Κωδικός Προστασίας

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη

20DRVRVR01721.jpg

Κωδικός Προστασίας
Firewall

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 105’
Σκηνοθεσία: Richard Loncraine
Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford , Paul Bettany, Virginia Madsen
Είδος: περιπέτεια αγωνίας
Εικόνα ; 2,40:1
Ήχος D.D 5,1

O Harrison Ford επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα απ ότι δίπατε. Να παίζει τον απλό καθημερινό άνθρωπο που μεταλλάσσεται σε super ντουπερ ήρωα για να σώσει την οικογένεια του και κατ επέκταση την πατρίδα του από τους κακούς τρομοκράτες. Μια δυναμική περιπέτεια που σε κρατά το ενδιαφέρων αλλά καταλήγει στο τέλος όπως ακριβώς το περιμένεις. Δεν χάνετε τίποτα – δεν κερδίζετε τίποτα. Απλά περνάτε καλά ένα 2ωρο .

Το story
Ο Τζακ Στάνφιλντ εργάζεται για την τράπεζα Landrock Pacific στο Σιάτλ, όντας ο υπεύθυνος για την ασφάλεια συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ουσιαστικά, προστατεύει την περιουσία της τράπεζας από τις διαρκείς απειλές των χάκερς. Και το σύστημα ασφαλείας που έχει δημιουργήσει είναι τόσο ισχυρό που μόνο αυτός μπορεί να το παραβιάσει!
Η εργασία του Τζακ προσφέρει μια άνετη ζωή για τον ίδιο και την οικογένειά του: την αρχιτέκτονα σύζυγό του, Μπεθ και τα δύο τους ανήλικα παιδιά, την Σάρα και τον Άντριου.
Μια μεγαλύτερη τράπεζα πρόκειται να συγχωνευτεί με την Landrock Pacific κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στον Τζακ. Μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, του δημιουργεί ο Μπιλ Κοξ. Του παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας, όταν ουσιαστικά, τον παγιδεύει, προκειμένου να ληστέψει «ηλεκτρονικά» το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ο Κοξ είναι ο αρχηγός μιας συμμορίας που κρατά ομήρους στο σπίτι τους την οικογένεια του Τζακ, προκειμένου να τον πείσουν να συνεργαστεί.
Ο Τζακ αναγκάζεται να συνεργαστεί, προσπαθώντας παράλληλα να βρει έναν τρόπο να ανατρέψει τα σχέδια της συμμορίας και να σώσει την οικογένειά του...
 

markont

Established Member
19 June 2006
230
Την έχω δει στον κινηματογράφο και συμφωνώ με τον Κώστα: δεν χάνετε τίποτα δεν κερδίζετε τίποτα, απλά ένα ευχάριστο 2ωρο.

Για dvd την προτείνω, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αν σας αρέσει ο Ford και αυτού του είδους οι ταινίες θα περάσετε καλά.
 

cartmangr

New member
14 July 2006
28
Behind You!
Πάντα μ' άρεσε ο Harrison Ford, αν και η ταινία δε λέει και πολλά πράγματα. Μάλλον πέρασε η μπογιά του... Πάνε χρόνια απ' την τελευταία επιτυχημένη ταινία του. Η συγκεκριμένη πάντως για dvd είναι καλή.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Για εμενα ηταν αλλη μια μετρια ταινια, απο αυτες που συνηθιζουμε να βλεπουμε απο το Χολλυγουντ. Για θεαση σε DVD ειναι μια χαρα, αλλα οποιος πηγε στο σινεμα για να την δει, πιστευω οτι θα εκλαιγε τα λεφτα του μετα...
-bye-
 

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
δεν το εχω δει ακομα αλλα απο τον τιτλο και το οτι παιζει ο Χαρισον Φορντ ειναι σαν να το εχω δει
Κατανταει κουραστικος μου φαινεται με ολες αυτες τις copy-paste ταινιες
 

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κωδικός Προστασίας

Την έχω δει και....σε γενικές γραμές μια απλή περιπέτεια σε κάποια σημεία με γρήγορους ρυθμούς και τίποτα άλλο. Δηλαδή βλέπεται ευχάριστα μόνο στο καναπέ σου και με κόστος 1.5Ε. Τίποτα περίσότερο!!!:blink: