NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Re: Nova HD Pace 831

παιδια εμένα σήμερα μου χαλάσανε δύο με τον ίδιο τρόπο.πάνε τα φράγκα

τι πανε τα φραγκα ρε φιλε? παρε τηλεφωνο και διαολοστειλε τους.που βγαζουν δεκτη χωρις να τον εχουν δοκιμασει..
 

Borat

New member
13 January 2008
45
Re: Nova HD Pace 831

εχεις δικιο.Την πρώτη φορά τον αλλάξανε.Δεν ξέρω τώρα για την δεύτερη.Φτάσανε στο σημείο να μου πούνε ότι είναι παλιός ο εξοπλισμός μου και πρέπει να τον αλλάξω.Αύριο θα έρθει τεχνικός να δεί την πατάτα που αγόρασα.
 

PaLmoS

New member
28 September 2009
30
Re: Nova HD Pace 831

K τι εκανες ακριβως για να στον αλλαξουν γιατι μολις επαθα το ιδιο κ κοντευω να τρελαθω!!!

Το προβλημα που αντιμετωπισα εγω ειναι οτι επελεξα τον hotbird στο diseqc 1.0 απο το μενου του δεκτη και μολις πατησα σαρωση δικτυων ο δεκτης μπλοκαρε και τον εστειλα πισω. Πρεπει να τραβηξω ξεχωριστο καλωδιο αποκλειστικα για τον pace για hotbird. Eιχα ακουσει οτι δεν υποστηριζει diseqc αλλα δεν ηξερα οτι ο δεκτης βγαινει off οριστικα!

παιδια εμένα σήμερα μου χαλάσανε δύο με τον ίδιο τρόπο.πάνε τα φράγκα



Πλακα πλακα βρηκαμε τον τροπο να την ξεκανουμε τη νοβα :flipout:

Τελικα το μενου της κεραιας τι επιλογες εχει βρε σεις;
 

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Re: Nova HD Pace 831

Η εικόνα είναι απόλυτα κεντραρισμένη χωρίς να λείπουν κομμάτια από καμία πλευρά. Άλλη μία τεράστια επιτυχία για τη νόβα. :SFGSFGSF:

Επιτυχία είναι το αυτονόητο;
Ωραία
 

PMAN30

Established Member
14 June 2010
101
Re: Nova HD Pace 831

εχεις δικιο.Την πρώτη φορά τον αλλάξανε.Δεν ξέρω τώρα για την δεύτερη.Φτάσανε στο σημείο να μου πούνε ότι είναι παλιός ο εξοπλισμός μου και πρέπει να τον αλλάξω.Αύριο θα έρθει τεχνικός να δεί την πατάτα που αγόρασα.


Tην πρωτη φορα πως το χειριστηκες φιλε?Τους ειπες οτι πηγες να βαλεις ρυθμισεις disecq κ τα παιξε η απλως τους ειπες πως τον εβαλες στην πριζα και...εξεραγη?
Το ρωταω γιατι στη εγγυηση λεει πως δε φερουμε ευθυνη για κακη χρηση κλπ κ ενω ειναι αυτονοητο πως δε μιλαμε για κακη χρηση νοβα ειναι αυτη κ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Η πλακα ειναι πως ρωτησα στον αντιπροσωπο fortηνετ αυτην τη λεπτομερεια πριν τον αγορασω κ με καθυσηχασαν (αν παιρνει διακοπτη δηλαδη)... Τι να σου κανουν κ αυτοι οτι ξερουν λενε. Εδω η κοπελα στον τηλεφωνικο κεντρο οταν της ειπα πως θελω να αγορασω τον pace μου απαντησε "τι ειναι αυτo;":flipout:
 
Last edited:

