Projector News

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
HITACHI: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ LCD ΠΡΟΒΟΛΕΑ CPX1 Η Hitachi ξεκίνησε την κυκλοφορία του νέου LCD προβολέα CPX1, ειδικά σχεδιασμένου για τον σύγχρονο επαγγελματία που μετακινείται συχνά και εργάζεται σε μικρομεσαίες εταιρείες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις. Αποδίδοντας υψηλή ποιότητα εικόνας που μόνο η τεχνολογία LCD μπορεί να προσφέρει, σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, μικρό βάρος και συμπαγές μέγεθος, ο προβολέας αποτελεί μία λύση χωρίς συμβιβασμούς. Η ευκολία της χρήσης και τα ειδικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του CPX1 ξεχωρίζουν ως τα κύρια κριτήρια επιλογής του, από έναν έξυπνο επαγγελματία. Η παρουσίαση χωρίς PC, ένα ήδη γνωστό χαρακτηριστικό άλλων βιντεοπροβολέων της Hitachi, γίνεται με τον χρήστη να αποθηκεύει την παρουσίασή του σε ένα USB memory stick και ύστερα απλά να το τοποθετεί στον προβολέα για να το προβάλει. Η άνεση στην παρουσίαση βελτιώνεται από τον ευρυγώνιο φακό για κοντινές αποστάσεις που προσφέρει μέγεθος εικόνας 60 ιντσών από απόσταση προβολής μόλις 1,5 μέτρου.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
TOSHIBA: ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ PROJECTORS Χ Η Toshibaπρωτοπόρος στην ανάπτυξη κορυφαίων Data-Video Projectors παρουσιάζει τα νέα τις LCD μοντέλα με την σειρά X. Η νέα σειρά X ενσωματώνει την τεχνολογία NCE3 (Natural Colour Enhancer 3) που έχει αναπτύξει η Toshiba για μέγιστη απόδοση χρωμάτων και εικόνων. Επίσης η νέα σειρά Χ ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως αποσπώμενη πρόσοψη χειριστηρίων, λειτουργία password & κλείδωμα του logo του χρήστη. Η ευκολία στην χρήση εξασφαλίζεται από την στιγμιαία εκκίνηση και κλείσιμο της συσκευής, χωρίς την καθυστέρηση στην έναρξη και την ψύξη στο τέλος χρήσης που ισχύει για πολλά μοντέλα Projectors. H σειρά X, η οποία ενσωματώνει LCD τεχνολογία, προσθέτει 7 συνολικά μοντέλα στην ήδη προσφερόμενη μεγάλη γκάμα μοντέλων Toshiba Projectors που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επαγγελματικής και οικιακής προβολής ενσωματώνοντας πλέον και τις 2 τεχνολογίες LCD & DLP.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
HITACHI: ΗΡΘΑΝ ΟΙ CP-X605 ΚΑΙ CP-X608 LCD
Η Hitachi Digital Media Groupπαρουσίασε τους νέους προβολείς CP-X605και CPX608 LCD, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μεσαίους και μεγάλους χώρους παρουσιάσεων σε εταιρικές εγκαταστάσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι νέοι προβολείς προσφέρουν την υψηλή απόδοση και τα σημαντικά χαρακτηριστικά που οι χρήστες απαιτούν από τη Hitachi. Οι βασικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη λειτουργικότητα για το χρήστη, ευκολία στη λειτουργία και τη συντήρηση. Ο στόχος που εξυπηρετεί ο σχεδιασμός της σειράς CPX6xx ήταν η βελτίωση της συντήρησης των προβολέων, με πιο εύχρηστα χαρακτηριστικά, όπως η προσιτή πόρτα με τον λαμπτήρα επάνω στη συσκευή και το φίλτρο αέρα στο πλάι, το οποίο δεν παγιδεύει σκόνη άσχετα από το πώς η μονάδα είναι τοποθετημένη.

COM Today