Pioneer 696 και divX

Καλημερα! Ειμαι απο χτες ευτυχής κάτοχος ενος Pioneer 696. Hθελα να ρωτησω οσους το εχουν: Οταν παιζει καποιο αρχειο divX παρατηρω εναν θορυβο στην αναγνωση, ενα επαναλαμβανομενο "τσικ" το οποιο αλλαζει ρυθμο και σε ησυχες σκηνες ειναι σχετικα ενοχλητικο. Σε απλα DVD ή SACD δεν ακουω κατι..
Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι εγγενες προβλημα του μοντελου οποτε να ....παψω να ασχολουμαι, ή αν προκειται για περιεργο κομματι..

Ευχαριστω..!
 
Λοιπον μετα απο απειρες δοκιμες σε ο,τι μπορεσα να σκεφτω... Το προβλημα ειναι γενικοτερο, συμβαινει και σε καποια CD μουσικά.
Ο θόρυβος ειναι ελαχιστος, στο μετρο που δεν ακουγεται παρα σε πολυ ησυχα σημεια, ωστοσο υπαρχει, τη στιγμη που στο παλιο μου 575 τα παντα παιζουν ΑΠΟΛΥΤΑ αθορυβα. Φοβαμαι μηπως αυτο ειναι η αρχη αλλων προβληματων, ή μήπως σημαίνει ότι η κεφαλή δεν είναι στην πιο σωστή κατασταση που θα μπορουσε.

Νομιζετε οτι θα μου το αλλαξουν? Ή θα μου πουν οτι ειναι φυσιολογικος θορυβος??
 

takeda

AVClub Enthusiast
31 August 2006
752
Αθήνα
αν είναι ο θόρυβος που νομίζω, το κάνει και σε μένα

βέβαια εγώ έχω το dv470k αλλά πολύ πιθανόν ο μηχανισμός να είναι ίδιος..
ενημερωτικά σε σκηνές χωρίς ήχο, ο μηχανισμός σε μένα ώρες ώρες και ανάλογα το δισκάκι ακούγεται περισσότερο απο τον προβολέα (benq5120 που κάνει σαν σκούπα)

δεν νομίζω να σώνεται
 
Τελευταιο Update..
Συμβαινει σε ΟΛΑ τα μουσικα CD..συμβαινει σε ΟΛΑ τα divX ενω ΔΕΝ συμβαινει στις ταινιες DVD.
Δεν ξερω τι μπορει να ειναι, οπως ειπα παραπανω δεν ειναι ενοχλητικο.. αλλα οι ενταση του φαινομενου ποικιλει, και φοβαμαι μηπως ξαφνικα "μεινει" στο δυνατο..
Μαλλον το γυριζω πισω για καλο και για κακο..