Borat

New member
13 January 2008
45
Re: Nova HD Pace 831

Tην πρώτη φορά τους είπα ότι με το που επέλεξα να ενεργοποιήσω την επιλογή disecg κόλησε και έκτοτε έκανε διαρκώς reset.Tην δέυτερη φορά δοκίμασα σε άλλη εγκατάσταση και μάλιστα τηλεφωνικά με υποδείξεις απο υπάλληλο της nova.'Eγινε ακριβώς το ίδιο.Το απόγευμα θα δοκιμάσω να τον επιστρέψω αφου το δεί και τεχνικός της nova
 

kvate

Established Member
24 August 2010
107
Re: Nova HD Pace 831

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, κυρίως αυτούς που πήραν ήδη το δέκτη:
Εγώ έχω εδώ και 2,5 χρόνια μια εγκατάσταση με 2 lnb (Hotbirb & Astra) με έναν δέκτη του εμπορίου. Πέρυσι τέτοια εποχή, πήρα NOVA και φυσικά μου έδωσαν τον Panasat 1110 και κάρτα. Από την αρχή τον συνέδεσα από το loop out του δικού μου δέκτη και με αυτή τη σύνδεση έγινε η ενεργοποίηση, το πάντρεμα της κάρτας και μια αναβάθμιση firmware που χρειαζόταν. Από τότε παίζει κανονικά η NOVA έτσι και απλά αν θέλω να δω από τον παλιό δέκτη, κλείνω τον Panasat. Τώρα που θέλω να πάρω το HD δέκτη, μπορώ να κάνω το ίδιο; Να τον συνδέσω στο loop out του παλιού δηλαδή, όπως έχω τον Panasat; Ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
 

keros76

Established Member
20 October 2009
168
Re: Nova HD Pace 831

Δεν ξέρω αν έγινε κάποια αναβάθμιση αλλά για πρώτη φορά ο αποκωδικοποιητής άνοιξε κατευθείαν χωρίς την καθυστέρηση 30- 40 δευτερολέπτων.
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Re: Nova HD Pace 831

Προς κατόχους του δέκτη, όταν τον εγκαταστήσετε κάντε και μία αναβάθμιση από το δορυφόρο (υπάρχει επιλογή στο μενού του δέκτη)....
 

panagosg

New member
30 July 2010
42
Re: Nova HD Pace 831

Σε εμενα ανοιγει απο μονος του οποτε του καπνισει :confused:
 

greekzero

Established Member
21 October 2007
263
Άλιμος
Re: Nova HD Pace 831

Εγώ βασικά έχω βάλει στο δεκτακι μια ασύρματη μπρίζα και το ανοιγοκλείνω όταν είναι να δω nova.έχω το dm800 και δεν έχω βάλει ακόμα δεύτερο καλώδιο να πω την αλήθεια,αλλα δεν νομίζω να βάλω.έως τώρα μου δουλεύει καλά ο PACE.οποτε όταν είναι να δω κλείνω τον δεκτη που δεν χρειάζομαι.
 

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Re: Nova HD Pace 831

Eίναι δέκτης με ....προσωπικότητα :flipout::flipout::flipout:

χαχα

παντα πρωτοπορος αυτη η νοβα.. οριστε τι αλλο θελετε..σας απαλασει απο τον κοπο να ανοιγετε τον δεκτη το πρωι που ξυπνατε.. τον κλεινετε το βραδυ και πρωι πρωι σας περιμενει ανοιχτος!
 

marinos23

New member
12 August 2010
30
Re: Nova HD Pace 831

παιδια πήρα και εγώ το δέκτη σήμερα.....
Οπως έχει αναφερθεί δεν δουλεύουν τα games, το novascope δεν έχει εικόνα αν και ήχος ακουγέται..., επισης δεν εχουν είκονα τα μουσικα καναλια του mad (τα θεματικα που εχει, ο ηχος ομως δουλευει.... αν και αυτο δεν με πολυ ενδιαφερει απλως το αναφερω....)
Επισης παρατήρησα οτι καμια φορά στον απλο οδηγο που εχει οταν αλλαζεις τα καναλια αντι να εχει το αμεσως επομνο μπορει να εχει ενα που να είναι πολυ μετα... (πχ στις 3 το βραδυ) οχι σε ολα σε ορισμενα... το ειχα δει αυτο πχ στο novacinema1 α θυμαμαι καλα....

Επισης ρε παιδια έχω μια απορία αφου οι δεκτες μπορουν να παιζουν υπότιτλους.... γτ δεν τους παιζουν ποτε οταν τους επιλεγω... (ουτε και ο πανασατ τους επαιζε... αλλα ουτε και ο παψε τους παιζει... μηπως φταινε τα καναλια¨?)

