Στις 32' Samsung ή Panasonic?

overmaun

New member
15 September 2006
3
Είμαι σχεδόν έτοιμος να πάρω μια lcd 32', και ενώ είμαι αποφασισμένος για την samsung 32r71, ένας πωλητής μου πρότεινε να δώ και την Panasonic την 60 (νομίζω 32lx60f αν δεν κάνω λάθος).
Τα περιοδικά του χώρου (Hitech, ήχος) τις βγάζουν σχεδόν ισάξιες (το hitech την Samsung, ο ήχος την Panasonic) αλλά με οριακές διαφορές.:ernaehrung004:


Εσεις τι γνώμη έχετε?
Με δεδομένο οτι αυτή τη στιγμή έχουν 200 ευρώ διαφορά στην τιμή αξίζει τον κόπο να πάρει κανείς την Samsung (1180) ή την Panasonic (950)?

A, to design της Samsung είναι όντως καλύτερο,αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα απεικόνισης τόσο σε dvd (σύνδεση με hdmi με το Pioneer 696) αλλά και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα,μιας και στο σπίτι που θα πάει δεν υπάρχει ήδη crt τηλεόραση..!
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Φιλε overmaun, καλως ηρθες στην παρεα :ernaehrung004:

Ημουνα κι εγω στο ιδιο διλλημα πριν απο 3 μηνες περιπου, οχι μονο μεταξυ αυτων των δυο, αλλα και αλλων μοντελων. Οταν ξεκινησα την ερευνα αγορας μου, μπορω να σου πω οτι οπου κι αν κοιταζα, προσωπικα, η Panasonic επαιζε χειροτερα απο ολες τις αλλες που ειχα βαλει στο ματι στην ιδια κατηγορια. Δεν ξερω αν φταιγανε οι default ρυθμισεις της συγκεκριμενης, αλλα το ιδιο εβλεπα σε ολα τα μαγαζια που πηγαινα. Η Samsung επαιζε πολυ ανωτερα και νιωθω πολυ τυχερος που αγορασα τελικα τη συγκεκριμενη. Αλλωστε να μην ξεχναμε οτι η Panasonic εχει δωσει βαρος τα τελευταια χρονια, οπως και η Pioneer, στα μοντελα των Plasma, οπου πραγματικα εκει βλεπεις αμεσως διαφορα στην ποιοτητα της εικονας σε σχεση με αλλα ανταγωνιστικα μοντελα της αντιστοιχης κατηγοριας.
Προσωπικα για εμενα, μεταξυ των 2 τηλεορασεων που προτεινεις, δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η Samsung ειναι πολυ καλυτερη και μια γενικα απο τις καλυτερες επιλογες αγορας στις 32 ιντσες.
-bye-
 

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,867
Αττική
Φιλε μου καλημέρα...

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο.. Για τους ιδιους λογους αγορασα και εγώ Samsung (και μαλιστα με το player που έχεις και εσύ) και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Αν ήθελα Plasma τοτε η Panasonic θα ήταν η πρώτη επιλογή μου (μετά την Pioneer που ειναι εκτος συναγωνισμου κατά τη γνώμη μου στις plasma :Banane0: με το αναλογο τιμημα όμως.....)
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Η Panasonic 32lx60 ειχει πλεονεκτημα τα δυο HDMI αλλα μειονεκτημα την απουσια θυρας VGA για συνδεση με PC την οποια διαθετει η R71.
Επισης εχω την εντυπωση οτι η Samsung υπερτερει σε γωνια θεασης λογω πανελ τεχνολογιας S-PVA κατι το οποιο αποτελει μειονεκτημα αρκετων Ιαπωνων κατασκευαστων (Panasonic, Toshiba).
 
Last edited: