Pioneer DVD Region Free ξεκλείδωμα.

tyler durden

New member
12 August 2006
76
Πως μπορώ να ξεκλειδώσω το Pioneer 464s DVD player? Χρησιμοποιώντας ως remote κάποιο PDA? Κάπου είχα διαβάσει ότι και με smarthphone κινητό μπορώ να το ξεκλειδώσω. Ισχύει?

Επίσης κάτι ακόμα. Έβαλα ενα region 1 δισκάκι να παίξει στο player και χωρίς να πειράξω τίποτα, έπαιξε!! Είναι φυσιολογικό? Δεν ξέρω αν στην πορεία το ίδιο δισκάκι μου κάνει κόλπα ή η αναπαραγωγή είναι κάπως προβληματική (δε μου φάνηκε,όσο είδα, κάτι τέτοιο)

Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φιλε tyler durden, αν σου επαιξε οντως δισκακι περιοχης 1, τοτε σημαινει οτι το player σου ειναι ηδη multiregion, αρα ειναι ξεκλειδωτο. Αλλιως δεν θα μπορουσες να το δεις. Για δοκιμασε και κανενα αλλο ακομα κι αν σου το παιζει κι εκεινο κανονικα, τοτε ηδη εχεις multiregion player και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.
-bye-
 

tyler durden

New member
12 August 2006
76
Φίλε panosxgr έχεις δίκιο. Το player μου είναι multiregion, απλά δεν το γνώριζα! Επ'ευκαιρίας να ρωτήσω και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση αν το "πειράξω" να μπορεί να παίζει divx αρχεία?
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Απάντηση: Re: Pioneer DVD Region Free ξεκλείδωμα.

tyler durden said:
Επ'ευκαιρίας να ρωτήσω και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση αν το "πειράξω" να μπορεί να παίζει divx αρχεία?

Oxi, αυτο δεν γινεται, γιατι εξαρταται απο το hardware, οταν και φτιαχνεται το μηχανημα απο την αρχη. Η μονη περιπτωση ειναι να βγαλει η εταιρια firmware upgrade, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο upgrade που ζητας εσυ. Συνηθως οι αναβαθμισεις ειναι για να διορθωσουν καποια πιθανων λαθη των players.
-bye-