Παιδιά sos,δεν ξέρω τι να κάνω...βοήθεια...τα φώτα σας!!!

Στην προσπάθειά μου να διορθώσω το θέμα σου στα Ελληνικά, έπεσε το internet και χάθηκε η αρχή του μηνύματός σου....εαν θέλεις ξαναγράψε το μήνυμα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες, γιά να μην μας βγούν τα μάτια και θα τακτοποιήσω εγω το θέμα απο την αρχή....
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
 

darkman7

New member
18 May 2009
4
Γεια σας παιδια,είμαι κάτοχος ενος home cinema Sony DAV DZ321 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702701 Oπως καταλαβένετε, αυτό το ηχοσύστημα έχει παθητικό subwoofer και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με ένα ενεργό,όπως αυτό της Yamaha YST SW030, http://www.multirama.gr/products/pro...2&catid=060800.
Οι μισοί μου λένε ότι θα δω μεγάλη διαφορά, και οι άλοι μισοί μου λένε ότι θα δω μικρή διαφορά.Την γνώμη σας...τι να κάνω;να προχωρήσω την αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Είναι σίγουρο ότι θα ακούσεις διαφορές με την προσθήκη του ξεχωριστού sub που λές.Το θέμα όμως είναι κατά πόσο αισθητές θα είναι αυτές με το dav που έχεις, γιιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το συζητούσαμε κάν.....προσωπικά θα το τολμούσα με την λογική, ότι ακόμη και μεγάλες διαφορές να μην άκουγα θα είχα σαν βάση ένα αξιόπιστο sub που σε μελοντική αναβάθμιση του υπόλοιπου συστήματος θα μου ήταν σίγουρα χρήσιμο.