PIXMANIA εχει κανεις αγοράσει από αυτούς

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

fedon

New member
13 February 2007
3
Γεια σε όλους,

Είναι πρωτη φορα που φράφω στο φόρουμ.

Θελω να αγοράσω μια τηλεώραση Sammsung LE40R71, μετά από ψάξιμο πολύ την βρήκα με €1700. Η ιδια τηλεώραση κάνει €1029 στην pixmania στο σιτε της γερμανιας. (στο ελληνικό pixmania αυτή η τηλεώραση δεν υπάρχει :chinscratch: ).

Μήπως κανείς έχει εμπειρία από αυτή την διεύθυνση πόσο αξιόπιστη είναι;

Φαίδψν
 

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,575
Εγω εχω παρει το καλοκαιρι μια υποβρύχια θηκη για τη φωτογραφικη μου, και δεν ειχα καποιο προβλημα.

Σιγουρα θα σου πουν τη γνωμη τους και αλλα παιδια !

Καλως ηλθες !!
 
22 June 2006
1,097
Sweden
Εγώ πάντως που πήρα τον προβολέα μου (Sanyo Z3) από pixmania πλήρωσα μόνο 20 ευρώ μεταφορικά και ήρθε σε 3 μέρες. Άψογοι και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 

indy

New member
21 December 2006
58
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Είχα πάρει απο εκεί την φωτογραφική μου (περίπου 750euro) , ήρθε απο Γαλλία (μέσα σε 3 ημέρες) , ήταν η πρώτη μου αγορά απο έξω και είμαι πολύ ευχαριστημένος τελικά, εντύπωση μου έκανε ότι τα χρήματα αφαιρέθηκαν απο την κάρτα 1 μέρα μετά την παραλαβή.Πιστέυω οτι είναι απο τα καλύτερα e-shop στην Ευρώπη.
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Oταν πρόκειται για ογκώδη πράγματα και χρειαστεί πχ να την επιστρέψεις για κάποιο πρόβλημα , πιθανόν να αργήσει πολύ περισσότερο απο ένα κατάστημα της γειτονιάς ... Για μερικά ευρώ δεν αξίζει να στερηθείς κάποιες απαραίτητες υπηρεσίες όπως το on-site ...
 

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,270
Re: Απάντηση: PIXMANIA εχει κανεις αγοράσει από αυτούς

Αγορασα το samsung 960 dvd-divx player. Ηρθε σε 3 μερες ειχα συνεχως online tracking. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Θα ξανααγοραζα ευχαριστως.
Ενα ποντο και απο μενα!
Νικος
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,442
Ελευσίνα
Λοιπόν εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Η θα σου κάτσουν όλα καλά και θα ξεμπερδέψεις σε 3 μέρες ή θα πρέπει έχεις πολυ υπομονή για να συννενοηθείς μαζί τους αν κάτσει στραβή. Μα πολυ υπομονή και χρόνο μιλάμε.

Αν έχει εταιρικό ΑΦΜ μπες στο Pixmania-pro και εκει θα δεις και ψωνίζεις με τιμές ανευ ΦΠΑ για όλα τα προιοντα.
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,404
Land of Dystopia
Γεια σε όλους,

Είναι πρωτη φορα που φράφω στο φόρουμ.

Θελω να αγοράσω μια τηλεώραση Sammsung LE40R71, μετά από ψάξιμο πολύ την βρήκα με €1700. Η ιδια τηλεώραση κάνει €1029 στην pixmania στο σιτε της γερμανιας. (στο ελληνικό pixmania αυτή η τηλεώραση δεν υπάρχει :chinscratch: ).

Μήπως κανείς έχει εμπειρία από αυτή την διεύθυνση πόσο αξιόπιστη είναι;

Φαίδψν

Φαίδωνα,
Καλώς όρισες, -bye- εμένα θα με φόβιζε πάντως η μεταφορά και τίποτε άλλο.
 

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,316
Το καλοκαίρι αγόρασα φωτογραφική και κάμερα
και μου τα έστειλαν σε 3 ημέρες.

No problem.
Πολύ καλές εντυπώσεις και από γνωστούς.
 

dimitris_v

New member
26 June 2006
18
Εγω εχω αγορασει 3 φωτογραφικες (οι δυο για συγγενεις) σε πολυ καλες τιμες και ηταν αψογοι. Σε παιρνουν τηλεφωνο (στα Ελληνικα ) για επιβεβαιωση της αποστολης και σε 2 μερουλες μετα ειναι στην πορτα σου. Την μια φορα μαλιστα μου τηλεφωνησαν 15!!! λεπτα μετα την υποβολη της παραγγελιας και την μηχανη την ειχα την μεθεπομενη το πρωι στο Ηρακλειο Κρητης. :firstprize:
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,799
Αθήνα-Κέντρο
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Εγώ παρήγγειλα στις 21/12/06 ενα DVD-Recorder της Philips και μου ήρθε σε δυο ημέρες.

