Στόχευση

elcostis

Established Member
14 July 2006
208
Παιδιά υπάρχει κάποιο πεδιόμετρο (σε λογική τιμή) στην αγορά για ακριβή στόχευση δορυφόρου. Ύπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με κάποια άλλα όργανα με τα οποία μπορούμε να κάνουμε σωστή στόχευση.? Κουράστηκα να ανεβαίνω και να κατεβαίνω σκάλες!!!
 

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Re: Απάντηση: Στόχευση

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Φωνάζεις εξειδικευμένο τεχνικό. Πιό φθηνά θα σου κοστίσει.
Σωστός!
Γλιτώνεις και την κούραση του ανέβα-κατέβα.
 

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Re: Απάντηση: Στόχευση

Το πεδιόμετρο ξεχασέ το. Απο 600-700 € μέχρι μερικές χιλιάδες..

Ο τεχνικός είναι η μια λύση και μια ακόμη είναι μια 14άρα tv και δέκτης στην ταράτσα και κάνεις την ρύθμιση μόνος σου.
 

viagras

AVClub Addicted Member
20 June 2006
1,759
Εμιγγράντε
Μα γιατί..
αφήστε το παιδί να αγοράσει το πεδιόμετρο που θέλει..


Σας ξέρω τι κουφάλες είσαστε, επείδη έχετε αγοράσει περυσινά μοντέλα, δεν αφήνετε κανένα άλλο να αγοράσει καλό μηχάνημα και σκάσετε απο την ζήλια σας..

Εγώ έχω αγοράσει δύο, ένα για 'μένα και ένα για τον ξάδερφο μου, επίσης σκέφτομαι να αγοράσω άλλο ένα (φετινό μοντέλο) και να κρατήσω το παλιό για εφεδρικό..

Τί είναι η ζωή χωρίς ένα καλό πεδιόμετρο;;; Τίποτα.........

Συμβουλή μου είναι, το παιδί να αγοράσει ένα (τουλάχιστον) ώστε να απαλαγεί από άγχος τύπου "που να είναι ο δορυφόρος αύριο το πρωί". Επίσης, δυο-τρία LNB 0.2 db μονά, άλλα τόσα διπλά (αυτά μπορεί να είναι και 0.3 db, όχι όμως παραπάνω), τουλάχιστον 4 διακόπτες diseq 4x1 και απαραιτήτως ένα multiswitch 17x8 για τις δύσκολες μέρες.
Συμπληρωματικά, θα χρειαστεί μία μοντούλα τύπου matrix, άλλη μία t-rex, ικανός αριθμός καρτών fun card 2,3,4,5,6,7 & gold wafer card, απαιραιτήτως μία opos1.05 και φυσικά ένα cas3 και ένα smartmouse/phoenix. Οι ποσότητα των "ταψίων" μπορεί να αφεθεί στην διακριτική σου ευχέρεια...

Με όλα τα παραπάνω αποκτάς advanced status ακόμα κι αν δεν τα χρειάζεσε πουθενά, μα πουθενά. Έχωντας τα μπορείς να κάνεις πόστ με βαθιά νοήματα " πώς φορτώνω την opos1.05 αντιγράφοντας τα περιεχόμενα απο την gold wafer card μεσωλαβούντως του cas3 και σε παράληλη σύζευξη με το smartmouse/phoenix για λήψη του Agila 2 στις 146 east όντας εκτός ιχνοδιαγράμματος, στο οποίο συμπερασμα κατέληξα με την χρήση του πεδιόμετρου ____________(συμπληρώνεις το μοντέλο)".

Τώρα για την χρηματοδότηση της υπόθεσης..μπορείς να σκοτώσεις κανένα οικόπεδο ή γκαρσονιέρα για αρχή. Εφόσον αυτά δεν υπάρχουν μπορείς να καταφύγεις σε καταναλωτικά δάνεια βάζοντας υποθήκη τον ήδη υπάρχων εξοπλισμό και αυτόν που πρόκειται να αγοράσεις. Αν υπάρχει κώλυμα άλλων καταναλωτικών δανειων έχω δεί κάποιες διαφημίσεις για μεταφορά υπολοίπου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν καλύπτουν την υπο συζήτηση περίπτωση.

Ευχαριστώ:lehrer: :dead: ;) :silly: