MICROSOFT - Ε.Ε.

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςκαι της Microsoft Corpόσον αφορά στις αναβαθμίσεις ασφάλειας στο νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, Windows Vista. Συγκεκριμένα η Κομισιόν προειδοποίησε τη Microsoft να μην επιχειρήσει να αποκλείσει τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις σε θέματα ασφάλειας υπολογιστών, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά στο προϊόν της.

Πηγή: COM Today
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,403
Land of Dystopia
Goblin said:
Πάντως κάνανε την καλύτερη μαγκιά.
Πουλάνε και την ασθένεια και το φάρμακο...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή, εάν δεν κάνω λάθος έχει ήδη βγάλει κανονική σουίτα ασφαλείας η οποία φαίνεται ότι ίσως θα είναι ενσωματωμένη στο νέο λειτουργικό θα ονομάζεται one care:award:
 

 Νίκος

Supreme Member
Eίναι σαν να σου πουλάνε αυτοκίνητο με σίγουρη βλάβη και σου προτείνουν να το επισευάσεις επι πληρωμή στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τους για να είσαι σίγουρος.
 

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Re: Απάντηση: MICROSOFT - Ε.Ε.

Goblin said:
Πάντως κάνανε την καλύτερη μαγκιά.
Πουλάνε και την ασθένεια και το φάρμακο...

Τώρα που το σκέφτομαι αυτή είναι πιο πετυχημένη διατύπωση που έχω ακούσει ποτέ!!!
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Η Miscrosoft Corp. αναμένεται τον Ιανουάριο να κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, Windows Vista, στην Ευρώπη, και ζήτησε ξανά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διευκρινίσει ποιοι είναι οι προβληματισμοί της σχετικά με το σύστημα. Η Κομισιόνέχει προειδοποιήσει τη Microsoft να μην επιχειρήσει να αποκλείσει τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις σε θέματα ασφάλειας υπολογιστών.

Πηγή: COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
WINDOWS VISTA Η επερχόμενη έκδοση των Windows Vistaθα παρέχει στους χρήστες ένα νέο σύστημα κατά της πειρατείας, διαφορετικό από αυτό των Windows XP. Το νέο σύστημα ονομάζεται Microsoft Software Protection Platform και μπορεί να ανιχνεύσει αν μία έκδοση είναι πειρατική. Σε αυτή την περίπτωση περιορίζει αυτόματα κάποια προηγμένα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος.

Πηγή: COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
MICROSOFT Το νέο λειτουργικό Windows Vistaαναμένεται να διαθέσει ο αμερικανικός κολοσσός παραγωγής λογισμικού στην Ευρώπη και την Κορέα σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, κατόπιν «εποικοδομητικού διαλόγου» με τις Αρχές Ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, η Microsoft Corp. επιβεβαίωσε το αρχικό χρονοδιάγραμμα της παγκόσμιας διάθεσης των Windows Vista στους Επιχειρηματικούς πελάτες της τον Νοέμβριο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό τον Ιανουάριο.

COM Today