playback 1080p(h264) ts file with powerdvd 7.1

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
σημερα ειπα να δοκιμασω μια ταινια που ειχα(i robot) με τον powerdvd 7.1(hd-dvd edition) και μπορω να πω οτι ηταν μια ευχαριστη εκπληξη. Το cpu util μου ηταν στα 30-40% σε σχεση με το 60-70% που ειχα με coreavc το hardware acceleration του powerdvd σε αυτην την εκδοση δειχνει πραματικα τα δοντια του σε σχεση με τον coreavc που δεν εχει hardware acceleration ακομα.
Οσοι εχετε καλη καρτα γραφικων και μικρη cpu καλο θα ειναι να δοκιμασετε τα αποτελεσματα.
Απο ποιοτητα εικονας νομιζω οτι το powerdvd εκανε καλυτερη δουλεια απο τον coreavc αλλα τη διαφορα να δεις τωρα στα 1080p.
Οπως και με τα Hd-dvd ετσι και με τα h264 αρχεια ο Powerdvd 7.1 δειχνει να κανει παντος πολυ καλη δουλεια. Το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει mkv αρχεια αλλα τη να κανουμε μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!
 
Ts με H264; Δεν γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο αρχείο...

Υπάρχουν που να μην υπήρχαν.. Κυρίως captures από Sky HD.
Πολύ καλά από εικόνα, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχουν εργαλεία για cutting / joining. Πολύ εκνευριστικό..
 

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
υπαρχει ενας οδηγος που χρησιμοποιο εγω για 1080p το mkv απο εκει και περα το mkv μπορεις να το κοψεις οπως γουσταρεις. για δες αυτο το topic δεν ξερω αν χρειαζετε να κανεις και signup στο site αλλα εγω το βρηκα αρκετα καλο.

http://www.bit-hdtv.com/forums.php?action=viewtopic&topicid=2520
 

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
στην ουσια αν δεν θελεις να κανεις downconvert και τετοια και απλα θελεις να κοψεις το αρχειο να το βαλεις σε dvd-r το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κατεβασεις το h264tsto.exe και να το μετατρεψεις σε mkv απο εκει και περα με το mkvmerge το κοβεις σε οσα κομματια θελεις.