Κι κατι ακομα η tv mou einai hd ready ποια αναλυση να βάλω... και αν πχ βάλω καποια αλλη μεγαλυτερη (πχ την native) θα υπαρχει καποια αλλείωση στην εικόνα??
 
Last edited:

dvezica

New member
25 August 2010
1
Re: Nova HD Pace 831

Δεν παίζεται αυτή η Nova

Κι ο δικός μου ο δέκτης μπλόκαρε επειδή πείραξα το disecq λόγω τετραπλού lnb
και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση της Nova?
Οτι ο δέκτης δουλευει μονο με μονο lnb και για να δουλέψει σε σενα πρέπει να αλλάξεις όλη σου την εγκατάσταση
Απίστευτο.

Ελπίζω να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω
 

lovelord71

New member
8 March 2009
3
Re: Nova HD Pace 831

Ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τους υφιστάμενους συνδρομητές πριν μπουν στη διαδικασία της αγοράς του νέου ιδιοκτησιακού δέκτη «nova HD Box - Zapper Pace 831», θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν διαθέτει δυνατότητες εγγραφών (PVR). Κάτι που αναμένετε να καλυφτεί τον Οκτώβριο με το νέο PVR HD δέκτη της nova (με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 350GΒ), γι αυτό μια μικρή αναμονή δεν θα έβλαπτε όσους απαιτούν υπηρεσίες PVR HD… Από εκεί και πέρα ο νέος ιδιοκτησιακός δέκτης «nova Box HD - Zapper Pace 831» δίνει πρόσβαση μόνο σε ένα δορυφόρο (στην προκείμενη μόνο στον δορυφόρο Hot Bird 13E). Οπότε εγκαταστάσεις με λήψη περισσότερων δορυφόρων, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα εγκατάστασης του νέου δέκτη nova Box HD (εάν δεν διαθέτουν απλή εγκατάσταση λήψης του δορυφόρου Hot Bird 13E)… Προβλήματα αυτού του τύπου έχουν επιλυθεί από πολλές Ευρωπαϊκές πλατφόρμες, που σέβονται τους συνδρομητές τους, δίνοντας εναλλακτική λήψη πρόσβασης σε περισσότερους δορυφόρους, όπως η πολωνική πλατφόρμα Cyfrowy Polsat… `H σε ταυτόχρονη λήψη τεσσάρων δορυφόρων, όπως η ολλανδική πλατφόρμα Canal Digitaal (Astra 19.2E, Astra 23.5E, Astra 28.2E και Hot Bird 13E), η οποία για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους συνδρομητές της, εμπεριέχει εντός του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG - των ιδιοκτησιακών δεκτών της), τα συνδρομητικά κανάλια της πλατφόρμας στις τροχιακές θέσεις 19.2 και 23.5Ε, αλλά και τα σημαντικότερα κανάλια ελεύθερης λήψης (SD & HD), από τις πιο δημοφιλείς τροχιακές θέσεις στην Ευρώπη (Astra 19.2E, Astra 23.5E, Astra 28.2E και Hot Bird 13E)… Εξάλλου για να απαιτείς την αποκλειστική χρήση μιας τροχιακής θέσης, θα πρέπει πρώτα να προσφέρεις υπηρεσίες πολλαπλών αναμεταδοτών, όπως η πλατφόρμα του Sky Uk, που διαθέτει στην τροχιακή θέση Astra/Eurobird 28.2E (κάτι λιγότερο από 100 υπηρεσίες αναμεταδοτών), εν αντιθέσει με τις nova υπηρεσίες των πέντε αναμεταδοτών στην τροχιακή θέση Hot Bird 13E…
 

raf4178

New member
26 August 2010
20
Re: Nova HD Pace 831

Παιδιά ενώ από την τεχνική υπηρεσία μου είπαν ότι η έκδοση loader 1/10 είναι μια χαρά, δεν δούλευαν τα μισα στο τηλεχειριστήριο και το σήμα που έδινε ήταν 100% ακρίβεια και 5% σήμα. Εκανα αναβάθμιση μόνος μου που προσοχή κρατάει πάνω από 10 λεπτά και κατέβασε έκδοση 5/10 και έλυσε αρκετά θέματα μαζί μαι το σήμα που τώρα το δείχνει κανονικά. Με ενημερωσαν πως θα ακολουθήσουν και άλλες αναβαθμίσεις.
Σίγουρα είμαστε beta testers.
 
