραγμα απο αυτα που ειχαμε συνηθησει στις αλλες ταινιες του μποντ επειδη ειναι στο ξεκινημα και καλα..

παντως οι γυναικες απο το κακο στο χειροτερο ηταν σε αυτο..η μια οκ, η αλλη φτου φτου φτου..
 

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,234
Εμένα μου άρεσε πολύ μπορώ να πω. Για James Bond ή όχι δεν ξέρω αν κάνει η ταινία, αλλά γενικά πέρασα ευχάριστα. Πάντως η ατάκα για το ποτό δε νομίζω ότι άλλαξε, απλά είναι ένα ακόμα σημείο που δείχνει ότι ο χαρακτήρας που γνωρίζουμε δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα όπως τον ξέρουμε. Προσωπικά τη βρήκα απ' τις πιο αστείες σκηνές του έργου!
 

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Την είδα χθες και πρέπει να ομολογήσω πως ήταν καλύτερη απ' όσο την περίμενα. Σαν Bond με ενθουσίασε τρομερά ο Graig γιατί είχε κάτι πολύ αρρενωπό που μόνο ο Sean Connery έως τώρα είχε!:firstprize: