Τηλεόραση με λίγες απαιτήσεις

history

New member
25 March 2009
6
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης. Όχι άμεσα, αλλά μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα το τελευταίο τετράμηνο σχετικά με τύπο, ίντσες και δυνατότητες τηλεόρασης, έχω διαμορφώσει κάποια συμπεράσματα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη ατόμων που έχουν ασχοληθεί περισσότερο. καταρχάς, να θέσω τις παραμέτρους:
απόσταση θέασης: 2,60
δωμάτιο: σαλόνι (όχι ενιαίο με κουζίνα όπως στα καινούρια διαμερίσματα, όπου συνήθως η τηλεόραση παίζει πολλές ώρες)
χρήση: Στο σημείο αυτό θα γίνω πιο αναλυτικός: Δεν θα είναι η κύρια τηλεόραση, με την έννοια ότι θα βλέπουμε τηλεόραση κυρίως από μία crt 21 ιντσών στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε ένα πλαίσιο να χαζέψω λίγο κάνοντας ζάπινγκ, να νυστάξω και να κοιμηθώ. Από τηλεόραση παρακολουθώ κανένα αγώνα, όχι τόσο ποδόσφαιρο, το οποίο ψιλοβαριέμαι, εκτός αν είναι κανένα μεγάλο ντέρμπι ή κανένας τελικός, όσο κυρίως μπάσκετ. Η μέλλουσα γυναίκα μου άντε να βλέπει και κανένα σήριαλ. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, η τηλεόραση στο σαλόνι, θα χρησιμοποιείται περιστασιακά, για να βλέπω κανένα παιχνίδι, άμα υπάρχει διχογνωμία με τη γυναίκα, ή για να το απολαύσω σε μεγαλύτερη διάσταση ή, εάν έρθουν κάποιοι επισκέπτες, αν και προτιμώ τη συζήτηση παρά μια αναμμένη τηλεόραση. Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα σύνδεσης για παιχνίδια (είχα κερδίσει το X-BOX 360 σε κλήρωση και το πούλησα με σφραγισμένο κουτί).
ανακεφαλαιώνοντας, θέλω μία τηλεόραση 37 ή 40 με περιορισμένες απαιτήσεις για τηλεοπτικά κανάλια και κανένα dvd και όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω και πολλά χρήματα.
Υ.Γ.
1. Συγγνώμη που δεν ήμουν σύντομος, αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να πω κάποια πράγματα περισσότερα όσον αφορά στη σχέση μου με την τηλεόραση.
2. Ξέρω ότι μπορεί να ξενερώσω κάποιους που σ´αυτό το site έχουν διαφορετική σχέση με την τηλεόραση.
3. Προκαταβολικά θέλω να ευχαριστήσω όσους κάνουν τον κόπο να διαβάσουν το μακροσκελές μήνυμά μου και θελήσουν να μου προτείνουν κάτι.
 
Last edited:

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Η Panasonic 37Χ10 δείχνει ότι πρέπει για την περίπτωση σου :a0210: Ακόμα είναι σχετικά ακριβή, αλλά αφού δεν βιάζεσαι όλο και κάποια καλή τιμή θα βρεθεί στο επόμενο τρίμηνο.

Εναλλακτική (και πιο προσιτή) λύση θα μπορούσε να είναι η LG 42PQ6000, με την προϋπόθεση όμως πως έχεις αρκετά καλή λήψη.