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τους υφιστάμενους συνδρομητές πριν μπουν στη διαδικασία της αγοράς του νέου ιδιοκτησιακού δέκτη «nova HD Box - Zapper Pace 831», θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν διαθέτει δυνατότητες εγγραφών (PVR). Κάτι που αναμένετε να καλυφτεί τον Οκτώβριο με το νέο PVR HD δέκτη της nova (με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 350GΒ), γι αυτό μια μικρή αναμονή δεν θα έβλαπτε όσους απαιτούν υπηρεσίες PVR HD… Από εκεί και πέρα ο νέος ιδιοκτησιακός δέκτης «nova Box HD - Zapper Pace 831» δίνει πρόσβαση μόνο σε ένα δορυφόρο (στην προκείμενη μόνο στον δορυφόρο Hot Bird 13E). Οπότε εγκαταστάσεις με λήψη περισσότερων δορυφόρων, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα εγκατάστασης του νέου δέκτη nova Box HD (εάν δεν διαθέτουν απλή εγκατάσταση λήψης του δορυφόρου Hot Bird 13E)… Προβλήματα αυτού του τύπου έχουν επιλυθεί από πολλές Ευρωπαϊκές πλατφόρμες, που σέβονται τους συνδρομητές τους, δίνοντας εναλλακτική λήψη πρόσβασης σε περισσότερους δορυφόρους, όπως η πολωνική πλατφόρμα Cyfrowy Polsat… `H σε ταυτόχρονη λήψη τεσσάρων δορυφόρων, όπως η ολλανδική πλατφόρμα Canal Digitaal (Astra 19.2E, Astra 23.5E, Astra 28.2E και Hot Bird 13E), η οποία για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους συνδρομητές της, εμπεριέχει εντός του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG - των ιδιοκτησιακών δεκτών της), τα συνδρομητικά κανάλια της πλατφόρμας στις τροχιακές θέσεις 19.2 και 23.5Ε, αλλά και τα σημαντικότερα κανάλια ελεύθερης λήψης (SD & HD), από τις πιο δημοφιλείς τροχιακές θέσεις στην Ευρώπη (Astra 19.2E, Astra 23.5E, Astra 28.2E και Hot Bird 13E)… Εξάλλου για να απαιτείς την αποκλειστική χρήση μιας τροχιακής θέσης, θα πρέπει πρώτα να προσφέρεις υπηρεσίες πολλαπλών αναμεταδοτών, όπως η πλατφόρμα του Sky Uk, που διαθέτει στην τροχιακή θέση Astra/Eurobird 28.2E (κάτι λιγότερο από 100 υπηρεσίες αναμεταδοτών), εν αντιθέσει με τις nova υπηρεσίες των πέντε αναμεταδοτών στην τροχιακή θέση Hot Bird 13E…
:flipout::flipout::flipout:Pace 831:SFGSFGSF:
 

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Κορυφαίος δέκτης:flipout::flipout::flipout:Ξηλώστε όλοι τις εγκαταστάσεις σας,να βλέπετε μόνο Hotbird και τα κορυφαία σε όλο τον πλανήτη Nova Definition κανάλια της:flipout::flipout:

Πουλάω dm8000-dm 800-ipbox9000 να πάω να τον αγοράσω
 
Last edited:
Απάντηση: Nova HD Pace 831

notist μην ασχολεισε πλεον αλλο με αυτην.....δεν λεει. Εγω μετα απο 40 μερες διακοπες καταλαβα πολλα πραματα. Αστε να γραψουν τωρα, τα νεα παιδια, απλα εμεις θα διαβαζουμε και θα γελαμε με την καρδια μας.
 
Status
Not open for further replies.