lifeview Trio

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Νέο συμβατό software ανακάλυψα πριν λίγες ώρες , το My Theatre

http://www.dvbcore.com/

H χρήση του προγράμματος αυτού θα γίνει σε συνδιασμό με το xbox + xbmc όπου δίνεται η δυνατότητα stream απο το pc στο xbox + η δυνατότητα αλλαγής καναλιών , μόνο το xbox μου λείπει , αλλά το ψάχνω σε αγγελίες ...
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
I'll be back ... Το xbox είναι εδώ και θα έχω εντυπώσεις σε λίγες μέρες , το δίκτυο έχει μείνει μόνο ... Μετά θα κάνω ένα ολοκληρωμένο review !
 

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Να επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί με ενδιαφέρει και μένα αυτή η καρτούλα..

Ερώτηση1: Η εικόνα που παίρνεις με το dscaler είναι καλύτερη από το να βάλεις την κεραία απευθείας στην τηλεόραση? Γίνεται δηλ. καθόλου Upscale του σήματος?
Ερώτηση2: Με αυτή την κάρτα θα μπορώ να δω και HD Κανάλια?????
Ερώτηση3: Η ποιότητα του σήματος των ψηφιακών της ΕΡΤ είναι εφάμιλη ενός desktop αποδικοποιητή?
Ερώτηση4: Τη Nova Που έχω στο σπίτι μπορώ να την ρίξω στην κάρτα αυτή με την ελπίδα να έχω λίγο πιο ανθρώπινο σήμα και για να κάνω εγγραφές?

Ευχαριστώ -bye-
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Απάντηση 1: Η εικόνα βελτιώνεται πολύ στην οθόνη, για τηλεόραση δεν ξέρω μόνο σε οθόνη δουλεύω τώρα ...
Α 2: Εαν εννοείς την ιδιαίτεροτητα της Skystar για mpeg4 σε DVB-S , ναι , αλλά όπως και η Skystar δεν υποστηρίζει HD δλδ DVB-S2 ... Οσο σε επίγεια αυτό δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να πειραματιστώ κι όλας ... Εφόσον όμως το decoding γίνεται softwared δεν νομίζω να μην μπορεί να κάνει δουλειά.
Α 3: Οπως λέω και παραπάνω η εικόνα βελτιώνεται ΚΑΙ μέσω FFDSHOW στα επίγεια ψηφιακά και στα δορυφορικά ψηφιακά. Για τα αναλογικά το DScaler έχει δικά του πανίσχυρα εργαλεία.
Α 4: Επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης δεν μπορώ να σου πω πόσο βελτιώνεται , αλλά στα δικά μου μάτια βλέπεται αρκετά ... Με την βοήθεια του ffdshow πάντα ...