Samsung LE32R51 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

3 September 2006
104
Βεροια
Εδω και 4 περιπου μηνες ειμαι ευτυχης κατοχος της συγκεκριμενης TV. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα της. Η τηλεοραση αποδιδει παρα πολυ καλη εικονα ακομη και στα τηλεοπτικα προγραμματα.Δεν εχω παρατηρησει ουτε pixeliasma ουτε θολωματα στα γρηγορα πλανα ουτε κατι που θα ηταν αξιο αρνητικης παρατηρησης. Εχω απολαυσει ολο το mudial και ειλικρινα ηταν μια οπτικη πανδαισια απο τα 3,5 μετρα περιπου που παρακολουθω.Η TV εχει πολυ ομορφο disain και ενα καταπληκτικο τηλεκοντρολ που ελεγχει την συσκευη ακομη και αν σημαδευω σε τελειως αντιθετη κατευθυνση!! Τωρα σειρα εχει και η αγορα ενος DVD με εξοδο HDMI μιας και αυτο που εχω ειναι ενα παλαιο PIONEER. Αυτα προς το παρον αφου και η ωρα ειναι περασμενη. Θα επανελθω στο θεμα συντομα. Στην διαθεση ολων των φιλων του forum για οποιαδηποτε πληροφορια που θα ηταν χρησιμη.
 
18 June 2006
7,544
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Καλό μεσημέρι Αντώνη!!!

Σ' ευχαριστούμε για την παρουσίασή σου και για τις εντυπώσεις σου και σε καλοσωρίζουμε στην παρέα μας!!!
 
3 September 2006
104
Βεροια
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Γεια σου φιλε Νασο ευχαριστω για το καλωσορισμα. Απο δω και περα θα τα λεμε. Α.. και με την ευκαιρια εχω μια ερωτηση. Στις 3/9 ειχα αποστειλει στο φορουμ τον πρωτο μου χαιρετισμο. Που πιστευεις οτι ειναι καταχωρημενος? Εγω κοιταξα στο καλωσορισμα των νεων μελων αλλα δεν το βρηκα.
 
3 September 2006
104
Βεροια
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Χαιρετω τον φιλο Browser. Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπηκα στην διευθυνση που εδωσες αλλα με βγαζει στην απαντηση που εδωσα στο θεμα καλυτερο up- scalling προχθες και οχι στον πρωτο χαιρετισμο στις 3/9. Παντως ευχαριστω πολυ. Μηπως γνωριζει ο Νασος.
 
18 June 2006
7,544
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Αντώνη καλησπέρα!!!

Με συγχωρείς που σου απαντώ μετά από 2 μέρες, αλλά μόλις τώρα διάβασα το post σου...

όχι δεν γνωρίζω...κι εγώ θα σου απαντούσα όπως ο Browser...
 
22 June 2006
34,774
NEO HRAKLEIO
Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Aντωνη θα μπορουσες να μου πεις τι διασταση (πλατος και υψος) εχει η οθονη ? (η ενεργη εννοω, οχι μαζι με το περιγραμμα)
 
3 September 2006
104
Βεροια
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SAMSUNG LE 32 R51

Φιλε τοξοτη κατ αρχας συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση μου αλλα λογω υποχρεωσεων απειχα λιγες μερες. Εχουμε και λεμε λοιπον. Διαστασεις οθονης ενεργης = 71χ39cm. Διαστασεις μαζι με πλαισιο=80χ55cm. Υπ οψιν οτι οσον αφορα στις διαστασεις μαζι με το πλαισιο η μετρηση εγινε στις ακρες λογω του οτι ως γνωστον η samsung εχει λιγο τριγωνικο disaing και στο κεντρο κατω δημιουργει ενα ομορφο τριγωνακι.Δεσμευομαι οτι σε μια αλλη παρουσια μου στο φορουμ θα ανεβασω και αρκετες φωτο αντιπροσωπευτικες (οσο το δυνατον βεβαια) της TV.