NINTENDO WII - γνώμες

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Thannasis Kalimeris

Established Member
28 June 2006
173
BA Attika
Σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμένου. Δειχνει δελεαστικο στα 250. To εχει κανένας ? υπάρχει κάποια γνώμη ? η να πάω για το PS3 /XBOX360?

Δεν ειναι φανατικός των παιχνιδιών αλλα τα χαρακτηριστικά που εχει και τα wireless controls δειχνουν πολυ δελεαστικα.

Παντως και τα δύο ενναλλακτικά ειναι πολυ πιο ακριβά.

Τ.
 

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,759
Athens-προς τα βορεια
Σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο και αρκετα ενδιαφερον.Δε θα πρεπει να το "μπερδευουμε" με το xbox360 και το ps3.Οποιος το αγορασει (ισως και εγω) συγχρονως θα εχει το 360 η θα αγορασει το ps3.Tην συγκεκριμενη παιχνιδομηχανη δε την παιρνεις για τα φοβερα γραφικα της ,ηχο,επεξεργαστη κτλπ αλλα για "χαβαλε","ξεκουραση" με τους φιλους η την οικογενεια.
Στα + να αναφερω την ασυρματη συνδεση με internet και την συμβατοτητα με τα games του GameCube(για οποιον το εχει η το ειχε).
Ενα "-" ειναι η υπερβολικα ακριβη τιμη των παιχνιδιων οπως διχνουν τα πραγματα μεχρι στιγμης.
 
Last edited:

 Νίκος

Supreme Member
To WII δεν έχει τα γραφικά ούτε το HDMI που έχουν τα άλλα.
Αλλά το gameplay* είναι απλά απιστευτο και το Χριστούγεννα θα είναι κάτω από το δέντρο μου...


* Από τις λίγες φορές που θα ιδρώνεις παίζοντας video games.
 

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,759
Athens-προς τα βορεια
Re: Απάντηση: NINTENDO WII - γνώμες

To WII δεν έχει τα γραφικά ούτε το HDMI που έχουν τα άλλα.
Αλλά το gameplay* είναι απλά απιστευτο και το Χριστούγεννα θα είναι κάτω από το δέντρο μου...


* Από τις λίγες φορές που θα ιδρώνεις παίζοντας video games.

Εγω για μεθαυριο που λενε οτι κυκλοφορει ελλαδα λεω να το παρω!
Θα εχει πολυ πλακα ενα διπλο τενις στον προτζεκτορα!
Αντε να σηκωθουμε και λιγο απο τον καναπε!!!
 
22 June 2006
34,697
NEO HRAKLEIO
Nα υπενθυμισω οτι το xbox360 δεν εχει HDMI.
Oso σια τι Wii ειναι μια πολυ καλη εναλακτικη και ευχαριστη λυση αλλα πολυ ακριβα παιχνιδια!
 

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,867
Αττική
Παιδιά το είδα το Σαββατο που μας πέρασε στο Πλαίσιο οπυ είχε ζωντανή επιδειξη σε διαφορα stands. Θεωρώ οτι το user interface του θα ανοιξει μια καινουργια εποχή στον τρόπο που παιζουμε ("βιώνουμε" ) . Κατά τη γνώμη μου ειναι ενα πρωτοποριακο προϊόν που πιστεύω οτι εαν σε μελλοντικές του εκδόσεις προσανατολιστεί περισσότερο στην ποιότητα των γραφικών (οπου υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό) και ενδεχομένως στο connectivity, θα μπορουσε να χτυπήσει στα ίσια τον ανταγωνισμο και γιατι οχι να τον ξεπεράσει... :award:
 

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,759
Athens-προς τα βορεια
Μετα τη χθεσυνοβραδινη στεναχωρια θελω εδω και τωρα να αγορασω το wii και να ξεδοσω σε κανενα bowlling!!! Γνοριζει κανεις που υπαρχει για αγορα απο σημερα και οχι απο αυριο? Εκανα ενα "search" μεχρι και στα "ειδικευμενα" μαγαζακια του χωρου αλλα δε το εχουν! Οποιος γνοριζει κατι ας ενημερωσει.
 

