Lost: The First Season

Βαθμολογήστε την Σειρά:

  • Πολύ Καλή

    Votes: 17 81.0%
  • Καλή

    Votes: 3 14.3%
  • Μέτρια

    Votes: 1 4.8%
  • Κακή

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    21
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Καλά όλα αυτά βρε παιδιά αλλά υπάρχει λόγος να μαζοχιζόμαστε έτσι? Αφού στο τέλος πάλι θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια. Εδώ που τα λέμε ο μάγκας έπιασε το νόημα. Δώσε τους μυστήριο και πάνω στο καλό στάματα το . Έτσι θα τους έχω πελάτες για καμιά 5ετία. Τα λέω αυτά σαν παθόν που ξενύχτισα κι εγώ 3 μέρες και έμεινα με την όρεξη. Να δούμε πότε θα δώσουν ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο . Κάτι ακούγεται και για 5ο κύκλο επεισοδίων.
 

jimdamian

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,296
Re: Τι το ήθελα και το πήρα!!

kosta exo diavasei oti tha einai 5 seasons kai meta tha giristei mia kinimatografiki tainia gia na valei telos sto mistirio tou ti pezetai sto nisi !!

fantasou me tosous fan ana ton kosmo ti lefta tha mazepsoun !!!!!
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Δε σας είπα εγώ , το έπιασε το νόημα ο μάγκας . φαντάσου λέει να τελειώσει και ο 5ος και να μην δούμε και πάλι τέλος.. και το πιο αστείο θα είναι να συνεχίσει στην μεγάλη οθόνη και να το πάει όπως και στη σειρά , δηλαδή να συνεχίζεται στο νούμερο 2 , 3 κλπ. Την κάτσαμε
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Re: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Και τι θα γίνει δλδ; θα πέσει και δεύτερο αεροπλάνο; μήπως να το κάνουμε ως η τρύπα απο το τρίγωνο των Βερμούδων που καταλήγουν στο νησί που μας δείχνουν; να ρίχνουμε και πλοία τώρα; αμα πάει έτσι , χαίρω πολύ , υπάρχουν και άλλες σειρές που κάνουν πορτοκάλια ...
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Re: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Μελίδης Μιχάλης said:
Νοίκιασα τα 5 DVD της σειράς "Lost" και έχω σκάσει να δω το ένα πίσω απ´το άλλο. Δεν κρατιέμαι να μάθω τι γίνεται παρακάτω. Βρήκα το μπελά μου.
Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά; Να έχει πάει η ώρα 02:30 να νυστάζω και να μη θέλω να σταματήσω.
Άκουγα γι´αυτό αλλά δεν ήξερα.
Πάντως δεν είμαι ο μόνος έτσι;
Eγώ κάτι παρόμοιο είχα πάθει με το 24. Eίδα όλο το πρώτο πακέτο σε ένα ΣK. Γερή δόση που τελικά μου έφτασε και μου περύσεψε. Δεν θα αγόραζα ποτέ πάντως μια τόσο μεγάλη σειρά.
 

alexkhr

New member
3 July 2006
45
Απάντηση: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Έχω κατεβάσει και την 1η και τη 2η σειρά. Απίστευτο ξενύχτι. Έχω δεί μέχρι το 10ο επεισόδιο της 2ης σειράς και αρχίζω να ανησυχώ για το τι θα γίνει όταν μου τελειώσουν τα επεισόδια!! Θα πάθω κρίση!!!

Μακάρι να κρατήσει και 10 season...η σειρά Friends δεν με χάλασε καθόλου που κράτησε τόσο πολύ, ισα ισα που στεναχωρέθηκα όταν τελείωσε.
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Re: Τι το ήθελα και το πήρα!!

Καλύτερα να τελειώσει γρήγορα γιατί θα γεράσουμε πριν την ώρα μας ... Νεο πιθανό σενάριο ( απο το μυαλό μου ) Να είναι μηχανή του Χρόνου ....
 
18 June 2006
362
Re: Τι το ήθελα και το πήρα!!

__Ναι αλλά φίλε Alex, τα φιλαράκια δεν είχαν ένα σενάριο που "κάπου πηγαίνει"... Οπως και το sex & the sity (εκτός κι αν κάποιος καίγεται για το αν τελικά θα τα φτιάξει η "πώς την λένε" με τον "μπιγκ γκάι"...), ή κατά περιόδους "η εντατική" ή το C.S.I. Ενώ στο Lost, υπάρχει μία συνεχόμενη ιστορία που εκεί που λες, "αμάν αυτό συμβαίνει", έρχεται το επόμενο επεισόδια και σε αφήνει άφωνο και λες, "πρέπει να δω το επόμενο".

__Οπότε, άλλο "Τα Φιλαράκια" και άλλο το "Lost", τα φιλαράκια, συμφωνούμε, μια χαρά έκαναν και κράτησαν τόσο, αλλό το lost είναι σε άλλη κατηγορία και δυστυχώς, σε τέτοιες κατηγορίες, όσο το "τραβάς", τόσο χαλάει το πράμα...



Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Παρακαλώ, αποφεύγετε τα SPOILERS!!
 
Μετά τον κύκλο των 24, που έχουν έρθει στην Ελλάδα, χθές βράδυ αποφασίσαμε μαζί με την Αννα να ξεκινήσουμε με τα πρώτα επεισόδεια του Lost.
Τελικά είδαμε τα πρώτα 5 απο την πρώτη περίοδο και θα συνεχίζαμε κάπου στις 4 το πρωί, αν είχαμε και το δεύτερο dvd!!!
Σε συγκρίσεις με το 24 δεν μπορώ να μπω, αφού είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα εδώ.Οι ανατροπές προς το παρών είναι λιγότερες σε σχέση με τα πρώτα 5 επισόδεια του 24....αυτο μόνο μπορώ να πω, το ενδιαφέρον όμως υπάρχει αμείωτο και εδω.
 
Τακης Σωτηροπουλος said:
Εξαιρετικη οντως σειρα, με εκπληκτικη εικονα και ηχο!
Πράγματι Τάκη η εικόνα και ο ήχος δεν εχει καμία απολύτως σχέση με το 24.Ειδικά το sub δοκιμάζεται πάρα πολύ καθώς επίσης και τα περιφερειακά ηχεία.