LED Machines for iPhone4 (ex iFlip Torch)

Status
Not open for further replies.

ironsienna

Established Member
21 June 2009
104
Cardiff Wales
Άντε και μετά βουρ για τα missed calls, ούτε μια μέρα δε θα σου πάρει... :grinning-smiley-043

Ωραια ιδέα, αλλα δεν ξερω εαν μπορει να γίνει κάτι τέτοιο σε μη jailbroken iphone. Για τα σπασμενα υπαρχει το Intelliscreen. To κακό είναι οτι η Apple εχει μερικά καταραμένα restrictions οσον αφορά access σε αρχεία συστήματος. Τα missed calss αποθηκεύονται σε σημείο εκτός του sandbox της εφαρμογής. Δεν υπάρχει προς τα παρόν περίπτωση μια εφαρμογή που κανει access σε τετοια αρχεία συστήματος να γίνει accepted. Ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο σε μη jailbroken iphone, είναι να φτιάξω την εφαρμογή, να σου στείλω code signing identity, να κανεις register το τηλεφωνό σου στην apple σαν team member της εταιρίας μου, να κανεις registration σαν developer και τότε να σου στειλω το app να το εγγαταστήσεις στο κινητό σου.
 

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Ωραια ιδέα, αλλα δεν ξερω εαν μπορει να γίνει κάτι τέτοιο σε μη jailbroken iphone. Για τα σπασμενα υπαρχει το Intelliscreen. To κακό είναι οτι η Apple εχει μερικά καταραμένα restrictions οσον αφορά access σε αρχεία συστήματος. Τα missed calss αποθηκεύονται σε σημείο εκτός του sandbox της εφαρμογής. Δεν υπάρχει προς τα παρόν περίπτωση μια εφαρμογή που κανει access σε τετοια αρχεία συστήματος να γίνει accepted.

Πιθανόν να έχεις δίκιο... Σίγουρα θα το έχεις ψάξει παραπάνω. Αν και έχω δει εφαρμογή στο AppStore απλά πρέπει να τρέχει πάντα για να δουλεύει. Δεν ξέρω τι έχουνε κάνει. Anyway.

Ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο σε μη jailbroken iphone, είναι να φτιάξω την εφαρμογή, να σου στείλω code signing identity, να κανεις register το τηλεφωνό σου στην apple σαν team member της εταιρίας μου, να κανεις registration σαν developer και τότε να σου στειλω το app να το εγγαταστήσεις στο κινητό σου.

Μια χαρά μου ακούγετε.. Τελείωσε με τα project σου και εδώ είμαι!
 

ironsienna

Established Member
21 June 2009
104
Cardiff Wales
Ok παιδια, το προγραμμα είναι έτοιμο, κανω το τελευταίο debugging και τελος εβδομάδας το κάνω submit. Θα ανοιξω νεο thread την αλλη εβδομάδα για την έκδοση 3. Μέσα σε 2 εβδομάδες ελπίζω να είναι available για download σε iTunes Store :wink1:

lmv3.jpg
75653769.jpg
88866559.jpg
 

ironsienna

Established Member
21 June 2009
104
Cardiff Wales
Πφφφ.. ακόμα να κάνω submit την v3, γιατί τις τελευταίες μέρες τις έφαγα βάζοντας μια πολύ ωραία λειτουργία στην εφαρμογή. Όταν θέσετε κάποιο alarm και κλείσετε την εφαρμογή, σας βγαίνει ένα msg box ρωτώντας σας εάν θέλετε να κάνετε snooze το alarm. Εαν πατήσετε να γίνει snooze, η εφαρμογή φορτώνει και εμφανίζεται μπροστά σας το ρολοϊ. Ήθελα να βρώ έναν innovative τρόπο να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα πόση ώρα θα περάσει μέχρι το snooze. Κατέληξα στην εξής λύση. Όταν το snooze είναι ενεργοποιημένο, στο ρολόι εμφανίζεται ένας μικρός κόκκινος indicator, δείχνοντας στο λεπτό που θα γίνει το snooze. Εαν πιάσετε αυτο το κομματάκι και το σύρετε γύρω απο το ρολόι, αμέσως αλλάζετε και το λεπτό που θα χτυπήσει το snooze… Εαν πατήσετε το κομματάκι αυτό, εμφανίζεται ενα msg box που σας ρωτάει εαν θέλετε να απενεργοποιήσετε το snooze. Μπορείτε να θέσετε default χρόνο για όλα τα snooze στα preferences του προγράμματος.

Μου πηρε 4 μέρες να βρώ πως να μετατρέπω την θέση του snooze indicator σε λεπτά, αλλά επιτέλους το κατάφερα!! Αύριο το ανεβάζω iTunes store, αντε να δουμε πότε θα εγκριθεί!!!


img1392.png
 
Last edited:

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
28,653
Αθήνα
Ωραίος !!!!! Αν φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα, δεν πειράζει, σε δικαιολογούμε που καθυστερείς λίγο... :grinning-smiley-043

Άντε να εγκριθεί να το κατεβάσουμε... Πανέμορφο φαίνεται.
 
Status
Not open for further replies.