Ποντικι και πληκτρολογιο στο XBOX360!

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Πω πω ρε φιλε, μας εφτιαξες τωρα γιατι το λεμε καιρο με τον κουμπαρο μου ποσο θα θελαμε να ειχαμε ενα τετοιο gadget για τα fps παιχνιδια στο 360. Επισης το γεγονος οτι υποστηριζει και το PS2 Dual-Shock 2™ ειναι καλο νεο γιατι ειναι πιο μαζεμενο αλλα εχει το κακο οτι ειναι ασυρματο... Εαν ομως υποστηριζει και ασυρματα ποντικια και πληκτρολογια ειναι τρομερη λυση, ειδικα για το GOW και το επερχομενο Halo 3.
Απο την αλλη ομως στεναχωριεμαι λιγο γιατι ειχα πεισμωσει οτι θα το μαθω το controller του 360..Οποιος το παρει ρε παιδια ας ποσταρει εντυπωσεις γιατι ειμαι πολυ περιεργος ως προς την λειτουργικοτητα του.
Το οτι ειναι δυσκολο το controller του 360 με ο,τι αλλο εκτος απο αθλητικα παιχνιδια ειναι γεγονος. Το πιο βαρβατο παραδειγμα ειναι στα driving games που λιωνεις να κανεις χρονους να μπεις σε Tournament (Project Gotham Racing) και αυτη που εχουνε τιμονι σε περνανε σαν σταματημενο..:tdown:
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,452
Πειραιάς
Αν κ δεν είμαι κάτοχος χβοχ360 το παραπάνω είναι φοβερό. Συνδέεις πληκτρολόγια/ποντίκια από pc κ όλα τα περιφερειακά του ps2 !!!