samsung le46a756r1m προβλημα

sarisclub

New member
17 June 2009
1
καλησπερα ειμαι καινουριο μελος.αγορασα την samsung le46a756r1m απο eshop προσφορα στα 999euro με το που την τοποθετησα συναντησα ενα προβλημα το προβλημα ειναι οτι ειχα στην εικονα πολλες χρωματιστες τελειες αλλα με το που απενεργοποιουσα το motion plus στο off η εικονα εφτιαχνε παρατηρησα ομως οταν ειχα ενεργοποιημενο το motion plus και εμπαινα σο μενου της τηλεοασης πισω απο την διαφανια του μενου η εικονα ητανε κανονικη.Αλλα οταν αγοραζεις μια καινουργια τηλεοραση θελεις να εχεις ολες τις δυνατοτητες .Στο eshop μου ειπανε οτι εχει τεχνικη υποστηριξη στο σπιτι πηρα τηλεωνο στην samsung και μου ειπανε οτι δεν εχει εγγυηση fourlis και με καλυπτει το eshop επειδη ειναι δικη τους εισαγωγη.Πηρα το τηλεφωνο στο eshop και μου ειπανε επειδη εχει εξαντληθει το μοντελο να μου κανουνε εγκατασταση με ενα αλλο προιον στα 999euro.Εγω πηρα την τηλεοραση σε προσφορα 600euro κατω και ηθελα μονο την συγκεκριμενη τηλεοραση και δεν εβγαλα ακρη.Αποφασισα να την κρατησω γιατι στα λεφτα αυτα δεν μπορω να παρω κατι αντιστοιχω και γενικα ειμαι ευχατιστημενος με τις δυνατοτητες τις και την τελεια εικονα της.Παρακαλω εαν εχετε συναντηση καποιο παρομοιο προβλημα και το εχετε λυση θα ηθελα την βοηθεια σας χωρις να ταλαιπωρουμε απο σερβις και αντικαταστασεις.Ευχαριστω πολυ.PLEASE ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ......
 

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Αν ενεργοποιήσεις το motion plus, οι χρωματιστές τελείες είναι αρκετά έντονες και μπορείς να τις βγάλεις φωτογραφία για να τις δούμε και εμείς;
Σου το κάνει σε όλες τις εισόδους; Και σε τηλεοπτικό και σε dvd;
 

Inspiron

Established Member
22 May 2009
281
Πάντως στην δική μου (επίσης απο το e-shop) με το motion plus στο on δεν είδα κάποια χρωματική ατέλεια. Αν σε ενοχλεί θα σε συμβούλευα να ζητήσεις να σου πιστώσουν τα χρήματα και να περιμένεις πότε θα βάλουν κάποια ανάλογη προσφορά ή πότε θα πέσει λίγο η καλύτερη 46Β650 και να κάνεις νέα αγορά τότε! Εγώ την δική μου την επέστρεψα (για άλλο λόγο) οπότε αν ξαφνικά σε ενημερώσουν ότι υπάρχει διαθέσιμη αντικαταστάτρια 46A756 έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις την δική μου! Το νου σου λοιπόν!
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Απάντηση: Re: samsung le46a756r1m προβλημα

... Εγώ την δική μου την επέστρεψα (για άλλο λόγο) ...

Τι έγινε Κώστα???...είχαν 756 να σου δώσουν ή πιστώθηκες το ποσό??..-bye-
 

Inspiron

Established Member
22 May 2009
281
Εφερε φρέσκια παραλαβή απο 46Α756 το e-shop φίλε μου οπότε μπορείς να δοκιμάσεις πλέον την αντικατάσταση άφοβα! Εγώ τουλάχιστον την αντικατάσταση της δική μου την έκανα και... so far so good!
 

petros777

New member
22 June 2009
6
Παιδια αγορασα και εγω την εν λογω τηλεοραση απο e shop και μετα απο 3 ημερες ενω αλλαζα το καναλι[ισως τυχαιο] γεμισε η οθονη διαφορα χρωματα [τυχαια,ζιγκ ζαγκ] παγωσε ετσι για 2 δευτερολεπτα μετα εκλεισε και ξανανοιξε μονη της.Αυτο εγινε το σαββατο και μεχρι σημερα δεν εχει ξανακανει κατι αναλογο.Πηρα το service και θα ερθουν να την παρουν αυριο μαλλον.Υπαρχει περιπτωση να ηταν κατι τυχαιο,εχει καποιος αναλογη εμπειρια?Ξεχασα να ρωτησω και κατι αλλο,ειναι φυσιολογικο που θελει 2 δευτερολεπτα να αλλαξει το καναλι?
 
Last edited:

Inspiron

Established Member
22 May 2009
281
Η εμφάνιση μαύρης οθόνης για περίπου ένα δευτερόλεπτο κατα την εναλλαγή καναλιού είναι φυσιολογική. Για το θέμα με τα χρώματα δεν έχω ιδέα.