πηρα την
Gruppe CM 4677 για να μπω λιγο στο νοημα και αργοτερα βλεπουμε.
εχω καταφερει να βγαλω με ετοιμο αλεσμενο ipanema,40-42ml κοντα στα 20-22 sec.
με του coffee island κομμενο στο 2.5,εβγαζε πολυ συντομα 40ml(12-15 sec)οποτε την δευτερη φορα τον εκοψα στο 2 και φαινεται να πηγαινει καλυτερα.
δυστηχως οι συσκευασμενοι και αλεσμενοι illy και lavazza απο super market,τρεχουν πολυ γρηγορα και δεν κανουν...
αυτα μεχρι εδω-οπου νομιζετε διορθωνετε.
αυτο που ψαχνω τωρα(εκτος απο μυλο που θα παρω καποια στιγμη)ειναι ενα κλειστρο non-pressurized για να παρω καλυτερη γευση και ροη καφε.
εχω βρει
καποια,αλλα το θεμα ειναι οτι το "μαμα" εχει λεπτα αυτακια για το κουμπωμα και ειναι λιγο δυσκολο βαση φωτογραφιων να καταλαβω ποιο κανει.
την εχει κανεις να βοηθησει?