Λίγη βοήθεια??

OneWingedAngel

New member
14 September 2006
3
Παιδιά καταρχάς καλησπέρα σας. Όπως βλέπεται είμαι νέος στο φορυμ (Ν00Β:music-smiley-005: ) και δεν γνωρίζω πολλά για τηλεοράσεις. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι είναι αυτό που κοιτάμε σε μία τηλεόραση (δεν αναφέρομαι στην οποιαδήποτε δύναμη του brand name αλλά στα χαρακτηριστικά της).

Επιπλέον γνωρίζει κάποιος σχετικα με την εταιρία Technisat?? Το plaisio προωθεί τηλεορασή της (Technisat LCD HD-VISION 32") και μάλιστα την χαρακτηρίζουν καλύτερη από την Samsung LE32R71B! Μπορείτε να μου πείτε την αποψή σας καθώς και να μου προτείνετε τηλεοράσεις αξιόλογες?Αξίζει να επενδύσω σε μία HD-ready με τιμή στα 900-1100 ή να περιμένω να βγούν οι True HD και να πέσουν οι τιμές τους?

Αυτά τα ολίγα!!:flipout: :flipout: :grinning-smiley-043
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φιλε OneWingedAngel, καλως ηρθες στην παρεα μας -bye-

Επειδη καταλαβαινω οτι εισαι ακομα στην αρχη, θα προτεινα να αφιερωσεις λιγο χρονο και να ριξεις μια ματια στα θεματα του φορουμ, θα βρεις πολλες πληροφοριες και θα σε βοηθησουν να καταλαβεις πολλα πραγματα για το ξεκινημα. Μετα, εμεις εδω ειμαστε, να σε βοηθησουμε σε οτι απορεια εχεις, αν μπορουμε φυσικα και γνωριζουμε.
-bye-
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Welcome φίλε.

Σίγουρα όπως λέει και ο φίλος panosxgr καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά ή και περισσότερες γιατί θα βρείς πολλές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν.

Στις τηλεοράσεις πάντως εκτός της εικόνας που θα σου κάνει εσένα «κλίκ» ανάλογα πάντα με την πηγή που θα τις βλέπεις, είναι πολύ σημαντικό να έχουν κάποιες εισόδους πχ hdmi, αλλά και ακόμη περισσότερο η ανάλυσή τους και η φωτεινότητα. Σίγουρα θα βρείς περισσότερα ψάχνοντας τα διάφορα threads. Kαλή ανάγνωση.

Eγώ προσωπικά όσων αφορά το ερώτημά σου για το αν αξίζει, είμαι της άποψης wait the True HD αν μπορείς. Δεν είναι και πολύ μακρυά οι προσιτές τιμές και τα μοντέλα...