LAYER BREAK

alexst

Senior Member
18 June 2006
394
Αθήνα
1) Εστω οτι εχουμε ενα δισκακι ripαρισμενο στο σκληρο δισκο. Υπαρχει τροπος να καταλαβουμε αν υπαρχει "ripαρισμενη" και η πληροφορια για το original layer break? Ή λεω ...? Και...

2) Εγω ripαρω τα δισκακια μου με το DVDFab Decrypter. Στα settings ειναι τσεκαρισμενο το "Remove layer break". Αυτο σημαινει οτι, αν παω να γραψω ενα ripαρισμενο δισκακι, σε ενα dual layer, με το Nero, το προγραμμα θα "ορισει" αυτοματα το νεο layer break και το νεο δισκακι θα παιζει κανονικα? Ή πρεπει να αφηνω το original layer break ως εχει?
 
Last edited by a moderator:

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,093
Homeless
Προσπαθω να καταλαβω τι θες να πεις αλλα ακρη δεν βγαζω. Τι ειναι αυτο που σε ενδιαφερει να κανεις?
 

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Πάτρα
Eχω γράψει δυο δισκάκια με το Nero στο Linux και δεν ασχολήθηκα καν με το layer break... Δεν ειχε τετοιο option. Kαι τα δυο παιζουν μια χαρα.
 

alexst

Senior Member
18 June 2006
394
Αθήνα
Προσπαθω να καταλαβω τι θες να πεις αλλα ακρη δεν βγαζω. Τι ειναι αυτο που σε ενδιαφερει να κανεις?

Οταν εκανα την 1η μου προσπαθεια να αντιγραψω ενα δισκακι (Shrek) σε dual layer δισκακι (κομπλε με menu, extras κ.τ.λ.), που δεν γνωριζα τιποτα για layer break, ripαρησα το δισκακι με το DVDFab Decrypter ολοκληρο στον σκληρο δισκο και μετα το εγραψα με το Nero, χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο. To αντιγραφο που εφτιαξα ομως δεν λειτουργουσε!!!!!

Ξεκινουσε, αρχιζε να παιζει αμεσως τα extras (ενω δεν επρεπε) και οταν καταφερνα να μπω στο menu, δεν γινοταν τιποτα απο οτι επελεγα. Οτι και να εκανα, επαιζε παντα το ιδιο extra...

Μου ειχαν πει οτι εφταιγε το layer break μαλλον και οτι δεν ειχε γινει εκει που επρεπε (οπως στο original δισκακι).

Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο που δεν ξερω;;;;;;;
 

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,093
Homeless
Εφ οσων το DVDFab Decrypter ριπαρε την ταινια δεν τιθεται θεμα. Κατι αλλο πηγε στραβα. Μπορει να εγινε καποιο λαθος στο ριπαρισμα αλλα για κλειδωματα λιγο απιθανο το βλεπω. Απο οσο ξερω οι νεοτερες εκδοσεις του προγραματος δεν ειναι καλες. Εγω εχω μια εκδοση παλιοτερη που κανει αψογη δουλεια. Αμα την θες πες μου.