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,759
Athens-προς τα βορεια
Λοιπον παιδες το αγορασα.Η συσκευασια περιλαμβανει τα παντα αλλα το σιγουρο ειναι οτι επιβαλεται η αγορα ενος 2ου σετ χειριστηριων για να "απογειωθει" το game-play παιζοντας με φιλους-γυναικα-παιδια κτλπ.
Η συσκευασια περιλαμβανει και ενα disc με 5 αθλητικα παιχνιδια:tennis,baseball,bowling,golf,box
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για μια παιχνιδομηχανη που εχει πολυ πλακα και ατελειοτο gameplay.Ο ηχος ειναι surround και υπαρχει και η επιλογη για hdtv αλλα ενοειται προυποθετει την αγορα καποιου αλλου καλωδιου(component).Τα συγκεκριμενα δωρεαν παιχνιδακια ειναι συμπαθητικα χορις κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας γραφικων αλλα φανταζομαι πως οι νεοι τιτλοι που θα κυκλοφορησουν θα ειναι σε αλλα επιπεδα.
Ενα τελευταιο σχολιο θα κανω: καταφερα να παιξω 3 γυρους στο box και μετα τα "εφτυσα"!!! χρησιμοποιεις και τα δυο χερια για μπουνιες,αμυνα κτλπ και ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο!Σιγουρα με αντιπαλο την γυναικα η ενα φιλο τα πραγματα θα ειναι πολυ ποιο ενδιαφεροντα! Η παιχνιδομηχανη εχει προοπτικες και σιγουρα παιχνιδια οπως το zelda η ενα car racing θα την κανουν ακομα ποιο ελκυστικη.Ειναι και ενας καλος τροπος για γυμναστικη μεσα στο σπιτι και μαλιστα σε virtual περιβαλον!!!
(συνδεση με προτζεκτορα θα κανω αργοτερα και ειμαι σιγουρος οτι εκει θα εχει ακομα ποιο πλακα και "πορωση")
Νεοτερα απο το βραδυ η αυριο! (καλη μου γυμναστικη!!!)χαχαχα!
 
Last edited:
Το πήρα κι εγώ και έχω εντυπωσιαστεί!
Αν και κάτοχος του ΧΒΟΧ360, μπορώ να πω ότι το Wii είναι απίστευτα πιο εθιστικό!
Όπως προαναφέρθηκε, μπορεί ακόμη να μην έχει ΤΑ γραφικά, αλλά από πλευράς χειρισμού είναι κάτι το ανεπανάληπτο!
Το θετικότερο για εμένα (εκτός του χειρισμού), είναι ότι μπορεί άνετα να ασχοληθεί με αυτό οποιοσδήποτε, όσο σχετικός ή άσχετος κι αν είναι με κονσόλες και παιχνίδια.
 

Nikos D

Senior Member
17 June 2006
444
Σε όποιον ενδιαφέρεται και έχει ήδη PS2, το Eyetoy Play 1,2,3 και άλλοι τίτλοι που υποστηρίζουν τη κάμερα προσφέρουν σήμερα παραπλήσια διασκέδαση χωρίς νέα "μεγάλη" επένδυση... Αυτό όσο αφορά τα "εισαγωγικά" παιχνίδια...

Από εκεί και πέρα όταν έρθουν πιο "προχωρημένα" παιχνίδια, τότε θα βγάλει τα λεφτά του πραγματικά! Από την αρχική γκάμα, το Zelda λένε ότι είναι όλα τα λεφτά...

Μέχρι να βγουν τα καλά λοιπόν, μάθετε ότι υποστηρίζει παιχνίδια του Gamecube, μέσω ενσωματωμένου emulator!

Και μιλάμε για κλασσικές παιχνιδάρες επιπέδου γραφικών PS2 όπως Virtua Soccer 3, Resident Evil, Star Wars Rogue Squadron 2 & 3, καθώς και πιο καινούργια (Call of duty 2, King Kong) σε τιμές κάτω από 20 ευρώ... Ψάξτε το και θα με θυμηθείτε!
 

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,759
Athens-προς τα βορεια
Ηδη κατεβαζω μεσο του wifi τα καινουργια updates και chanels!...Καποια απο αυτα ειναι και διαφορα παιχνιδια του snes,nintendo64 κτλπ!
Δεν αντεξα και πηρα και το wiiplay που ειναι μια ακομα συλογη παιχνιδιων και στο πακετο περιλαμβανει και 2ο χειριστηριο.
Αυριο θα επισκευτω τον "κονσολα" μου για κανενα καλο μεταχειρισμενο παιχνιδακι gamecube σε τιμες εντελως αστειες!!!

ps.)ειναι κανενας για 2πλο τενις? χεχε!
ps.)μπενω στο ιντερνετ chanel να δω αν μπορω να σας δω απο εκει!
 
Last edited:

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Aπό ότι φαίνεται και όταν το είδα και στο fnac το Σάββατο έχει πλάκα. Σίγουρα είναι μια ωραία ιδέα από τις «απλές» παιχνιδομηχανές αφού πρέπει να μπείς στη διαδικασία κίνησης του σώματος. Kαλή επιλογή φαίνεται τελικά αλλά δεν ξέρω από θέμα τίτλων τί γίνεται...
 
Το χειριστήριο του WII φαίνεται φοβερό... Φανταστείτε σε First Person Shotter να κοπανάς τους αντιπάλους με ρόπαλα.... Τέρμα τα plasma cannon και τα συναφή όπλα... Άντε να κάψουμε και καμμιά θερμίδα...:violent-smiley-008: :slapface:
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Νίκο παντού την ίδια τιμή έχει... 249,99. Κάτι για πλαίσιο διάβασα αλλά το βρήκα και σε αρκετά ιντερνετομάγαζα. Σίγουρα θα έχει το χαβαλέ του.