LG blueray-writer 4x & hd-dvd-rom

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,471
Πειραιάς
Πηγή : http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1670&cat_id=103

1171018111.jpg


" H LG Electronics παρουσίασε στην αγορά οπτικά μέσα αποθήκευσης Super Multi, προσφέροντας αξεπέραστη ευελιξία για τα DVD formats επόμενης γενιάς. Τα βασικά προϊόντα της LG, του μεγαλύτερου κατασκευαστή οπτικών μέσων αποθήκευσης στον κόσμο και του μεγαλύτερου προμηθευτή drives στην Ευρώπη, περιλαμβάνουν το προηγμένο 'Super Multi Blue’ Blu-ray Disc Rewriter, το HD DVD-ROM Drive (GGW-H10N) και το νέο Super Multi DVD Rewriter με τη Λειτουργία Ασφαλείας “SecurDisc” ™ technology που έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με το Nero.

Η επόμενη γενιά στα Οπτικά Μέσα Αποθήκευσης
H LG Electronics προσφέρει ευελιξία στους καταναλωτές στα επόμενης γενιάς optical disc drives με το συμβατό με Blu-ray Discs και με HD-DVD formats, GGW-H10N. Το νέο Super Multi Blue drive είναι συμβατό με Blu-ray Disc, DVD, CD read/write και HD-DVD-ROM (read), προσφέροντας στους καταναλωτές την πιο ολοκληρωμένη λύση στην αγορά.

Το GGW-H10N μπορεί να αποθηκεύσει έως 50GB περιεχομένου που ανταποκρίνονται σε 4-1/2 ώρες high-definition video ή 22 ώρες standard definition video (σε dual layer 50GB BD-R/BD-RE recordable media). Ξεπερνώντας τα standards της αγοράς, η LG παρέχει ταχύτητα εγγραφής 4x στα Blu-ray Discs, το οποίο σημαίνει ότι χρειάζονται μόλις 23-24 λεπτά για να αντιγραφεί ένα full single layer BD-R disc (25GB), σε σύγκριση με τα 46-47 λεπτά για ένα συμβατικό 2x αντιγραφέα.

Το προϊόν αυτό θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2007. Οι βασικές τεχνολογίες του Super Multi Blue Drive είναι η τεχνολογία Optical Pickup*, η οποία υποστηρίζει τα Blu-ray disc write/playback, HD DVD playback και DVD/CD write/playback, καθώς και το σύστημα ελέγχου Optical Pickup για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Και οι δύο αποτελούν αποκλειστικές τεχνολογίες της LG.

Το Optical Pickup που έχει δημιουργηθεί από την LG, αποτελεί την πρώτη συσκευή στον κόσμο που υποστηρίζει Blu-ray disc write/playback και HD DVD playback, γεγονός που αποδεικνύει την αξεπέραστη τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας στον τομέα των οπτικών μέσων αποθήκευσης.
*Optical Pickup: Η συσκευή διαβάζει και αποθηκεύει περιεχόμενο μετατρέποντας τον κώδικα φωτός, που αντανακλάται από έναν οπτικό δίσκο, σε ηλεκτρικό κώδικα."
 

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Άρχισαν τα γλέντια...!!!
Τέτοια να βλέπουμε. Ξέρεις κανείς αν κυκλοφόρησε? (1ο τρίμηνο του 07 έχουμε!!!)