Ολοι εσείς που τρέξατε να αναφερθείτε στο πόσο άψογοι είναι,χρειαστήκατε το after sales τους??? Μια εταιρεία/κατάστημα δεν αξιολογείται μόνο από την ταχύτητα αποστολής.

Σύμφωνα με την διαφήμησή τους και πληρώνοντας το Συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς (περίπου 23 ευρώ),έχω το δικαίωμα αν δεν μου αρέσει ή δεν μείνω ικανοποιημένος με το προϊόν να το επιστρέψω και να πάρω refund gift (να αγοράσω κάτι άλλο,ενώ στην διαφήμηση λέει "επιστροφή χρημάτων")
Πράγματι,το μενού και οι ευκολίες του Philips δεν μου άρεσαν και αμέσως το ξαναπακετάρισα και το έστειλα πίσω στις 27/12 (στις 23/12 το παρέλαβα),πληρώνοντας 47 ευρώ για εξπρές αποστολή στην Γαλλία.

Μπαίνει οΓενάρης ,πάει 7/1/07 και τίποτα .Παίρνω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών η οποία περνα από εξωτερικό για να απαντήσουν ελληνικά : 0033145013947
Κλεψιά δηλαδή.Χρεώνομαι υπεραστικό για ελληνικό (υποτίθεται) site..
Λέω "τι έγινε με την επιστροφή μου?"
Απ." Δεν έχει έρθει ακόμα.Περιμένετε λιγο,μήπως άργησαν λόγω εορτών".

περιμένω και ξανατηλεφωνώ (υπεραστικό) στις 12/1.
"Δεν έχει έρθει ακόμα" η απάντηση.
Τρέχω στο ταχυδρομείο γιατί με έπιασε "κάτι" και κοιτάζοντας τον αριθμό συστημένου μου λέει ο άνθρωπος :"Εχει φτάσει και παραλήφθηκε στις 3/1 " !!!!!
Τους παίρνω αμέσως (χαρά ο ΟΤΕ..) και τους το λέω.Ψάχνουν τα κομπιούτερ τους και μου λένε "α..ναι.Είναι στον τεχνικό έλεγχο.Θα πρέπει να περιμένετε".

περιμένω,ξαναπαίρνω στις 20/1 ,το ίδιο..
Στις 26 το ίδιο.
αγανακτησμένος στέλνω email στην μαμά εταιρεία fotovista.com λέγοντάς τους οτι αν δεν επιληφθούν άμεσα του θέματος θα κινηθώ δικαστικά πλέον..

την 1η Φερουαρίου λαμβάνω το εξής email :

Παραλάβαμε σήμερα ένα δέμα που αφορά την παραγγελία σας
Προιόν Ποσότητα
1 DVD/DivX player recorder με σκληρό δίσκο 250 GΒ DVDR3460H Philips 016494

με την ένδειξη " Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς ".

Χάρη στο Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς που προσεγγράψατε, σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, δικαιούστε ένα κουπόνι αγοράς με ισχύ 12 μηνών που αντιστοιχεί στην αξία της συσκευής σας για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος του καταλόγου της Pixmania.com.

Βάσει των δεσμεύσεών μας, προτού σας στείλουμε το κουπόνι αγοράς, είμαστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουμε τεχνικό έλεγχο του προϊόντος σας.

Αυτή η απαραίτητη διαδικασία που μας επιτρέπει να εξακριβώσουμε την κατάσταση της συσκευής σας κρατάει γύρω στις 2 εβδομάδες.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω mail σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την τελική απόφαση.




Με εκτίμηση,



Σήμερα που σας γράφω είναι 14/2 και όσο εσείς είδατε τα λεφτά μου ή το player μου ,άλλο τόσο τα είδα και εγώ.
Ακόμα είμαι χωρίς DVD-Recorder.

τα συμπεράσματα δικά σας..
 

stephane

Senior Member
13 February 2007
412
Γενικότερα είμαι της άποψης ότι καλυτερα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο πλευράς εγγύησης επίσημης αντιπροσωπείας.
Στο κάτω κάτω ξέρω με ποιους έχω να κάνω και σε ποιους να απευθυνθώ ενα δημιουργηθεί κάτι
Με έναν άγνωστο με έδρα τη Γαλλία τα πράγματα είναι χλωμά..
 

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Κι εγω έχω αγοράσει 3 φορές απο αυτούς και ήταν φτηνοί και πολύ γρήγοροι. Να σημειώσω πάντως ότι after sales δεν χρειάστηκα, ενω σε dvd recorder που αγόρασα το manual ήταν μόνο στα γαλλικά (ευτυχώς τα γνωρίζω). Σε μερικά είδη που είναι πολύ φτηνότερα ή δεν τα βρίσκεις εδώ (εγω τετοια είδη ψώνισα) σίγουρα αξίζει τον κόπο, αν τα βρίσκεις και με μικρή διαφορά τιμής ίσως δεν αξίζει
 

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,575
Δηλαδη , στατιστικα, ολοι μαλλον ευχαριστημενοι, εκτος απο το γκρινιαρη μας !!:flipout: :flipout: :flipout: :ernaehrung004: