Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π" data-source="post: 1058652736" data-attributes="member: 1525"><p>πηρα την <a href="https://www.skroutz.gr/s/13134187/Gruppe-CM-4677-Italiana-Red.html" target="_blank"><strong>Gruppe CM 4677</strong></a> για να μπω λιγο στο νοημα και αργοτερα βλεπουμε.</p><p>εχω καταφερει να βγαλω με ετοιμο αλεσμενο ipanema,40-42ml κοντα στα 20-22 sec.</p><p>με του coffee island κομμενο στο 2.5,εβγαζε πολυ συντομα 40ml(12-15 sec)οποτε την δευτερη φορα τον εκοψα στο 2 και φαινεται να πηγαινει καλυτερα.</p><p>δυστηχως οι συσκευασμενοι και αλεσμενοι illy και lavazza απο super market,τρεχουν πολυ γρηγορα και δεν κανουν...</p><p>αυτα μεχρι εδω-οπου νομιζετε διορθωνετε.</p><p>αυτο που ψαχνω τωρα(εκτος απο μυλο που θα παρω καποια στιγμη)ειναι ενα κλειστρο non-pressurized για να παρω καλυτερη γευση και ροη καφε.</p><p>εχω βρει <a href="https://www.aliexpress.com/item/1005001474180067.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.55b06f68lFfNWz&algo_pvid=9526b240-6279-4427-87b1-40ffc2b677fa&algo_expid=9526b240-6279-4427-87b1-40ffc2b677fa-28&btsid=0bb0624316182606036285208ea02c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_" target="_blank"><strong>καποια</strong></a>,αλλα το θεμα ειναι οτι το "μαμα" εχει λεπτα αυτακια για το κουμπωμα και ειναι λιγο δυσκολο βαση φωτογραφιων να καταλαβω ποιο κανει.</p><p>την εχει κανεις να βοηθησει?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π, post: 1058652736, member: 1525"] πηρα την [URL='https://www.skroutz.gr/s/13134187/Gruppe-CM-4677-Italiana-Red.html'][B]Gruppe CM 4677[/B][/URL] για να μπω λιγο στο νοημα και αργοτερα βλεπουμε. εχω καταφερει να βγαλω με ετοιμο αλεσμενο ipanema,40-42ml κοντα στα 20-22 sec. με του coffee island κομμενο στο 2.5,εβγαζε πολυ συντομα 40ml(12-15 sec)οποτε την δευτερη φορα τον εκοψα στο 2 και φαινεται να πηγαινει καλυτερα. δυστηχως οι συσκευασμενοι και αλεσμενοι illy και lavazza απο super market,τρεχουν πολυ γρηγορα και δεν κανουν... αυτα μεχρι εδω-οπου νομιζετε διορθωνετε. αυτο που ψαχνω τωρα(εκτος απο μυλο που θα παρω καποια στιγμη)ειναι ενα κλειστρο non-pressurized για να παρω καλυτερη γευση και ροη καφε. εχω βρει [URL='https://www.aliexpress.com/item/1005001474180067.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.55b06f68lFfNWz&algo_pvid=9526b240-6279-4427-87b1-40ffc2b677fa&algo_expid=9526b240-6279-4427-87b1-40ffc2b677fa-28&btsid=0bb0624316182606036285208ea02c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_'][B]καποια[/B][/URL],αλλα το θεμα ειναι οτι το "μαμα" εχει λεπτα αυτακια για το κουμπωμα και ειναι λιγο δυσκολο βαση φωτογραφιων να καταλαβω ποιο κανει. την εχει κανεις να βοηθησει? [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…