Νέο περιοδικό ηλεκτρονικής και κατασκευών!

takis7

New member
14 September 2008
2
Για τους φίλους της Ηλεκτρονικής αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο περιοδικό Ηλεκτρονικής με ονομασία Electronic circuits, με κύρια θέματά του τις ηλεκτρονικές κατασκευές, τεχνολογία εξαρτημάτων, νέα προϊόντα, παρουσιάσεις συσκευών, κτλ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, στην διεύθυνση: http://www.electroniccircuits.gr
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν τα θέματα του πρώτου τεύχους, καθώς επίσης βασική θεωρία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, Datasheets ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, κτλ.

takis7:a0210:
 

xsterg

New member
13 August 2008
45
μετά το κλείσιμο του ελεκτορ ας ελπισουμε οτι θα ειναι ενα σοβαρο περιοδικο που θα ακολουθησει την ποιοτητα και το υφος του ελεκτορ
 

tonal

Moderator
Staff member
29 September 2006
2,886
Το Μάιο που μας πέρασε (μιλάμε για την ελληνική έκδοση).
 

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
http://www.balaki.gr/blog/?p=79

elektor-telos.jpg
 

xsterg

New member
13 August 2008
45
στο σιτε του νεου περιοδικου δεν λεει ημερομηνια κυκλοφοριας. αν καποιος ξερει περισσοτερα ας απαντησει
 

takis7

New member
14 September 2008
2
Παιδιά το Ελέκτορ ήταν από τα καλύτερα περιοδικά και ως προς την ποιότητα της ύλης του και ως προς την σοβαρότητά του! Βέβαια και αυτό είχε αδυναμίες αλλά ήταν πολύ κρίμα που έκλεισε! Εγώ έχω σχεδόν τα περισσότερα τεύχη που έχουν βγάλει.Δεν ξέρω γιατί έκλεισε αλλά ίσως φταίει και το αναγνωστικό κοινό που δεν υποστηρίχτηκε όπως θα έπρεπε.
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα τεχνολογικά περιοδικά είναι ελάχιστα σε σχέση με ηλεκτρονικά! Η τεχνική εκλογή έχει αλλάξει ύφος!
Όσο για το καινούργιο περιοδικό θα βγει τέλος του μηνός μάλλον, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα! Επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο.
Θα είναι το μοναδικό καθαρά Ελληνικό περιοδικό Ηλεκτρονικής διότι αυτή την στιγμή σε τέτοιο ύφος δεν υπάρχει άλλο.
Πάντως ότι γνωρίζω θα ενημερώνω και εγώ τους φίλους που τους αρέσει να ασχολούνται με ηλεκτρονικά!

takis7