Nέα iTunes & Quicktime updates

damest

Established Member
9 February 2007
205
μεσα απο το itunes δεν μου εβρισκε κανα update παλι καλα ετρεξα το apple software updater και τα βρηκε και τα δυο αλλα κανει 10 χρονια να τα κατεβασει ...thanx for tip :)
 

damest

Established Member
9 February 2007
205
ρε συ εγινε κατι περιεργο στο link που εδωσες μια περιοχη του site δεν φωρτωνε δεν ξερω γιατι και δεν ειχε πουθενα αλλου link για κατεβασμα ..
αυτο που λες να τις κανω manual τις αναβαθμισεις γενικα στα software ενοεις :eek:? η απλα στο itunes? μπορεις να μου το εξηγησεις πλιζ? :)
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Προσωπικά διαφωνώ με το κατέβασμα οποιουδήποτε update ώς stand alone. Το software update του Mac OS X είναι το κατ' εξοχήν αρμόδιο να επιλέξει ποιο ακριβώς update πρέπει να κατέβει στον δικό μας Mac, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μην χρειάζεται. Θα πρότεινα την επιλογή ενός stand alone update μόνον ως έσχατη λύση.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Θάνο αυτή την δήλωση βρήκα από την Apple:

"Apple has released a new version of iTunes that addresses a number of compatibility issues with Windows Vista. iTunes 7.1 is recommended for use with most editions of Windows Vista, however, Apple is actively working with Microsoft to resolve a few remaining known issues. This document will be updated as more information becomes available..."

Στο Apple discusssions πάντως σε ορισμένους δουλεύει και σε ορισμένους όχι. Η έκδοση 7.1 φαίνεται να επιλύει κάποια προβλήματα αλλά σίγουρα δεν είναι η οριστική έκδοση για τα Vista.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Οι διαφορές στο iTunes 7.1 είναι:

- Full Screen Cover Flow

coverflowfullscreen.jpg


- Βελτιωμένος τρόπος κατηγοριοποίησης των τραγουδιών

- Προσθήκη Tab για το AppleTV στα preferences