Modern Warfare 2

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Το 4 είχε απίστευτη ατμόσφαιρα και εθιστικό gameplay... αυτό δεν το'χω δει ακόμα, μάλλον θα περιμένω να κάνω πρώτα ένα test drive στο pc... γιατί το 50αράκι δεν το σκάω με κλειστά μάτια... και παίζοντας το Killzone 2, δε μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει ακόμα το gamepad ως χειρισμό σε FPS...
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
τα γραφικά είναι χμμ...εντάξει υποφερτα αλλα δεν υπερτερούν σε σχέση με το 4.

respect πάντως δεν ειναι (ειδικά μετα το killzone που είναι έτη μπροστα)
 

stelios_syr

Established Member
21 June 2009
153
Αθήνα
Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα αυτές τις μέρες με το online του παιχνιδιού(στο ps3)!Όταν κάνω απόπειρα να μπω online,δειχνει πως ξεκινάει να ψάχνει server,και μετα απο μερικά λεπτά μου σβήνει το internet(εχω συνδέσει το ps3 με ethernet με το modem του υπολογιστη) και με κανει log out από το ps3 network.το κάνει αυτο 3,4 φορές και μετα μπαίνει.ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?μονο σε αυτό το παιχνίδι το κανει,σε ολα τα αλλα κανονικα!
 

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,651
Το campaign ήταν πολύ καλό αν και πολύ σκηνοθετημένο, καλύτερη στιγμή το νεκροταφείο αεροπλάνων ΙΜΗΟ,
θα ασχοληθώ και με τα special ops όταν βρω χρόνο - αλήθεια πόση ώρα παίγνιο είναι περίπου τα special ops?

σημερινά νέα:
Don't use the COD: MW2 Javelin glitch!
http://www.fudzilla.com/content/view/16669/1/
 

zoomzoom2

New member
30 June 2009
49
Αθηνα
CoD modern war fare στην εποχη του οταν το ειδα πραγματικα ειχα την εντυπωση οτι το demo video ηταν για τα ματια μας μονο ! αλλα οταν το ειδα να τρεχει στην κονσολα εμεινα εκπληκτος απο την ποιοτητα τα γραφικα του την ταχυτητα του παιχνιδιου ειδικα στην online εκδοχη του το γρηγοροτερο game χωρις να ριχνει σε καμμια περιπτωση την ποιοτητα του σε κανενα σημειο !
CoD modern war fare 2 εχει καποια θετικα σημεια καταπληκτικα γραφικα ,αρκετα ρεαλιστικο στις οδομαχιες ,γρηγορο ΟΜΩΣ δεν εχει κατι καινουργιο να δειξει απο πλευρας υποθεσης ευρηματικοτητας στο χειρισμο και τον τροπο διεξαγωγης του ολου συστηματος το game play του δυστυχως εχει bags κολλαει το xbox σε πολλα σημεια απο την ημερα που μου ζητησε να εγκατεστησω update ΚΟΛΛΑΕΙ σε σημειο που στειλα την κονσολα για επισκευη !
σε καποια σημεια αρκετα δυσκολο σε σημειο που σκεφτομαι να μην ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη πιστα και καταντα μονοτονο .... οχι δεν ειναι σαν το CoD 1 Που συνεχιζει να ειναι κορυφη ! προτοτυπο και μοναδικο ....
 
Last edited:

nikon

New member
29 December 2007
65
Απάντηση: Re: Modern Warfare 2

Το campaign ήταν πολύ καλό αν και πολύ σκηνοθετημένο, καλύτερη στιγμή το νεκροταφείο αεροπλάνων ΙΜΗΟ,
θα ασχοληθώ και με τα special ops όταν βρω χρόνο - αλήθεια πόση ώρα παίγνιο είναι περίπου τα special ops?

σημερινά νέα:
Don't use the COD: MW2 Javelin glitch!
http://www.fudzilla.com/content/view/16669/1/
Tα special ops είναι όλα τα λεφτά στο παιχνίδι δεν είναι πολύ μεγάλα αναλόγως βέβαια και σε ποιο από τα 3 επίπεδα δυσκολίας θα παίξεις....το κακό ότι κάποια θέλουν 2 παίχτες αλλιώς δεν βγαίνουν.
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
mozillafirefox200912050.png



βλέπετε την σημαιούλα δίπλα απο την διεύθυνση!?

στην Λάρισα? κουφο?

geotoolmozillafirefox20.png



εντάξει akamai είναι, αλλα δεν περίμενα να έχουν τοπικό server στην Ελλάδα
 
Last edited:

apostolosz

Senior Member
29 November 2007
392
38°3'N 23°47'E
Ρε παιδιά τα Γυαλιά νυχτερινής όρασης (ορατότητα μέχρι 15 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι) που συμπεριλαμβάνετε στην prestige edition χρησιμεύουν στο παιχνίδι ή απλά για να παίζουν τα παιδάκια??
 
Πάντως, εδώ και λίγες μέρες ξετινάζω την έκδοση για PC και έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει, όπως και το πρώτο. Online δεν παίζω ποτέ, βαριέμαι, σ'αυτά τα παιχνίδια γουστάρω το campaign, το οποίο φαίνεται όλα τα λεφτά..
 

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
ΙΜΗΟ ολα τα λεφτα ειναι στο online, και κατα δευτερον σε split screen με παρεα τα special operations
 
Mπορεί να λέω μαμακίες γιατί η τελευταία φορά που έπαιξα online είναι στο COD3 (αν θυμάμαι καλά), και δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί από τότε, αλλά το να τριγυρνάς σε έναν τεράστιο χώρο και να ρίχνεις σε άλλους παίκτες μου φαίνεται βαρετό.

Αυτό που θα'θελα είναι να μπορείς να παίξεις το campaign μαζί με άλλους. Αλλά το campaign, με την ένταση, τη μουσική, το απίστευτο gameplay.. όχι κάτι capture the flag κλπ....