Καταγγελία στον shinrock.com (μετασχηματιστές)

20 June 2006
24
Παράγγειλα έναν μετασχηματιστή από shinrock.com περίπου στα τέλη του καλοκαιριού.
Ομως ο γερμανός την έκανε γαργάρα την παραγγελία. Mέχρι να του στείλω τα χρήματα, ( αυτό έγινε σχεδόν αμέσως με paypall ) μου έστελνε καθημερινά μηνύματα, μετά εξαφανίστηκε.Φυσικά επιβεβαίωσε ότι πήρε τα χρήματα. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου τρίμηνο, μιλήσαμε, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι δεν τον έχω παραλάβει, ( του είχα στείλει βέβαια καμμιά δεκαριά μηνύματα ότι δεν...) και καλά τον ξαναέστειλε, αλλά ακόμα τον παραλαμβάνω.Εχουν περάσει άλλοι τρείς-τέσσερις μήνες.Μήνυμα εννοείται κανένα και αυτό είναι που με εκνεύρισε περισσότερο αν και του έχω στείλει σύνολο καμμιά εικοσαριά.
Ο υπεύθυνος ιδιοκτήτης της σελίδας και κατασκευαστής, ονομάζεται Ingo Gorges.
Αν τώρα κανείς που έχει ή είχε μαζί του κάποια επαφή του τα χώσει, θα τον ευχαριστούσα, έτσι γιά να μην περάσει τελείως απαρατήρητο.

Υ.Γ. Φυσικά η αλληλογραφία είναι όλη αποθηκευμένη.
 

JohnJohn

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,481
Νομίζω ότι εφόσον πλήρωσες με Paypal μπορείς να τον σκίσεις εύκολα, μίλα με Paypal και δωστους όλες τις λεπτομέρειες και ξέρουν αυτοί τη δουλειά τους μια χαρά, δεν αστειεύονται καθόλου.
 

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,209
παλλληηηηηνιηηηη
Για να τους μαθουμε να τους βαλουμε στη μαύρη λίστα!
πρέπει να φτιαξούμε μια λίστα με καλους και κακους ,και σχόλια απο αγορες απο το internet αφου είναι καθεστως πλέον
:singer: :singer: :singer: :rifle: :rifle: :rifle: -bye- -bye-
 
Νομίζω ότι εφόσον πλήρωσες με Paypal μπορείς να τον σκίσεις εύκολα, μίλα με Paypal και δωστους όλες τις λεπτομέρειες και ξέρουν αυτοί τη δουλειά τους μια χαρά, δεν αστειεύονται καθόλου.

Συμφωνώ με τον Τζων: εφόσον η πληρωμή έχει γίνει μέσω PayPal, η πλωρημή θεωρείται "ασφαλισμένη". Άρα, εφόσον δεν έχεις παραλάβει ακόμη τίποτε μετά από τόσον καιρό και με αποδεικτικά την κοροϊδία του τύπου, στείλε μία αξίωση ("claim") στην PayPal και ζήτα τα λεφτά σου πίσω.:furious3:
 

PanMan

Μέλος Σωματείου
19 June 2006
9,242
Νεο Ψυχικο
Παιδια το paypal σε διασφαλιζει εφ' οσον κανεις dispute εντος 40 ημερων. Αν περασουν οι 40 ημερες you are on your own.
 

backousis

Supreme Member
18 June 2006
3,482
Ηρακλειο
Παιδια το paypal σε διασφαλιζει εφ' οσον κανεις dispute εντος 40 ημερων. Αν περασουν οι 40 ημερες you are on your own.

σωστα το paypal καθαριζη αν κανεις dispute εντος 45 ημερων.
επαθα και εμαθα.

βεβαια η αγορα ηταν μεσω ebay οποτε εφαγε μια αρνητικη και μετα με κυνηγουσε να μου επιστρεψη τα χρηματα για να την αποσυρω.
 
20 June 2006
24
Τώρα δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα, αλλά τελικά η αγορά μέσω net έχει το ρίσκο της. Από γερμανό με κυριλέ ιστοσελίδα να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, πάντως καλό θα είναι να υπάρχει μιά black list,ή το λιγότερο αυτά να κυκλοφορούν.

Στέργιο τα χρήματα αν αναλογιστείς ότι αγόραζα τρία χαι εντ players είναι πάρα πολλά. ( 90 Ε ).:ernaehrung004:
 

platongr

Established Member
19 June 2006
228
Αγρίνιο
Όντως μετά από 6 συνολικά μήνες πάει πολύ...
Πες του να το ξανά στείλει και στείλτου και ένα image με τα στοιχεία σου στα Ελληνικά.

Σε παλαιότερη δικιά μου παραγγελία (όχι σε αυτόν που αναφέρεις) του επέστρεψαν το δέμα πίσω 2 φορές επειδή δεν καταλάβαιναν που έπρεπε να το παραδώσουν και από τότε το image με τα στοιχεία μου στα ελληνικά για να το εκτυπώσει και να το κολλήσει πάνω στο δέμα, συνοδεύει κάθε mail μου για παραγγελία.
 
20 June 2006
24
Κώστα ευχαριστώ.

Platongr, δεν είχα ανταπόκριση αν είχε κάποιο πρόβλημα.Αν έχει συμβεί οτιδήποτε, θα έπρεπε να έχω κάποια ενημέρωση ή έστω απάντηση σε κάποιο από τα δικά μου mail.
Εχω ξαναπαραγγείλει απ' έξω και μου ζήτησαν ότι αν δεν το παραλάβω μέσα σε ένα δεκαήμερο, να τους ενημερώσω αμέσως.

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε αρκετούς, έστω μέσω ebay και όχι από "μαγαζί",καλό θα ήταν πάντως να καταγραφούν τέτοιες εμπειρίες.