samsung slim crt

bourman

New member
5 July 2006
25
Εχετε κανείς εμπειρία (θετική ή αρνητική ) από την συγκεκριμένη Tv ?
H τιμή της είναι στα 850 Euro. Αξίζει τον κόπο ?


Έγχρωμη τηλεόραση με οθόνη RealFlat σειράς SlimFit 32” ιντσών με βάθος 39,9εκ.
Φορμά 16:9
Επεξεργαστής DNIe
Τεχνολογία 100 Hz με Natural / Digital scan
Δύο Δέκτες
Picture in Picture (PIP)
Διπλή οθόνη - PAP - MultiPIP
Ήχος Dolby Digital, DTS & Dolby Pro II
Aνάλυση 1080i (High Definition Ready)
Ελληνικό μενού & Teletext
2 υποδοχές Scart - 1 component - 1RGB
Διαστάσεις (ΠxYxB) mm : 934 x 568 x 399
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φίλε bourman
Το μόνο που έχω ακούσει για τις CRT slim τηλεοράσεις της Samsung είναι ότι έχουν πρόβλημα γεωμετρίας. Τώρα πάλι τα 850 μου φαίνονται πολλά (προσωπική άποψη πάντα) για να πάρεις μια τηλεόραση παλιάς τεχνολογίας. Αυτό φυσικά είναι δική σου επιλογή. Στη θέση σου πάντως θα προτιμούσα να πήγαινα για μια LCD 32 ιντσών, έστω κι αν θέλεις να βλέπεις ως επί το πλείστον τηλεοπτικό πρόγραμμα. :music-smiley-005:
 

bourman

New member
5 July 2006
25
Σε γενικές γραμμές τηλεοπτικό σήμα θα βλέπω γι αυτό την σκέφτηκα . Από την άλλη σε κάποια καταστήματα που έχω επισκεφτεί δεν έχω καταφέρει να σχηματίσω σαφή άποψη για την απόδοση των Lcd στο τηλεοπτικό σήμα. Σήμερα επισκέφτηκα ένα Κωτσόβολο όπου όλες οι Tv έπαιζαν αυτό το γνωστό Dvd με ποδοσφαιρικές φάσεις ( το ίδιο παίζουν 10 μέρες τώρα ) και πάλι δεν βγάζεις άκρη . Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι έπαιζαν δίπλα δίπλα μια LE32T5 και μια philips Pf5321 και η Philips όχι απλά είχε κάκιστη εικόνα, χιόνι κανονικό. Είμαι μπερδεμένος......

Οταν λες προβλήματα γεωμετρίας τι εννοείς ??
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Πρόβλημα γεωμετρίας σημαίνει ότι μπορεί σε κάποια σημεία της τηλεόρασης (γωνίες για παράδειγμα) να σου τα δείχνει παραμορφωμένα. Φυσικά αυτό μπορεί να μην συμβεί όταν την αγοράσεις, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Πολλοί χρήστες του μεγαλύτερου forum (www.avforums.com) λένε ακριβώς το ίδιο.
Οσο για την ποιότητα των LCD, έχεις δίκιο ότι η ποιότητα της εικόνας τους ποικίλει από τηλεόραση σε τηλεόραση. Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι αυτές οι τηλεοράσεις, κατ' αρχάς έχουν default ρυθμίσεις ώστε να παίζουν σε χώρους των καταστημάτων με εντονο φωτισμό. Ολες σχεδόν χρειάζεται να παίξεις με τις ρυθμίσεις τους ώστε να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως αν αποφασίσεις να πάρεις τελικά LCD κι όχι CRT, θα σε βοηθήσουμε όλοι εδώ μέσα, όσο μπορούμε. Το πιο βασικό όμως είναι να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις (καθότι εσύ πληρώνεις!) :)))
 

bourman

New member
5 July 2006
25
Διάβασα και ένα σχετικό thread που έχει ανοιχτεί ...
thanks for your time