Tι θα δουμε στο περιπτερο της Intersys στην Εκθεση Εικονα & Ηχος

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,750
Παλλήνη
Ελαβα το ακολουθο Δελτίο τύπου απο την Intersys προς ενημερωση των μελων μας για το τι θα δουμε στο περιπτερο της στα πλαίσια της Έκθεσης Εικόνα & Ήχος που διοργανώνεται από 26-29 Οκτωβρίου 2006 στο HELEXPO Palace (Κηφισίας 39, Μαρούσι):


Σχετικά με την Intersys
Η Intersys Α.Ε., με κύκλο εργασιών € 74 εκατ. το 2005, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της Πληροφορικής, των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου, της παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων. Αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο, όπως Canon, Pioneer, Microsoft, Toshiba, Oracle, Adobe και Hummingbird, προσφέρει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και δημιουργικές προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου.
Στο περίπτερο της Intersys παρουσιάζονται τα καταναλωτικά προϊόντα των εταιρειών Pioneer, Toshiba και Canon, ακολουθώντας τις τάσεις της νέας εποχής της εικόνας Υψηλής Ευκρίνειας. Συγκεκριμένα, στο χώρο της Pioneer παρουσιάζεται το πάνελ Plasma 50 ιντσών PDP-5000EX με ανάλυση Full HD 1920x1080 pixels, καθώς και το επερχόμενο Bluray Player. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στις νέες τηλεοράσεις Plasma 7ης γενιάς, τα DVD Players/Recorders, συστήματα αυτοκινήτου και πρωτοποριακές λύσεις Navigation, καθώς και στα επαγγελματικά συστήματα ήχου της Pioneer.
Τα προϊόντα της Toshiba περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα δύο Toshiba HDDVD players που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας μέχρι το τέλος του έτους, τις νέες HD Ready LCD τηλεοράσεις τεχνολογίας 100 Hz και τα κινητά τηλέφωνα της Toshiba. Τέλος, τα προϊόντα της Canon περιλαμβάνουν ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ψηφιακές βιντεοκάμερες Υψηλής Ευκρίνειας, ψηφιακές compact και SLR φωτογραφικές μηχανές και τις πλέον σύγχρονες και προσιτές λύσεις στη φωτογραφική εκτύπωση.
 

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,047
Ρε παιδια,μηπως εχουμε κανεναν γνωστο στην Intersys?Υπαρχει ενα προβλημα με τον 2011,μην μου πιασουν τον κ@#ο...