Service για Bang & Olyfsen

22 June 2006
1,097
Sweden
Εδώ και καιρό συλλέγω παλιά Bang & Olyfsen από τις δεκαετίες 60, 70 και 80. Αυτά που με ενδιαφέρουν πιο πολύ είναι οι σχεδιάσεις του Jacob Jensen. Για μένα το ενδιαφέρον είναι ιστορικό και τεχνολογικό.

Όμως έχω ένα πρόβλημα: Αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από το ebay μιας και εκεί τα βρίσκω σε χαμηλές έως εξευτελιστικές τιμές.

Μέχρι τώρα έχω 2 μηχανήματα χαλασμένα από τα οποία το 1 κάηκε αφού το παρέλαβα και μετά από κάποιες ώρες.
Οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για να το επισκευάσω και γι'αυτό θα ήθελα να μου πει κάποιος, αν ξέρει, έναν ηλεκτρονικό που να επισκευάζει τέτοια μηχανήματα.

Τα Bang & Olyfsen είναι ιδιαίτερα μηχανήματα και χρειάζεται σχετική εξειδίκευση.

Αν είμαι σε λάθος κατηγορία υποδείξτε μου την σωστή (AVClub Lounge ίσως)
 
22 June 2006
1,097
Sweden
Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν υποστηρίζει μηχανήματα με ηλικία άνω των 10 ετών και ισχυρίζεται τουλάχιστον ότι αυτή είναι η πολιτική της μαμάς εταιρείας. Απίστευτο για Bang & Olyfsen.

Εκεί που άλλες σοβαρές ευρωπαϊκές εταιρείες τα υποστηρίζουν για πάντα όπως η Revox, η Bang & Olyfsen - τουλάχιστον στην Ελλάδα - δεν τα υποστηρίζει.

Στο Ελληνιστάν δεν ζούμε άλλωστε;:violent-smiley-030:
 

AUDIOFRIEND

Established Member
18 November 2006
253
Μπα αυτο υποστηριζει? Για στειλε κανενα μειλ στη Δανια να δεις αν οντως ειναι ετσι.Αν βεβαια μπορεις πρωτα να "αρπαξεις" την απαντηση της αντιπροσωπειας εγγραφως με κανενα φαξακι ακομα καλυτερα.