Σχετικά με την Philips 9730 (DVBT)

abakas

New member
18 July 2006
12
Παιδιά καλησπέρα, μόλις προχώρησα στην αγορά της Philips 42PF9730. Αν και δεν την έχω ακόμα στα χέρια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά της (3490 ευρώ από την Ηλεκτρονική Αθηνών σε 40 άτοκες δόσεις). Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν διαθέτει ψηφιακό δέκτη. Η ερώτηση είναι η εξής: γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ψηφιακός δέκτης ο οποίος προσαρμόζεται στην τηλεόραση, όχι απαραίτητα με την φυσική ενσωμάτωση του αλλά τουλάχιστον να λειτουργεί με το control της τηλεόρασης (πχ ίσως κάποιος που να διατίθεται σαν αξεσουάρ από την ίδια την Philips); - Αν κάποιος διερωτάται οι λόγοι που προχώρησα στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι: μετά από πολύ θέαση η ποιότητα εικόνας, η ποιότητα κατασκευής, οι 42 ίντσες, η σχετικά καλή τιμή της και τέλος το πολύ όμορφο κατά την άποψη της γυναίκας μου design και το ambilight.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φιλε abakas, καλωριζικη και καλοθεατη!!! :ernaehrung004:

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα universal remote control και να το ρυθμισεις να ελεγχεις και τον ψηφιακο αποκωδικοποιητη που θα αγορασεις για τα επιγεια ψηφιακα καναλια. Ισως να ειναι και το ηδη υπαρχον τηλεκοντρολ της τηλεορασης που αγορασες, αλλα αυτο δεν το ξερω σιγουρα. Κοιτα τις προδιαγραφες του για να σιγουρευτεις.

-bye-
 

abakas

New member
18 July 2006
12
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σήμερα παραλαμβάνω :D . Από ότι είδα η τηλεόραση διαθέτει χειριστήριο το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για άλλες 5 συσκευές. Πιστεύω πως στην θέση για Satellite receiver θα προσαρμοστεί εύκολα ο δέκτης DVB, ίδωμεν…