Oppo VOD registration

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

konnos

Senior Member
19 June 2006
469
Λάρισα
Δημιουργησα ενα account στο divx.com για να ενεργοποιησω το VOD του OPPO - αυτο με το scart. Μετα απο το βημα οπου επιλεγω την μαρκα του DVD-player (Oppo) θελει το "Activation Id". Aφου το εχω γραψει σωστα, μου λεει: "The model Id specified in the activation code does not correspond to the device."

Κανω κατι λαθος;

Ο λογος που θελω να κανω activation ειναι διοτι ορισμενα DivX αρχεια τα παιζει με σπαστη κινηση. Οποτε θα ξεκλειδωσει τις "ικανοτητες του". Εκτως κι αν καταλαβα λοθος...
 

nix_

Senior Member
10 July 2006
448
Θεσ/νικη
Οχι το vod δεν ξεκλειδωνει κρυμενες δυνατοτητες του player.Το μονο που κανει ειναι να σου δωσει δυνατοτητα να κατεβασεις αρχεια βιντεο απο το site της divx.Κοινως τα βιντεακια που εχεις και παιζουν με σπασιματα θα συνεχισουν να παιζουν με σπασιματα!
 

konnos

Senior Member
19 June 2006
469
Λάρισα
Χμ κριμα. Το υποψιαζομουν βεβαια αλλα ελεγα μηπως και...

Μηπως ξερει κανεις ομως ποιο ειναι το προβλημα και δεν μπορω να το καταφερω; Το εχει δοκιμασει κανεις;
 

nix_

Senior Member
10 July 2006
448
Θεσ/νικη
Μηπως τα βιντεο είναι ntsc και τα παίζεις σε pal?Δοκίμασε να αλλάξεις στις ρυθμίσεις του player την έξοδο σε ntsc και δες τι γίνεται.
 

konnos

Senior Member
19 June 2006
469
Λάρισα
Εχει σχεση αν ειναι PAL ή NTSC αν το αρχειο ειναι DivX? Αν ναι τοτε ισως καποια αρχεια να ειχαν φτιαχτει στο Αμερικα και οντως να ειναι εκει το προβλημα. Παντως το εχω Region Free και ρυθμισμενο στο Auto(PAL/NTSC).

Strax thanks αλλα η λιγακι σπαστη κινηση ειναι συνεχης και οχι μονο σε γρηγορες σκηνες αρα δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης-DVD αλλα της κωδικοποιησης της ταινιας. Παντως θα δοκιμασω και τα παραπανω και θα σας πω.

Εχετε Υπ'οψην οτι δεν το κανει σε ολα τα αρχεια DivX. Μονο σε 3-4
 
Last edited: