Τελικά.... έβαλα NOVA ...

lalakis

New member
19 July 2006
76
Καλή μέρα σε όλους ομολογώ ότι η παρέα σας μου έλλειψε.
Θα σας πω μερικές εντυπώσεις από την ακατανόμαστη όπως πολλοί την αποκαλούν. Δεν είχα σκοπό να βάλω ακούγοντας τόσα πολλά και διάφορα αρνητικά. Όμως προέκυψαν μερικοί λόγοι που με ανάγκασαν. Πρώτον η γυναίκα μου είναι έγκυος περιμένουμε δύο μωρά και λόγω αυτής της κατάστασης κάθεται όλημέρα σπίτι με συνέπεια να φρικάρει από τα πρωινομεσηβρινοαπογευματινά σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης. Βάλε νόβα δεν αντέχω άλλο ήταν η απεγνωσμένη φράση της. Οι υπόλοιποι λόγοι ήταν οι εξείς :
CSI, PRISON BREAK, NUMBERS, ΕΙΣΒΟΛΗ.
Βαριέμαι να τρέχω και στα βιντεοκλάμπ. Στο ψητό τώρα. Η ενεργοποίηση της κάρτας έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου την ώρα της επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών. Ο δέκτης ένας ARION AW 9300 PVR συνεργάζεται άψογα και χωρίς προβλήματα.
Η εικόνα. Η απόλυτη αθλιότητα αν εξαιρέσεις το FILMNET 3. Ευτυχώς εκεί παίζονται οι σειρές. Σπασίματα υπερβολικό κόκκινο και σκοτεινή εικόνα. Πιστεύω αν κάποιος τους κάνει αγωγή γιαυτό το λόγο θα δικαιωθεί σίγουρα στα δικαστήρια. Από ελεύθερα κανάλια απολαμβάνεις πολύ καλύτερη εικόνα και χωρίς να δίνεις τα 57 ευρώ το μηνα. Όμως πιστεύω ότι πιό εξοργιστικό είναι το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης έτσι κι αλλιώς κανείς δεν σε αναγκάζει να γίνεις συνδρομητής στη νόβα κι εκεί θα πρέπει να στραφούν τα μπινελίκια μας.
Πιστεύω ότι αν σε κάποιον περισσεύουν αυτά τα 57 το μήνα καλό θα ήταν να έχει μερικές παραπάνω επιλογές στο ζάπιν.
Βέβαια μερικές φορές σκέφτομαι αν αξίζει γιά τέσσερα σήριαλ να δίνεις τόσα το μήνα μιάς και τα αθλητικά δεν με πολυενδιαφέρουν (το δυνατό σημείο του πακέτου) και από ταινίες λόγω επαγγέλματος τις έχω δει καιρό πρίν σχεδόν όλες. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αυτό.
Εύχομαι παρακαλώ και απαιτώ να φτιάξει λίγο η κατάσταση με την εικόνα και απορώ τώρα που οι πωλήσεις πλάσμα και ελ σι ντί αυξάνονται κατακόρυφα πως δεν έχουν μπουκάρει εξοργισμένοι συνδρομητές να τους λυντσάρουν εκεί στην Κατεχάκη. Δεν είμαι γνώστης να ξέρω τι διάολο κοστίζει παραπάνω γιαυτούς σε χρήμα μιά πιό αξιοπρεπή εικόνα.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν είσαι λάτρης της υψηλής ευκρίνειας και δεν σηκώνεις καμιά υποχώρηση όταν μάλιστα πληρώνεις κιόλας μην κάνεις το αστείο να γίνεις συνδρομητής το σοκ θα είναι μεγάλο.
Αν πάλι κάθεσαι πολλές ώρες στο σπίτι και μάλιστα μπροστά στην τιβί, σου περισσσέυουν 57 το μήνα, έχεις αηδιάσει από το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, είσαι λίγο ανεκτικός με την γεμάτη τετράγωνα εικόνα τότε προχώρα.
Αυτά είχα να πω και πιστεύω να βοήθησα κάποιους που βρίσκονται σε δίλημμα.
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,475
Πειραιάς
εμμμ....τα ήθελε ο πωπός σου....:flipout:

Το τι χάλι έχει η νόβα είναι γνωστό φίλε μου δυστυχώς.
Στην περιπτωσή σου ή καλύτερη στην περίπτωση της γυναίκας σου, είναι βέβαια ότι καλύτερο αλλιώς σε έβλεπα συνέχεια στο βίντεοκλούμπ!

Όταν με το καλό γεννήσει τότε την κόβεις κ είσαι ήσυχος. Προσωπικά κ εγώ θα την κόψω σύντομα σχετικά κ θα πάω σε μεγάλο πιάτο για τα 'ελεύθερα' κανάλια των δορυφόρων...
 

lalakis

New member
19 July 2006
76
Φίλε Μιχάλη έχω και μοτεράκι το τόξο το απολαμβάνω όλο. Έβλεπα προχθές ένα ντοκυμαντέρ σε ένα γερμανικό κανάλι στον άστρα (μόνο έβλεπα γερμανικά δεν ξέρω) και μου έφυγε το σαγώνι που λένε από την ποιότητα της εικόνας. Εντάξει μόνο θλίψη σου προκαλεί η ποιότητα της νόβα αλλά όπως είπες κι εσύ τα ήθελε ο κ...ς μου. Αν τα αγγλικά μου (και τις γυναίκας μου) ήταν σε τέτοιο επίπεδο που να μπορώ να παρακολουθώ ταινίες και σήριαλ στα ελεύθερα κανάλια δεν έβαζα ούτε με περίστροφο στο κεφάλι. Ειδικά εκείνο το αραβικό το ONE είναι τέλειο γιά σειρές και ταινίες όπως και τα MBC. Λες να ξαναρχίσω φροντιστήριο ??
 
Καλή λευτεριά στην κυρά φιλαράκ!

Λοιπόν, εγώ ΝΟΒΑ δε βάζω με τίποτα. Όχι γιατί δεν έχει ποιότητα, αλλά επειδή είναι μονοπώλιο μας πιάνει τον πωπό, κι εμένα δε με αρέσει.

Έβαλα το πιατάκι μου και μπορώ και βλέπω αρκετά ενδιαφέροντα κανάλια, ακόμη και με ταινίες με πολύ καλή εικόνα.
Ευτυχώς ξέρω αγγλικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα με υπότιτλους και τέτοια.

Αν η ΝΟΒΑ πάει κάτω από 20 ευρά το μήνα ίσως και να το σκεφτώ να βάλω...
 

lalakis

New member
19 July 2006
76
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ γιά τις ευχές σας. Τώρα που το σκέφτομαι πόσο πάει το μήνα το φροντιστήριο αγγλικών ?? Μήπως είναι μία ή άλλη. Που να τρέχω τώρα με τα πιτσιρίκια αν και είναι χρήσιμο δε λέω.
Πάντως ακούω γιά συνταρακτικές εξελίξεις όσον αφορά το μονοπώλιο που είπε ο φίλος Στέργιος. Τι καλωδιακά τι δορυφορικά τι οπτικές ίνες τι γιά ένα κανάλι που θα παίζει ταινίες παράλληλα με την προβολή τους στις αίθουσες με χρέωση μέσω sms γενικά ακούγονται πολλά. Έχετε εσείς κάποιες πληροφορίες ??
 

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
@ lalakis
Γεια σου συνάδελφε στα δίδυμα!
Δε φαντάζεσαι τι χαρές σε περιμένουν!! (δεν αναφέρομαι στην συνδρομή σου φυσικά)
Με το καλό να τα υποδεχθείτε!!
 

Φιλιππος

Senior Member
17 June 2006
337
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Απάντηση: Re: Τελικά.... έβαλα NOVA ...

lalakis, το χαλι της nova ειναι μεγαλο αλλα τι να κανουμε. Ολοι μας την εχουμε πληρωσει κατα καιρους για καποιον ιδαιτερο λογο. Ασε την γυναικα σου να περασει χαλαρα τον καιρο που χρειαζεται και να 'ρθουν με το καλο τα διδυμακια σου και μετα την στελνεις την nova. Πιστεψε με τον πρωτο καιρο οχι τηλεοραση δε θα βλεπεις αλλα γενικα δε θα βλεπεις μπροστα σου απο τη νυστα.:sleep:

ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:
Γεια σου συνάδελφε στα δίδυμα!

Αλεξη μηπως να κανουμε ειδικη κατηγορια για διδυμα? :smile:
 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,129
ΑΘΗΝΑ
ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:
@ lalakis
Γεια σου συνάδελφε στα δίδυμα!
Δε φαντάζεσαι τι χαρές σε περιμένουν!! (δεν αναφέρομαι στην συνδρομή σου φυσικά)
Με το καλό να τα υποδεχθείτε!!


Άλλος ένας με δίδυμα,σου εύχεται με το καλό.
 

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
6,732
Clermont-Ferrand, France
Με το καλό φίλε μου. Εγώ έχω την δικιά μου από τον Ιούνιο και ξετρελένωμαι όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Τα βλέπεις να χέζονται και χαίρεσαι. Καλή λευτεριά.
Σε σχέση με το ΝOVA, σε τι τηλεόραση το βλέπεις? Εγώ θέλω να το πάρω για μια 42άρα plasma και το σκέφτομαι. Με ενδιαφέρουν και οι σειρές αλλά πάνω από όλα το ποδόσφαιρο. Σε μπαράκια που έχω δει δεν είναι πια και η άθλια εικόνα που λένε όλοι ότι δεν βλέπετε με τίποτα. Εντάξει δεν είναι DVD, όυτε καν TV αλλά δεν νομίζω ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις.
 

lalakis

New member
19 July 2006
76
Με το καλό σε αυτά που έρχονται να σας ζήσουν αυτά που ήδη ήρθαν. Η αγωνία στο κατακόρυφο αισθήματα χαράς αλλά και φόβου ανάμικτα. Προτείνω ίδρυση TWINSCLUB.GR.. ή υποενότητα εδώ μέσα να ανταλλάσουμε εμπειρείες. Τη νοβα τη βλέπω σε LCD 40'' SONY 1366 X 768 και εκεί η εικόνα κινείται ανάμεσα στα όρια του απαράδεκτου με του υποφερτού. Μπορείς να παρακολουθήσεις αλλά πλέον οι απαιτήσεις μας μεγαλώνουν και αν πληρώνεις κιόλας ζητάς και κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα φτιάξει αργά ή γρήγορα η κατάσταση γιατί μαθαίνω έρχονται νέοι ανταγωνιστές (μακάρι). Οι σειρές παίζονται στο fnet 3 και εκεί είναι αρκετά καλή η ποιότητα της εικόνας. Κάτι ποδόσφαιρα που βλέπω κάνοντας ζάπιν έτσι στα κλεφτά είναι γιά κλάματα με χορτάρι σε καφέ χρώμα και άλλα βλέπονται. Οι ταινίες όλες είναι αρκετά σκοτεινές με υπερβολικό κόκκινο στα fnet1 & 2 ειδικά. Μη μιλήσουμε γιά το MGM (ταινίες της METROGODWYN MAYER) όπου εκεί η αθλιότητα στην εικόνα δεν περιγράφεται. Αλλά όπως είπα προτιμώ την κακή εικόνα από την κακή ποιότητα (βλέπε σκουπίδια) της ελληνικής tv. Ειδικά εφέτος ρε παιδιά η κατάσταση έχει φτάσει στον πάτο.
 
16 July 2006
7,499
HAMBURG
το καλυτερο που θα σου συμβει ειναι τα διδυμακια !!!!!!!!
δεν υπαρχει καλυτερο απο 2 αδερφια διδυμα .....



τωρα για Νοβα.....επρεπε να βλεπατε μονο την δορυφορικη αθλιοτητα της ΕΡΤ να δειτε τοτε πως θα βλεπατε με χαρα τα καναλια που εχετε ...

καλυτερα χιλιες φορες βιντεοκλαμπ παρα νοβες πεταμενα λεφτα ......
ειναι απατεωνες διοτι το προιον που προσφερουν ειδικα σε ανθρωπους που εχουν αναγκη να δουν Ελληνικη τηλεοραση στο εξωτερικο ειναι απαραδεκτο απο πλευρας εικονας !!!
 
Last edited: