17 June 2006
9,802
Άλλη μια βέλγικη ταινία. Το dvd είχε πέσει στα χέρια μου πολύ καιρό πριν, αλλά για κάποιο λόγο δεν έβρισκε το δρόμο προς το dvdplayer. Σήμερα όμως τον βρήκε και πραγματικά με έκανε να αναρωτηθώ για ποιο λόγο δεν το είχα δει τόσο καιρό.
Πέντε παντρεμένοι φίλοι, ένα ρετιρέ - το κοινό τους μυστικό. Όλοι έχουν από ένα κλειδί και κλείνουν εκεί μέσα στιγμές που δεν πρέπει να μαθευτούν. Όμως ένα πρωί μια κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη και οι πέντε φίλοι μαζεύονται εκεί να δούνε τι θα κάνουν. Ο σκηνοθέτης μας μεταφέρει από το παρόν τόσο στο κοντινό (μερικές ώρες) όσο και στο σχετικά μακρινό (ένα χρόνο πριν που ξεκίνησαν όλα). Το σενάριο προσφέρει ανατροπές που σίγουρα καθηλώνουν τον θεατή, και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι με τίποτα το προβλέψιμο αντίστοιχο χολυγουντιανό. Δείτε το και αυτό...ένα θρίλερ αστυνομικό-ψυχολογικό-ερωτικό που θα σας καθηλώσει...

http://www.imdb.com/title/tt0926762/

loft08.jpg



http://www.youtube.com/watch?v=lzh521oR64k
 

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,043
Κατερίνη, Ελλάδα
Το είχα δει όταν βγήκε. Διαμαντάκι, από τις πολύ καλές ταινίες του έχω δει. Σενάριο άριστα δομημένο, σκηνοθεσία πολύ καλή, στήσιμο χαρακτήρων τέλειο. Αν θυμάμαι καλά και η μουσική με είχε ενθουσιάσει. Κάπου διάβασα ότι θα βγει και αμερικάνικο remake (όχι θα το άφηναν!).
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,821
Αριστούργημα.Αξίζει απο το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο η ταινία.Δείτε την οπωσδήποτε.